Alla inlägg den 3 april 2010

Av Jenny - 3 april 2010 06:59

Natten har varit ett rent jävla helvete!! Jag tror att igår va det ngn som gav Melvin någe att smaka utan att jag fick veta nåt för tro mig han har haft jävligt ont i magen. Så ont att han spänt hela kroppen och bara skrikit. 


Jag vill inte att ngn ska ge Melvin saker att smaka utan att jag är medveten om det. För som barnmorskan har sagt är min odåga rätt känslig och vi ska observera allt nytt han äter. O för att underlätta det för mig kan det vara rätt skönt att veta ATT natten kanske kan bli jobbig! som inatt. Jag har inte fått en jävla blund i ögonen.


Jag tog upp han i vår säng. MEn hahaha Jonas ja han ligger med huvet på kanten och benen över hela sängen, vägrar flytta på sig då han tror han ligger på kanten eftersom huvet gör det. Och suckar högt. men fan då kommer jag ramla ner o flyttar huvet mer hahahaha .Men hjärtat flytta benen lite bara så vi oxå får plats!! Melvin som HATAR att ligga trångt men inte ville sova i sin säng.. ja han somna inte direkt om utan låg där och vred och vände på sig. För att sen till slut somna vi fyra tiden och sen vakna upp lite innan sex. För tro mig det riktigt small i byxan!! Han skulle nog bara prutta men den där prutten låg långt in och hela blöjan fylldes!!! Stackars min fis som får ont i magen så lätt!!


Jag tror att även denna dag kommer bli en dålig dag MEN jag ska vara ute i tyresö med familjen min så då är det lite lättare! Snälla Familjen olsson ge inte Melvin någe utan att jag vet det. För din skull Marita hahahaha ja för denna natt va fan hemsk!! 


Jepp I natt ska Melvin sova hos min moster Marita för jag och Jonas ska sova på hotell o mysa lite. Jag kommer väl decka runt sju tiden efter denna natt. Men vadå det är ändå buffe på morran haha. Och att få sova en helt natt utan kruseduller o krumelurer. Bara få sova och vakna upp pigg. Marita ja hon få rju sova alla andra nätter så denna natt gör väl inge hehe. 


Nä nu ska odågan få frukost. Väckte faster va det första han ville göra tala han om . så nu sitter han här o myser med henne i soffan! jonas bror ligger på en tält säng i köket vi låter han sova vidare.


Puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards