Alla inlägg den 1 april 2010

Av Jenny - 1 april 2010 20:45

Ja ett år har gått sen Melvin fick bli utplockad ur min mage med ett ryck!! Fan han blir stor min pojk! Kalas ska vi ha oxå två hela stycken då familjerna våra är stora!! Eller rättare sagt min familj!!


oo min pojke blir ett år!!! Han fyller egentligen den 21 april men vi ska ha kalas lördag den 17 för jonas familj, några av våra vänner och min far med familj!


Söndag den 18 har vi borta i tyresö för familjen på mammas sida. Vi är några st så det räcker och blir över kan jag tala om. Sen är det så att alla är rätt lika.. alltså som mig vissa mindre o vissa mer. Så tro mig.. skulle vi ha ett stort kalas skulle familjen olsson ta över. Så de får ett eget kalas hehe.


Jag har ju inte tänkt så mycket på vad ungen min behöver. Men nu ska han ju få ett alldeles eget rum.. så lite saker till sitt egna rum önskar han sig nog!!


Sen så kollade jag snabbt in nyss på Jennies blogg hennes lilla prinsessa fyller år imorn och har redan haft sitt kalas. Då fick hon badkläder ni vet såna uvkläder. Melvin önskar sig såna så ni vet. En heldräkt i storlek 86 och en sådan keps. 


Sen kanske nåt litet fint till rummet. Vi har ju allt han behöver men om ni ser nåt som är Melvin liksom.


Ett år. jeho!! 


Sen blir jag själv trettio. TRETTIO!! hälften till sextio haha. Men jag känner mig inte som trettio och det är väl det som räknas. hehe. Men jag vill ha lite råd om va jag kan ha för fest då. inte jätte dyr eftersom det blir rätt mycket nu med nya lägenheten o så vidare. Men något vill jag ha för att fira med alla mina vänner. Så snälla har ni råd, ngn lokal ja något. kom med förslag please!! Jag hade isånt fall tänkt mig den 14 augusti

Av Jenny - 1 april 2010 17:34

Det bidde så att jag tog mig ner till källaren istället. Lättare att hoppa hoprep och skit där, ingen som tycker man är knäpp eftersom jag är själv där nere!! 


Idag gick träningen jävligt bra fy fan va skönt det va!! Det blir lättare och lättare.


Ben stod på schemat och övningarna för idag


hopprep ca 70 hopp varje gång

knäböj 3*20

utfall 3*20 

upp och stå på bänk 3*20

De gjorde jag på raken. sen vila en stund för att köra

raka marklyft 3*20

en rumpövning 3*20

hopprep ca 70 hopp varje gång

liten vila för att sen köra

benspark fram 3*15

benspark bak 3*15


Sen blev det rumplyft 3*20 sist men inte minst körde jag bort allt det onda med crosstraining ca 15 minuter. HÄRLIGT!!!!!

Svettigt!!


Nu ska vi åka och köpa oss lite thaimat för att sen ta oss hem o mysa lite bara familjen då farfar är hos gammel farmor och hälsar på!! puss på er


Detta va en av låtarna som gick högt där nere i källaren!! Nice broshan hehe

Av Jenny - 1 april 2010 14:34

alltså har ni varit med om att eran bebis, inte med flit. Råkat slå ngn leksak väldigt hårt på er eller råkat sparka er när ni sover o så vidare!!


Jag va med om det nyss iaf!! MElvin har en skallra som är hård den åkte rakt upp på mina tänder. Jag trodde de sprack så hårt va det!! Jag tyglade mig och skrek inte men det gjorde jävulskt ont. Jag tror Melvin såg på mig att jag fick ont för han blev lite ledsen! Han fick en kram jag sprang till toaletten för att kolla tänderna!


Och för att skrika rakt ut.. FITTA!!!! haha ja det gjorde fan ont. Men absolut så kan jag ju inte bli arg på odågan då det inte va med flit!! Men det gör ont fortfarande jag tror ena tanden kommer kluvas mitt i tu snart!! Men vi får vänta och se..


Nu står Melvin i tvn typ och tittar på fåret sean. Jag sitter i fåtöljen och har precis fått i mig min lunch. Jag har tråkigt idag. jävligt tråkigt men har inte heller ngn lust att ta för mig . När man hamnat hemma o bara suttit här så blir man så jävla bekväm o sitter vidare. sen på kvällen ångrar man sig o blir lite irreterad. Då brukar jag oftast skylla det på jonas haha!! Nä men idag ska jag ta mig i kragen för att faktiskt ta mig ner till sats. Inte källarens. för det är enklast utan till sats. Jag ska köra ben!! Ben kan jag lika gärna köra i källaren då jag kör utan maskiner. Men vi får se då va som händer. En sol ska jag dra på mig iaf hade jag tänkt. så jag är het till på lördag då jag och jonas ska ha en dejt.




Hahahahahhaahhahahaha hahah jag skrattar nu. Melvin stod upp o vågade inte sätta sig på golvet då det va lite högt. hahhaah så han dunsa i med rumpan. Men såg inte att jag såg.. sen kolla han bak såg att jag titta och började stor böla hahaha. Min fis!! Jag satt kvar såklart o nu är han uppe på benen igen!!

Av Jenny - 1 april 2010 13:20

alltså dessa låtar.. man vill bara sätta sig ner o njuta!! Den första låten är min och Maijas såklart.... minnen från våran bästa sommar tillsammans


Även den andra låten är min och Maijas.. Den gick typ oavbruten inne på vårat hotell rum när vi va på cypern


Den tredje grymma låten som just för tillfället går på högvarv här borta i danvikstrand. Som Melvin står och dansa till är min och Tess låt!! Ja vi har faktiskt redan hunnit skaffat oss en egen låt..


Lyssna och njut nu.

puss på er

Av Jenny - 1 april 2010 13:09

mmm det va ett tag sen nu. Men det är för att det itne händer så mycket på kroppen längre. Utan nu är det vikten som rör sig sakta neråt!! huden är rätt lös men den håller på även den att fasta till sig. Jag är rätt nöjd med storleken nu eftersom den passar ihop med höfterna mina som jag inte kan göra så mycket åt. 


Jag vill bli fastare i kroppen bara o jag håller ju på!!! 

SEn är det ju mina lovehandles som behöver minska rejält haha men det kommer


    

Av Jenny - 1 april 2010 12:27

planer för oss jag och odågan! Lunch med Sixten och mamman Lovisa, träning med Tess efter jobb!!


Men det bidde ingenting utav det. Lunchen hoppade vi för att, först det regnar ute och våran vagn med regnskydd är på babyland. Denna vagn vi har nu är för öppen att gå ut med utan skydd. Man fick tydligen ett skydd i en väska man skulle få när man köpte vagnen. Väskan va jag medveten om att få men inte att det fanns regn skydd däri.


Men jag va ju inte med och hämtade vagnen så väskan fick vi inte med oss pllus att vi höll på att få vagnen dyrare än va den va! För det andra så somnade ju melvin runt kvart över tio.. o jag kan tala om för er att han fortfarande sover.. peppar peppar!!


Fattar inte varför han är så trött, antingen är det för att han växer och blir stor eller så är det något med hans rosslighet!! Men men det får vi reda på snart.


Tess och träning. Ja där bangade vi båda två.. men hon först jeho hahaha. haha. Så det känns ju bra! Jonas kommer nog hem tidigare idag och då släpper han av mig på sats i sickla där jag återigen ska pumpa mina ben. mm jag ska försöka köra ben två gånger i veckan så de blir fasta och fina igen till sommaren!! 


Nä nu ska jag börja fixa med lunch här hemma. Melvin har iaf börjat äta ettårsburkar jeho jiip jeho säger jag bara. Han hålller sig mätt längre på de! Ikväll blir det nog att hela familjen sover i tyresö så farfar får vara lite ifred!!! 


Puss på er alla glada

Av Jenny - 1 april 2010 09:09

Tog jag och odågan borta i Sickla med Alexandra och hennes Malte såklart! Men innan vi träffades upp så ville Melvin ha en påskpresent av mamman sin. Eftersom han faktiskt inga bollar har men älskar att leka med bollar så bidde det såklart bollar!!


Han tyckte även att Malte skulle få sig en present med bollar i!

   ja suddig bild. Vet fan va det är för fel på kameran min! Malte blev överförtjust i först paketet och sen i bollarna. Jag har en bild här

  Vart bollarna är? Ja de är nog på golvet och rullar. Jag och Alex fick leka inkastare av bollar igår iaf! Melvin han fick sig även en spiderman boll. 

    

Man riktigt ser hur roligt han tycker det är!!Min fis. Alex va glad även hon. o detta 

kort

   Ser hon så himla glad ut så, Alex jag va tvungen att lägga ut det!! I handen håller hon i ena Maltes boll!

   Jag va tvungen att ta detta kort för de satt verkligen och mös! Malte fick sin flaska och som den flask tokiga kille min melvin är blev han lite avundsjuk. så han fick sitt toppen mellanmål

  

Mm gott det där!!


Vi tog oss mot det större barn,sköt och toalett rum i Sickla. Där de båda fick leka av sig lite efter en timma i stol! Malte han hittade en kille där med glasögon han absolutinte kunde släppa blicken ifrån. Han tflyttade sig efter ett tag. hm undra varför.. Melvinville ha skorna hans och Malte glodde stint på han!


De lekte alldeles förträffligt där inne. Jag va dock lite orolig över Malte för Melvin ville gärna känna o ta på han med sina starka nävar.. hehe.. Men det va en trevlig lunch!


Melvin somnade tyvärr inte på hemvägen då han inte verkar kunna somna i framåt vagnen.. Men när vi kom hem somnade han o sov i mer än en timma.. bra där.


Nä nu ska han få gå och sova då han står och gråter. puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards