Alla inlägg den 11 april 2010

Av Jenny - 11 april 2010 18:14

Jag trodde ju att jag ville hem till svärfar o umgås lite med Jonas. Men jag ångra mig haha. Ja jonas han har jobbat sen vi kom hit kl TVÅ!!! Så jag och odågan sitter här i ensamheten och är lite lätt uttråkade då vi har varit varandras enda sällskap hela veckan redan. Han behöver sin far o jag behöver min man.. 


Hade jag stannat i tyresö hade jag kunnat hitt på nåt med en massa bruttor där borta. Men nu är valet gjort så jag kan inte göra så mycket åt saken! imorn ska jag iaf träna vart hur och när spelar ingen roll.. göras ska det iaf. Jag hade tänk köra mina ben men så kom jag på.. BOOT CAMP!! så nej inga ben imorn inte för då kommer jag på riktigt dööö på tisdag haha. Lovisa hon är  så jävla grym!! Som lunch och prat mamma är hon en underbar människa som verkligen lyssnar, är omtänksam, rolig. ja hon är fan rolig.. hah anär man väl ses ....... Men där inne på passet.. usch och fy säger jag om henne!! Men det är grymt. Märker ni att jag längtar redan.. ja jag har hoppat två gånger nu.. 


Jaja nu ska jag byta bajsblöja som den morsa jag är.. sen ska jag bara softa framför tvn.. Mat.. hm jag är inte hungrig idag.. frukost har det blivit. men med niagrafallen känner man sig som sagt så svullen, flottig o helt enkelt bara mätt hela tiden.. Så vi får se va jag får i mig.. lite gröt kanske..


Nä nog svamlat. just det teutonia inlägget skulle jag komma med.. Men det kommer lite senare.. jag ska ringa de imorn först med mitt pms humör 


puss

Av Jenny - 11 april 2010 16:44

Denna vecka har blivit lite lidande. Det blev ju i måndags och i fredags. Jag hade kunnat använda min syster som barnvakt. Men hon och hennes familj åkte på magsjuka ju så helst inte.


MEN jag och Amina har tagit oss promenader varje morron och bränt massa fett. Snackat skit på vägen har vi oxå gjort haha! En kväll tog vi oss även en promenad/jogging tur innan middagen!! Så rört på mig har jag ju gjort. 


Den här veckan blir det borta i danvikstrand vi ska ägna våran tid plus att Jonas inte har jouren så då blir det lite mer träning för min del!! Jag har längtat för niagrafallen har kommit på besök igen här borta. Då känner man sig ju så jävla svullen och flottig!!!


Men det ska ändå bli en bra vecka eftersom vi ska fira våran Melvin som blir 1 år..


puss

Av Jenny - 11 april 2010 16:41

även helt ensam ur glas igår. Det gick jätte bra men att inte fortsätta hälla när man slutat dricka, förstår han inte riktigt att man ska göra. Så när han fick blåbärssoppa i glaset blev det väldigt kladdigt

    

Av Jenny - 11 april 2010 16:16

Det är rätt skönt att byta milja emellanåt men nu längtar jag verkligen till vårat egna hem!  Men vi har haft det toppen i tyresö iaf! Therese och Max kom på besök

   

Ända borta från solna. O vet ni vad, Therese tog vägen förbi babyland i bromma o hämtade upp våran teutonia.. Teutonian ska få ett eget inlägg. Men jag kan säga så här. Efter våran lunch i tyresö så tog vi oss på en upptäcksfärd i tyresö. Melvin somnade ÄNTLIGEN i vagnen. Han somnade ju inte i framåtvända vagnen! Vi hade en bra torsdag. 



På fredagen bestämde jag och Jennie oss för att ta oss en träning tillsammans borta på balance i solna.. Hm efter en timmas bussfärd började jag må illa haha. Men det tog en halvtimma till för att sen vara framme. Barnpassningen för Melvin gick suveränt och vi fick oss ett härligt pass!  


Efter träning och lunch tog jag mig mot systerns jobb för att jag tyckte vi kunde åka hem tillsammans! Jag satt o vänta melvin älskade att vara där o krypa på det dammiga golvet.. mmysigt hehe. Sen tog vi oss för att hämta upp min alldeles egna Marlon. När vi kom fram till centrum ja då skulle Marlon köra Melvin.. 

   Han va super duktig svängde o hade sig.. Han lyckades missa allas fötter haha.


Mormorn min ville gärna ha en handsfre så jag och systern tog på oss uppdraget att åka med henne till sickla. Helt otroligt resan och besöket gick helt galant utan nå tjurerier eller stress moment! Vi hamnade även på mcdonalds för lunch. Melvin åt mer än sin två år äldre kusin!!

   Haha matvrak som mamman och pappan sin. Det är min grej och det gillar jag. Efter vi va klara med alla mormors ärenden satte vi henne i en taxi som tog henne hem igen. Vi andra fortsatte en stund till. Linda och Marlon gick in på naturkompaniet.. Mamma linda hittade sin son här

  

Ser ni han. han hade stängt tältet som faktiskt bara gick att stänga och öppna på insidan haha.. Så hon fick sig lite jobb innan hon fick ut marlon!! Sen tog vi bussen hem o mötte upp Frida och Juni för en liten fika med en massa snack! 


På kvällen blev det en familje middag hos mormorn våran med massa god mat och jordgubbar till efterrätt!!







Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards