Alla inlägg den 26 april 2010

Av Jenny - 26 april 2010 21:32

Efter middagen o lite bus så  kom Jonas äntligen hem o plockade upp oss två! Melvin och Jonas körde mig till träningen för att själva bege sig ut mot Tyresö o lämna av lite kakor på flex gym!


Jag mötte upp min tuffa Kurre för nu jävlar skulle vi köra box. Det va jobbigt emellanåt men enligt mig va det för mycket vilopauser han körde inte så hårt som jag faktiskt är van vid med box!! Men när vi väl körde va det tufft o man tappade andan några gånger.. Kurre va skit duktig för att aldrig ha tränat. Hon va stark, hade bra temp o va helt enkelt grym!  Det va inte jätte bra musik heller då han nog gillar hårdrock. usch. Men nu testade vi hans pass iaf o nu vet vi att vi inte ska dit nå mer. 

  


Efter passet ja då möttes jag av detta

Och såklart några missade samtal. Pappa Jonas va nämligen utelåst för han (som vanligt) glömt sina nycklar ngnstans!! Men det va skönt att se de för då fick jag ju skjuts även hem jeho.. Kurre ja hon är en tuff brud med en tuff cykel. Hon har precis köpt sig själv en R1... GRYMT!! haha

   

hon vill helst inte vara med på bild.. Men visst är den snygg..


sen kom vi hem o då fick jag mysa lite me pöjken min framför tvn.

  


Nu ska jag inta mig nåt litet att äta för jag är super  duper hungrig.. 


Puss på er... Håll tummarna för oss imorn då vi ska till SÖS!!

Av Jenny - 26 april 2010 17:17

skön o fin!!! Jag kommer synas iaf haha

    

Av Jenny - 26 april 2010 16:43

tog oss en promenad till slut! Jag tänkte att han skulle somna men det gjorde han inte sörrni. Så först tog jag mig en promenad på 4km för att stanna till borta i sickla o köpa jackor till mig och Tess. oranga såna haha. Super snygga.. bild kommer sen!!


För att vi sen gick och köpte oss en smoothie.. Jag tyckte han va värd det eftersom han kanske har ont i halsen. Sen satte vi oss ute i solen och njöt av smoothien och varandras sällskap

   

När jag väl fick loss sugröret från han o skulle dricka själv ja då peka han på muggen och ropade med sin hesa röst!!! haha men jag ville ju oxå smutta lite!!


Vi gick därefter till ica kvantum för att inhandla middagen som idag blir torsk med lime sås och ris!! mm smaskens för att jag sen tog mig en 4 km promenad hem igen. DÅ somnade Melvin och nu ligger han ute på balkongen men han håller nog på o vaknar så jag ska gå och ta han..


puss på er

Av Jenny - 26 april 2010 16:39

människa i mitt liv!! Den här människan ja hon har varit den enda innan Melvin som fått mig att vara riktigt ledsen så jag faktiskt gråtit en skvätt. Sen har det bara varit hon som fått mig glad igen. Ja hon är en tjurig flicka med ngt som jag tror touretts syndrom!! 


Den jag pratar om är såklart min syster. Min alldeles egna lillasyster!!! När hon va liten så tog jag hand om henne drömde om henne. Ja jag gjorde allt för henne. För att hon nu har funnits där för mig.. haha hon blev stora systern vissa gånger!!! 


Jag ville bara sända dig en tanke för du vet att jag finns här i vårrt och torrt. Det bästa som har hänt nu är att du även har jonas och Melvin!!!! 


Puss på dig och hoppas du får gå och träna idag

   Självklart ska Marlon vara med. här på hans ettårsdag!!!

Av Jenny - 26 april 2010 11:56

Jag måste bara säga att det går bra nu!!! Jag är fan glad.. haha när Melvin va jätte liten jublade man när han bajsa nu jublar man för att han äter. Ja han har ätit. Första gången på en vecka som han har ätit ritkig mat. Inte välling eller gröt utan mat!!


Jag gjorde ordning lunch till mig själv men värmde även upp en halv burk barnmat. För att testa liksom. Fy skam den som ger sig!! Han åt upp allting sen när det va slut peka han på min mat o ville ha även utav den.O det sa inte jag nej till Så vi delade på min mat. Nu är han äntligen mätt i magen, kanske då kan jag få tillbaka min glada busiga odåga!! Ja rosslig, förkyld och hostig är han. MEN han äter och det är viktigt!!! 


Nu vill jag berätta om någe annat Jag leta lite i våra kartonger.. ja då vi har alla våra ägodelar i kartonger för tillfället. Alla kläder man vet fan inte va man har eller har!!! Men jag kollade lite idag och hittade ett par shorts som jag beställde och fick i början av januari. Jag tog en lite mindre storlek då jag tänkte ha de nu i sommar. MEN fan de är för stora... det syns inte jätte mycket på bilderna men de är stora. O aldrig använda haha jag får ge bort de eller bara ha de som slit o släng shorts.. puss på er

   

De är jätte stora framtill haha jag ser nu att det inte alls syns på bilderna haha. men de är stora.  Nä nu ska vi skoja lite här hemma för att sen packa ner oss i  vagnen haha eller melvin så jag får ta mig en promenad o han får sova i friska luften. 


puss puss

Av Jenny - 26 april 2010 09:53

en riktig mamma blogg detta haha! Men nu är det så att allt jag gör om dagarna är ju med min odåga!! Så det blir ju att man berättar om han. Nu bidde det inge samtal till vårdcentralen för att vi ska få komma till våran läkare Per imorn på sös istället! 


JAg tycker det känns bättre istället för att en massa olika ska kolla,känna och lyssna. skulle vi gå till vårdcentralen skulle de tycka att Melvin är rosslig och prata om det men det har jag ju redan gjort hundra gånger. Så nä Per ringde o sa att imorn kommer vi til han o då ska vi även försöka göra det där testet med lungorna!!! Tyvärr får jag gå ensam för jonas kan inte ta ledigt då han är ledig på fredag för att vi ska få våra nycklar. 


Jag vill helst av altt inte gå sjläv för jag kommer nog bli ledsen där inne o känna mig ensam. Ja jag är känslig!!! Men så är det. Jag kommer se andra barn med mamma och pappa medan jag själv sitter där ensam. haha ja jag är fan känslig!!! Men så ska Melvin ha väst o mask på sig.. usch!!! Äh det är det bästa för han att se va fasiken som står till!!!


Han ligger och vilar för stunden jag vilade en halvtimma.. blev väckt av luren. O nu sitter jag här o bara softar.. ska nog sätta mig en stund på balkongen för att få på mig lite sol nu när vi intekan gå ut!!!!


Egentligen måste jag gå ut för jag ska ta mig till Vila borta i Sickla för att byta Tess present plus att köpa en present åt mig själv hehe.. Nä nu blev det svammel. 


Ikväll ska iaf jag och Kurre köra boxen.jippi

Av Jenny - 26 april 2010 06:39

Klart jag älskar helgerna då Jonas är hemma o kan umgås med bara oss! MEN helger innebär oxå att det blir trängre i sängen hela morronen o just därför sover Melvin inte alls lika länge som på veckodagarna.


Fast denna måndag vaknade vi upp båda två kl sex o va pigga o glada. Natten har varit mycket bättre än de tre sista dagarna. Han har vaknat upp några gånger men han har klarat sig själv kanske 3 gånger har jag fått ge han nappen. Så jag känner mig utvilad. Jag och Jonas gick och la oss vi halv tio igår. haha man blir trött som förälder!


Jag sitter och väntar på att klockan ska bli 8 så jag kan först ringa astma och lung mottagningen på sös. För att se va de säger om Melvins pågående rossel, hostning och förlorad röst. Jag kanske inte ska gå till vårdcentralen nu när de har en pågående utredning.. det kan bli pannkaka på pannkaka. Men säger de att jag ska gå till vårdcentralen så blir mitt nästa samtal dit!


för att jag sen måste ringa barnmorskan borta i sundbyberg och avboka Melvins ettårs vaccin. Mm han ska vaccineras idag o jag tror nog inte det är en bra ide va. haha.. Nej han är ju fan hostig ochrosslig. Han har märkt att hans röst är förstörd o märkt även att vi tycker synd om han på grund av just detta. Så tro mig han utnyttjar det.. Han pekar på all möjligt han vill ha o gnäller fram den här bräckliga rösten för att titta på en med sina stora ögon!!!



Men nu sitter han och leker med sin skottkärra. mm vi kan ju inte direkt gå ut i detta tillstånd för att leka! Så han sitter här och ser faktiskt glad ut.. 

   Fin va!!


Alltså nu är det inte alls många dagar tills vi får nycklarna till våran lägenhet. ooo ni kan inte tänka er hur glad jag är för det. Jag är en person som älskar att bjuda på middagar och myskvällar. Nu har det inte blivit så direkt. Men så fort vi får våran lägenhet ja då är det faktiskt paret SKyman som är först på plats för nu har de fått laga mat åt oss varje gång haha.!!!



Sen ska jag ha massa mammaluncher o ja bara njuta av mitt hem.. Eller vårat hem!!! Vi ska dit på fredag o ta lite mått för att sen ringa Danne så han får komma och fixa den lite finare.. Nä nu ska jag lägga ner verksamheten för att leka lite med sonen min!!!

puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards