Alla inlägg den 13 april 2010

Av Jenny - 13 april 2010 20:59

alltså herregud säger jag. Ändå sitter man och tittar men nu när man fick se en glimt från nästa veckas avsnitt.. Ja vem ser man inte om en snubbe från tyresö. haha vi från tyresö syns och hörs överallt!!


Sebastian!! hahah katastrof.. han har även varit med ett avsnitt med du är vad du äter.. men hm inte för att vara elak.. men jag tror inte du höll ditt nya levnads sätt... jaja nu måste jag se nästa vecka!!


Jag är fortfarande på klago humör så jag låter bloggen vila lite

Av Jenny - 13 april 2010 10:31

o jag har inte gjort någonting överhuvudtaget än! Jag sitter här i fåtöljen o bara sitter. Melvin ja han sov i ca tjugo minuter så i tjugo minuter fick jag lite egen tid! Ni förstår Jonas jobbade ju hela förra veckan o igår kom han hem ca halv åtta så jag har alltså inte fått någon avbelastning på flera dagar. Lite trött blir man då.


I natt fick  jag iaf sova ifred så det va ju toppen. Låg, jag? Nej varför tror ni det jag är jätte glad! Ikväll är det boot camp oxå men tror ni jag kan gå på det, nej det kan jag inte. Mitt knä gör för jävulskt ont!! Jag kan inte gå ordentligt utan måste ha benet rakt när jag går. jätte kul. Jag som såg fram emot att få gå iväg och bara vara jag en stund! Men nu bidde det inte så.


Ni som vill ha glada jenny o en massa positiv energi kan sluta läsa nu. För jag vill klaga idag!!! Solen lyser men jag har inte ngn lust att gå ut att gå heller för knät gör ont! Anledningen till att Melvin vakna va för att jag halta mig ut från rummet haha ja det hörs när jag kommer nu kan jag tala om. Serju inte riktigt klok ut. Men jag ska försöka köra crossen idag,t ror inte kanske det är det bästa men jag ska testa. Det blir iaf armar för min del här nere i källaren. Ja beroende på när jonas kommer hem! 


Melvin sitter här bredvid mig på golet och äter en vanilj bulle, han tycker det va smaskigt för min pratglade kille är tyst, det ni! Han får leka med sina leksaker inne idag. Ja om inte jonas kommer hem i tid och kan ta ut han för lite frisk luft senare. Nä puss på er nu ska jag fortsätta med mit..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards