Alla inlägg den 9 mars 2010

Av Jenny - 9 mars 2010 22:14

När vi kollat klart lägenheterna så begav vi oss mot Ica i sickla för lite storhandling!! Melvin fick sitta i kundvagnen för första gången faktiskt och där trivdes han. Han kollade runt och pratade och mådde bra av att se allt.

   

Han tröttnade precis när vi skulle betala men då fick han hålla i läkerol askar och blev genast på bättre humör. ja han sitter och håller i tandtråd. Det va hans leksak för dagen som han bara skulle ha med sig hemifrån!! 


Jonas gav mig nå jävla skit idag som de precis fått in på proteinkungen eftersom jag skulle köra lovisas pass precis som vanligt på tisdagarna!! Jag sa redan tagit en koffeintablett men han tyckte jag skulle testa detta.. det va tydligen grymt!! Han brukar typ spy efter ben träning men idag hade det gått toppen och han mådde bra. Så han gjorde ordning en portion åt mig jag fick en tredjedel av dosen!


Jag tog mig till sats och mådde toppen för jag älskar Lovisas pass!! Denna dag va det hemskt hemsk hemskt tufft och hårt!! Hon hade ändrat lite i upplägget och tyckte vi klarade av pressen!!! Det gjorde vi, allihop!! Det va min bästa gång på de här sex veckorna. Jag fick t o m komplimanger av Lovisa att jag va jätte duktig. Ja jag va fan grym och jag orkade precis alting FAST hon gjort det hårdare! Lovisa hon va som sig själv igen som det första passet! Elak, hård och ett hatobjekt.. då blev jag så där kär igen haha. Nej det va fan grymt tufft och jävligt roligt idag!! 


När vi stod där och stretcha kände jag mi dålig på en gång. Jag fick springa ut. gick till omklrummet och kände mig hemsk!!! Jag mådde illa, svimfärdig och va helt skakig!! Satt på toaletten och grät för jag mådde piss.. Sen kom jag på.. just det jonas gav mig den där skiten. Den va grym att träna på. Men jag är en känslig person ochklarar inte av allting. Finns mycket jag inte riktigt tål!! Så jag satt dä roch undrade hur fan jag skulle komma hem. Jag klarade knappt ta mig  ut från toaletten! Så jag fick ringa jonas. Han va tvungen att väcka melvin klä på han för att sen komma och hämta mig!!!

  

Så här såg jag ut.. men jag såg nog värre ut inne på sats!!


Ja grymma grejjer men jag ska nog inte testa det nå mer. Men ni som är lite mer tåliga kan ju testa!! Jag mår lite bättre nu och sitter här i soffan o bara njuter av en härlig stund!!

Snart blir det läggdags så godnatt på er..

Av Jenny - 9 mars 2010 22:12

gick vi på idag. Men inte bostadsrätt med budgivning. utan denna gång va det hyresrätter med poänggivning. Jag vet med mig själv att vi absolut inte har så jävla höga poäng!! MEN de här lägenheterna är rätt dyra i månadshyra och det är inte alla som klarar kraven de har. Så håll tummarna nu



Skit snygga lägenheter i nyproducerat hus borta i hammarby sjöstad!!!

Av Jenny - 9 mars 2010 22:05

från tyresö centrum. Så jag gjorde ordning oss för att sen bege oss mot bussen. Men väl utanför min syster ångrade jag mig. Jag hade verkligen ingen lust att åka buss o bana på kvällen då jag inte visste hur de gick så där dags. Så jag ringde mormor och kolla om jag kunde komma förbi o sova hos henne. Det kunde jag mer än gärna! Så vi började våran promenad mot mellanberget istället. Skönt!!! 


Melvin sov som en stock och gissav ad. hm ja han vaknade kl sex och ville absoluti nte sova mer. Så det va bara att stiga upp o vara den duktiga morsan! Jag har ju talat om förut att mormor är hundvakt på dagarna! hon och Melvin är lite förtjusta i varandra men hunden är inte riktigt med på att Melvin faktiskt är en liten bebis så hon försöker lägga sina leksaker hos han som han ska kasta iväg men han fattar väl inte det. Sen är hon lite ivrig så det är lite läskigt att ha de alldeles för nära då Melvin gärna vill klämma och kännna

  


Jag hade en viktig person att träffa på eftermiddagen men jag skulle hinna med en lunch i tyresö! 


Så kl sju på morran ringde jag mammalediga Amina med sin Tindra och undrade om de kanske ville luncha med oss två energiknippar! Jag har nämligen itne sett hennes fis och jag va lite nyfiken!! Amina är en tjej som även jag växt upp i tyresö och vi har alltid känt varandra. Men hon är mer vän med min kusin. Men vi har alltid gillat varandra o mer än allt.. vi älskar att reta varandra haha.. Så nu ville vi träffas och prata lite! vi sågs o hennes dotter va nog det sötaste jag sett. Tro mig när jag sgäer att så fort jag pratade med henne började hon skratta och dansa. Men haha när hon va med mamman sin gnällde hon!! Melvin ville gärna peta och känna på flickan och hon va mer än tillgänglig.. haha Amina det börjas i tid!!


Hon va en glad prick och uppförde sig precis som Melvin när han va 6 månader!!!

    

Båda papporna heter jonas och båda pappornas ex har samma namn och de båda har betett sig.. så tro mig att vi hade mycket att prata och spy galla om!! Men det va trevligt!

Av Jenny - 9 mars 2010 21:56

jag hade tänkt ha enmiddag här borta i danvikstrand åt Tess. Men hennes tantrygg gjorde sig påmind och vi båda tyckte hon skulle hem o vila sig!! 


Så jag tog vårat pick och pack för att bjuda in oss själva på middag hos min syster. Vi började gå mot saltsjöbanan som skulle ta oss till sickla för att vi där ifrån skulle ta bussen mot tyresö. Allt va planerat i detalj och allt skulle tydligen klaffa och gå helt perfekt!! nu ska ni få höra.. mm jag råkar alltid ut!!


Först kommer vi till nacka station o jag ser att det inte går att komma över på andra sidan utan att gå ner för en lång lång lång trappa!! Jag är höjdrädd. Så jag börjar gå och tittar om jag kan ta mig ngn annanstans. Men då måste jag gå heeeela vägen och då hadejag missat bussen. Så jag spänner fast ungen för att han inte ska trilla ut.. Hjärtat bankar extra hårt.. alltså det är en trappa med ramp. lååång!!!! jag har ingen vagn man kan köra ner på alla hjulen med. utan jagmåste välta vagnen. höjdrädd och balansosäker!!! Så börjar jag min långa kamp. Melvin kollar lite osäkert på mig då jag pustar och frustar. Ena handen på vagnen och andra på räcket.. för att inte rasa!! Det är halt som fan o jag skakar. Men jag kom ner.. hallelulja!!!


Väl nere så undrar jag .. hm vilken väg ska jag ta.. nu missar jag snart fitt bussen oxå. Så ja börjar springa. o herregud v a jag springer. men jag hann till busshållsplatsen och det sitter en kille o väntar på bussen även han. Vi väntar.. oj va vi väntar.. bussen skulle gå 16 över.. oki klockan blev 25 över o så väntade vi lite mer.. Melvin blev trött.

  

Och började gny lite granna så jag fick stå där och sjunga för han.. det kom massa folk som velat komma med 16 över bussen. .Buss helvetet kom tjugo i!!!!! När jag väl skulle på skiten ja då stänger gubb jäveln dörren PÅ mig!!! En annan mamma med vagn där hjälpte mig iaf. Sen stod vi och snacka skit om chafförerna som kör som dårar, stänger dörrar, inte hissar ner bussen. Vi hade riktigt trevligt. prata jobb o allt annat. o gissa vad. hon ville ha mitt nr. hehe. ja jag lyckas alltid hahahahaha

senkom vi fram och vi fick en super god kyckling curry pasta med sallad till middag!!! mmmm 

Av Jenny - 9 mars 2010 21:55

vi här borta, hela familjen. Tänker på dig och finns här för dig!  


En av våra närmaste vänner har det jävligt tufft nu men han är stark och klarar det mesta!!! Sen med sina vänner i närheten blir det mesta lite lite lättare!!!


Puss på dig

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards