Alla inlägg den 19 april 2010

Av Jenny - 19 april 2010 20:36

imorrn ska vi "söva" Melvin på sös! Han ska få sova men inte narkos utan nåt som gör att han sover tyngre. De kommer hålla på i tre timmar. Med något som kallas "lungfunktionsmätning". Han ska ligga där på nåt bord med en väst o mask på sig. 


Jag hatar sånt där speciellt o se min lilla fis där. Det hade varit lite lättare om jag hade haft Jonas med mig. Men han tyckte jag kunde åka själv. "Det där klarar ju du" Ja absolut klarar jag av det. MEN jag tycker det är jobbigt att se Melvin så där. O jag tycker man kan vara båda föräldrarna när det handlar om såna saker. MEn nu måste han jobba för han hade bokat in en massa jobb.


Så det blir att jag åker dit själv.. Lite ledsen blir jag men men. Jag har frågat Tess oom hon kunde hänga me men fasiken jag frågade försent! Men jag och Melvin klarar oss precis som alltid. Men det hade varit skönt att ha ngn att luta sig mot om det känns för jobbigt. Jaja.. det blir bra för Melvin detta iaf. De tar äntligen tag i skiten o ser om de kan göra nåt åt hans andning eller om han bara är en rosslig pojke. Då kommer det växa bort när han blir större..


Nä nu ska jag fasiken gå och sova för jag ska ut o ta mig en fettpromenad i morn. puss puss

Av Jenny - 19 april 2010 18:12

Har börjat äta igen. Oki inte stora mängder men iaf. Nu va det majs och russin som han ville äta o några riskorn

  

Så snart är han på banan igen. Pappa Jonas är lite piggare även han men kan fortfarande inte äta. Så detta va nog inte den värsta magsjukan utan bara en liten sväng..Marlon har även han varit pigg o gla idag!!


Nu har vi ätit middag o det blev en god god röra med kyckling, paprikachili creme fraiche, majs, purjolök och tomater. Mmm så smaskigt.. 


snart får odågan sticka in o bada med far sin för tro mig han är fan smutsig haha.. Nä vi hörs en annan gång puss på er

Av Jenny - 19 april 2010 16:39

Från träningen. Jag tog mig en halvtimmas promenad dit, sen blev det stampmaskinen i en kvart för att jag sen böt över till crossen. Jag kan säga så här, mitt knä i crossen värkte så jävla hårt så det blev fem minuter där!! 


då gick jag över till styrke delen istället och körde bröst plus axlar. Sen blev det lite bäckenträning o mage. hur jävla skönt som helst!!! In till ica för inhandla middagen som ska bli kycklinggryta med ris. För att sen ta bussen hem. ja mitt knä gör jävulskt ont!!!!!

Nu är jag hemma o är dunder trött.

  

Men ska laga middag åt oss allihop här hemma för att sen kanske ta ett bad med min odåga. Nä puss på er alla glada

Av Jenny - 19 april 2010 13:42

och tränar iaf. Får se va jag tänker köra. Vill gärna köra ben men fan mitt knä gör fortfarande ont som fan så fort jag anstränger mig!! Jag ska ta en försiktig promenad mot sickla för att sen köra lite Crosstraining o sen får jag se va som händer om det blir ett långt cardio pass med mage bara eller lite kortare med styrka för kroppen efter. 


Men nåt blir det iaf. O ingen som kan ropa ut "Melvins mamma" i högtalarna. Utan jag blir alone.. fan va nice!!!!!


Jonas har gått upp nu för dagen.. mm det blev en lång sovmorron för han. MEN han har ju varit kräk sjuk i natt så han va värd denna sovmorron!! Nä nu måste jag sticka innan klockan blir för mycket. puss på er

Av Jenny - 19 april 2010 11:49

är en bra uppfinning MEN gud så tråkigt. Jätte skönt när allt är rent o torrt såklart. MEN tiden .. man sitter o väntar  i ca 3 till 4 timmar på att allt ska bli just det, klart! 


kl ett idag är jag klar i tvättstugan sen ska ju allt in på sin plats. haha men det som kan vara rätt skönt nu är att våra kläder inte ritkigt har en plats. haha nej vi har ju inge hem ännu. Så jag lägger mina kläder på  min stol o Jonas kläder på hans stol. Melvin har faktiskt en egen plats i garderoben så dit in lägger jag hans alla kläder! 


Jag fick faktiskt gå och träna efter tvättningen. Så jag får se om det blir på sats eller om det blir nere i källaren. Tror mer på sats då jag behöver lite frisk luft i min ensamhet. Jag har inte varit ensam på två veckor nu. Så tro mig det behövs!!! Jonas mår dåligt men han orkar en liten stund talade han om. Nu gick jag precis in o la Melvin för att vila. Hoppas lite på att han sover i iaf två timmar denna dag me!! Äta är inte något han är intresserad av. Men det kommer väl om några dagar efter han bajsat klart!!! 


Tydligen så va farbror fredrik oxå dålig igårkväll. Han mådde illa. Men har inte kräkts. Fasiken är det ngn annan som Melvin har smittat haha. Marlon, pappa, farbror.. Snart är det väl min tur men jag håller tummarna på att det  inte blir så!! 


Nä nog svamlat.. jag ska sticka ner o hänga in det sista i torkskåpet.. Även farfars sängkläder o lite annat kom med. Så han blir glad. För tro mig .. han tvättar ofta Melvins kläder den glada farbrorn. hehe..


nä puss på er

Av Jenny - 19 april 2010 08:09

är det jag som är frisk i nuläget. Melvin har ju haft diarre och feber, vi trodde tänderna men tydligen inte. Marlon ligger i tyresö och är nere för räkning, spyr o har sig. Jonas började i natt att må illa o hamnade sen även han inne på toaletten. så som sagt än så länge här hemma är det jag som är pigg och kry.


Jag har varit nere i tvättstugan och lagt in lite tvätt. Eftersom Melvin faktistk sket ner sig några gånger både i lördags och i söndags. Sen ska jag nog ta och skynda mig härifrån haha. passa på att träna innan smittan kommer till mig.. MEn just nu sitter jag skönt här

  

vid min data och har solen rakt i ansiktet. Kan man vakna upp bättre!


Ja Melvin har varit dålig och inte ätit på två dagar.Men jag vete fan om han börjat med någe nytt nu. För i fredags sov han länge i lördags sov han länge igår sov han till kl nio. O nu. ja han sover fortfarande. Ja jag vet innerst inne att det är för han är en dålig fis. MEN man kan ju njuta av sovmornarna lite granna. Haha sen är det ju klart att jag vaknar innan han. Idag gick jag upp halv åtta!! Jaja nog svamlat nu ska jag få i mig frukost för att sen sticka ner igen till tvättstugan o hänga o torka! För att sen se hur Jonas mår om han orkar med Melvin en stund så jag kan gå och träna.. 


ivärsta fall får det bli nere i källaren..


puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards