Alla inlägg den 21 mars 2010

Av Jenny - 21 mars 2010 20:57

mm det är det årtalet jag fyller i år!!! Jag har absolut ingen åldersnojja då jag faktiskt inte känner eller beter mig som 30.. haha jag kan ju samtala med en 15 åring på hennes nivå hahahahaha!! 


Men fan 30 år.. det är hälften till 60  o måste alltså firas. Jag vill gärna ha en fest för mina vänner men har lite besluts ångest hur och vart det ska gå till!! Jag vill inte heller att det ska kosta alldeles för mycket då Jonas ska fira mig på egen hand plus att jag måste ha ett kalas för familjen min!! 


Så om det är någon av er där ute som har lite ideer och tankar kom gärna med de.. SNÄLLA!! 


Nä nu ska jag mysa med mannen min..  puss

Av Jenny - 21 mars 2010 20:52

är det idag ja.. ni vet en sån där dag då de flesta människor har söndags ångest!! Jag hatar denna söndags ångest då den ofta brukar visa sig hos min Jonas!! Men idag har vi haft en bra dag. Det blev lite väl långtråkigt.. då jag lider av någe som kallas överskotts energi!!! Så lite lätt less kan jag bli  då ra!! Men farfar kom hem och Melvin blev super glad! sen vankades det middag här borta i danviks strand. 


Mamma Jenny höll sig borta från kolhydrater medan de andra två svullade i sig haha. Jag har en liten tanke att jag ska de dagar jag tränar tidigt, strunta i kolhydraterna till middagen. Men de dagar jag tränar sent får jag.. ja ni förstår tänket lite granna kanske!!


Melvin somnade, så jag och jonte myra drog mot sjöstaden för att få lite sol på oss då vi ser sjuka ut av allt vitt.. haha!! Det blev väl liiite bättre men med en gång till kan det nog bli lite mer bättre hehe!! Nu sitter vi här hemma o bara myser lite granna.. Luktar bränd gris mmm det gör vi.. 


Imorn är det måndag.. ngn som vill hitt på nt.. kanske promenera?!

Puss på er

Av Jenny - 21 mars 2010 15:33

Efter träningen drog vi en storstäd här hemma i lägenheten då det blir lite lätt dammigt när man är så många som vi är!! Med alla kläder och skit!! Så storstäd behövdes.. Jonas fick göra det mesta då jag plockar varje dag.. haha så säger han. oo nu har jag hållt på i flera timmar.. jag tror det va två eller mindre. haha men jag då som plockar varje dag. ja ni killar ni är för söta ibland!!


Jag och Melvin drog oss en dusch för att hela familjen sen skulle sticka mot mina gamla trakter, tyresö. För att fira systern min o självklart äta massa kakor och bullar!! Men stolta jag åt faktiskt inte jätte mycket.. smakade av lite bara!! Det va trevligt sällskap, bilder tog jag men orkar inte lägga in i datan just för tillfället!!


Efter kalaset tog vi oss mot Nacka för en lägenhets visning. Vi vill båda två bo där.. den va härlig. lite som ska bytas ut bara då det inte riktigt föll oss i smaken!! Men vi får se va som händer. NEJ jag tänker inte lägga ut nå jävla bild det för bara otur med sig fattar ni haha.


Men budgivningen börjar på tisdag så håll tummarna nu att den inte blir alldeles för dyr!!! Nu har vi ätit lite thai o sitter o myser framför tvn. Melvin kryper omkring o river i farfars papper!!


Puss på er

Av Jenny - 21 mars 2010 15:31

Efter frukost stack jag ner till gymet o körde hårt!! Hög musik i öronen och 30 minuter på crossen.. Efter blev det rygg och mage.. såå jävla härligt säger jag!!!


Mitt humör idag va inte på topp så jag satte på mig färgglada färger. hahahah folket i porten trodde väl att jag va färgblind så som jag blandade haha.

    


Men blir man glad av färger så blir man liksom!!!


Av Jenny - 21 mars 2010 09:13

Alltså klockan åtta i morse va jag jävligt hungrig och ville ha frukost! Jag och Jonas skulle äta frukost tillsammans o mys pysa lite så jag går in och väcker upp han. Svaret blir.. jagkommer om 20 minuter.. absolut .. men jag väcker dig inte igen!!


Det går 40 minuter. Melvin blir trött jag går och lägger han.. Ingen jonas. så jag börjar göra min frukost.. Åt MIG! då blir pysen lite kinkig.. men va fasiken jag har ju väntat i 40 minuter.. Hahaha är alla tjejer mammor åt sina killar?!


Men det ordnar sig.. Jag har iaf ätit mig min frukost och ska sticka ner till källaren för lite gym träning och cross training. ja jag kan ta mig till Sats men jag har inte ngn lust utan kan lika gärna köra här nere!!


Alltså jag måste berätta en sak.. jag har ju tränat på balance i solna. jätte bra gym.. där arbetar en snubbe som har en dotter jämngammal som min odåga.. tjejen hans har lika snyggt namn som jag förstås.. o nu sörrni.. har jag hittat en blogg jag läste och läste sen förstod jag vemd et va. Jo det va ju hans tjej. Hon verkar vara lika ärlig och tuff som jag.. min grej o det gillar jag!!! Men det jag vill komma till är att världen är så jävla liten... va är oddsen att JAG ska hitta just HENNES blogg!! haha skoj. Det fanns flera att välja mellan och jag klickade in där..


nä nu ska jag klä på mig mina svettiga träningskläder.. de är så svetttiga att det är vita fläckar på de. mohahahaha haha absolut inte.. Men jag fick er där ett tag va.. Men vi hörs en annan gång. puss på er

Av Jenny - 21 mars 2010 06:53

va helt otroligt härlig!!! Jag och Melvin sov ensamma då Jonas va på bio igår och tyckte han hade rätt att sova i andra rummet.. ja men gör det då!! Haha. Jag ochMelvin sov jätte bra iaf. Mm jag vaknade som vanligt en gång i natt av att jag behövde kissa men det kommer jag aldrig komma ifrån!!


Melvin sov som en stock.. peppar peppar. Han vaknade några gånger endå stoppa jag nappen i mun och mitt hår i handen på han. så somnade han så gott om!! Sen vaknade vi kl sex utan välling. Låg och mös till halv sju o nu har han fått sig sin frukost.. Och sitter här o snackar som han brukar!! Leker med min ögonkräm burk... det är hans leksak för idag!!


Vi får se va som står på schemat idag. Men blir det fint väder tar vi oss nog ut mot hellasgården för en liten mys promenad!! Senare ska vi på visning i järla sjö.systern min har kalas idag. MEN vi måste på visningar så vi för i helvete får oss ett hem snart.


så vi bestämde att jag och hon ska ut och äta middag i veckan!!! Mys pys. 

   Här är hennes födelsedag för två år sen!! Drinken va härligt god. hehe..

puss på er

Av Jenny - 21 mars 2010 06:48

igår, va fan skit skoj!!! Ja det va jävligt stressigt då det inte va lugnt en sekund!! Men det är min grej och det gillar jag.. Att göra latte o alla andra jävla kaffe sorter.. hm det va inte riktigt min grej igår!!! Kassan lärde jag mig på några sekunde men som jag säger.. kan man en kassa kan man alla!! så jag stod där och betjänade alla som kom och ville äta mat eller bara svulla nå gott!!


Jag blev riktigt sugen på all jävla skit som fanns där men jag höll mig till en tonfisk sallad till lunch!! Eller lunch o lunch.. jag åt frukost kl åtta och lunch halv tre.. Hungrig som en jävla gris va jag. Men det va ju som sagt fullt upp!! Det va jätte skoj!!!


Jonas och min odåga kom förbi för att hälsa på mamma i all överraskning. Jag blev super glad!! Melvin hade varit på barnpassning och tur som tur va han den enda odåga där inne!!! 


Jag arbetade med en 15 åring. mmm ni läste rätt 15 åring. hhahaha jag kände mig riktigt gammal och en som va 21. Men han hördes inte så mycket!! Där vill jag jobba lite mer, extra! Så nästa gång jag jobbar kom förbi o se hur glad jag är hela tiden!! hehe..


här är stället

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards