Alla inlägg den 30 april 2010

Av Jenny - 30 april 2010 12:30

haha tänkte varna er som inte är jätte intresserade! Melvin blir så himla glad när han hör musik och börjar digga direkt. I början så juckade han lite granna nu har han börjat röra på hela kroppen och knoppen!! 


Han skiner upp när han hör basen. 

  

O tittar på oss för han vill ha klappar och hejja rop!! Självklart får han det o han fortsätter!! 


Vi tog oss mot sickla idag vi nio tiden, pappa och Melvin släppte av mig på sats så jag fick träna ryggen och magen. Det gick jätte bra och kändes toppen.   börjde med stampmaskinen i tio minuter för att sen köra rygg o mage. 


Sen gick jag och hämtade upp Melvin som satt inne hos mäklaren o charmade alla som satt där inne!! De sa att han hade mycket tålamod.. då sa jonas " ja med mig"  hehe. Men jag tog han därifrån för han va varm o uttråkad. vi gick och köpte oss en varsin banan för att sen sätta oss i solen utanför ica kvantum. Melvin hittade en duva han gärna ville jaga.

  

Behöver jag säga att han hittade massa stenar han gärna ville smaka på.. smutsig är bara förnamnet han blev. herregud!! Jag och Melvin tog oss till apoteket för att hämta hans "astma" medicin. Tror ni läkaren kom i håg att fylla på receptet?? NEJ så det fanns inte nåt för oss att hämta. tur att vi har lite granna kvar iaf!! Sen köpte jag en ny tandborste och solskydd åt odågan min!


Vi gick ut och Melvin ja han va tyst för ovanlighetens skull. Jag måste bara säga att vi hade våran nya lilla vagn den Melvin itne somnar i!!! Jag kollar ner i vagnen o helt otroligt

  

Ungen hade deckat!! så jag ringde jonas som fortfarande satt kvar hos mäklaren o berättade att jag och Melvin skulle ta en promenad hem istället. Så det fick bli en rask svettig promenad på en halvtimma med en himla goa backar!!!


Vi har haft en super förmiddag här borta i nacka hela familjen!! O nu har vi den.. ja vi har fan våran lägenhet jeho. Jonas är iväg och ska träna med sin nyfunna vän M för att vi sen ska ta oss upp mot finnberget och kolla in våran lägenhet. Fan vanice!!! Jag är så jävla glad.. 


jaja puss på er


 

Av Jenny - 30 april 2010 08:06

Jepp det gör det.. jeho.. Nu ska jag ta mig min frukost för att sen sticka o pumpa ryggen!!! Men det som är det bästa på hela dagen vet ni vad det är? Nej hur fan ska ni kunna veta.. 


Vi ska få nycklarna till våran lägenhet. jeho vårat hem!!!!! Ja vi kommer ju inte flytta in direkt men snart så.. o nu är det i process.. fy fan det går bra nu!!!

puss ppå er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards