Alla inlägg den 27 april 2010

Av Jenny - 27 april 2010 21:00

Alan look what your baby did to day. 


Hurray!!!!! So the first thing i going to do tomorrov are to make him walk.. hurray!!!


He miss you!!! dont forgot to email me a picture

Av Jenny - 27 april 2010 19:55

Låtit Melvin vara med i sin första tävling någonsin!! Kom igen nu och rösta på min odåga!!

Av Jenny - 27 april 2010 18:41

Jag fick brått hem för att   Jonas va p åväg hemåt och det va min tur att få träna först!! Så när vi kom hem stod pappa Jonas och väntade så snällt på oss. För att köra mig till sats och för att de själva skulle in till kvantum o handla lite mat! 


Jag pressade mina ben idag och det kändes alldeles för jävla härligt.


Började med tung cykel i fem minuter 

knäböj med 8kg hantlar 4gånger 15-20

utfall 6kg hantlar 4gånger 15--20

benspark fram och bak 3 gånger 15

benpress 3gånger 15 

sist men inte minst någon rump övning 3gånger 10!!

Jag hade ont. Jag ska köra ett pass jag fått av Jennie men det när mitt knä är bättre!! 


Jag körde även mage på cablecrossen med rep. Så nu har vi ätit middag här hemma och det är Jonas tur att åka iväg och träna med sin älskade M!!


Nä puss på er.. 

Av Jenny - 27 april 2010 18:05

Jag tog mig ingen promenad utan Melvin fick sova en liten snutt hemma istället. Han skulle ju sova borta på SÖS! Vi tog vårat pick och pack för att sticka dit. Vi kom fram o Melvin han fick leka lite med deras leksaker.

  

Sen kom doktor Per och konstaterade att Melvin nog va lite för rosslig och förkyld för att göra detta test och för att det skulle bli så bra som möjligt! De vill ju se hur han andas när han är frisk!! Ja lycka till sa jag. Han va frisk en månad nu!! Men vi ska fortsätta med airomir eller va fan det heter. Jag sa att det inte hjälper men vi ska köra ändå. jaha bara att tacka o ta emot. 


vi fick gå därifrån utan att göra nåt. Jonas hade faktiskt ifråga satt varför vi ens skulle dit. Men läkaren ville ha oss dit idag så det va liksom bara att göra som han sagt. Det värsta va att det va nyfödda bebisar på bussen när Melvin satt där och hosta.. hm . Efteråt blev jag jävligt sugen på sushi så jag gick och köpte mig en liten en för att sen sätta mig i solen utanför systerns min jobb o vänta på henne. Det va härligt. 


Sen begav vi oss hemåt och Melvin satt o hosta på bussen på alla andra barn. Jag försökte hålla för så mycket jag kunde. O jag tog mig först en lång promenad för att INTE ta bussen hela vägen. Men vi fick brått hem tyvärr!! 


Jag tycker om min jacka hur mycket som helst

  

Av Jenny - 27 april 2010 08:52

Ja jag har ju slutat lite med formstatus men tog kort här på morran! 

    

Jag ska berätta en sak om min mage. Anledningen till att jag faktiskt inte börjat få musklerna tilbaka på magen är för att! Jag hade oturen att få göra kejsarsnitt o jag hade även oturen att vara en av de som fick vänta LÄNGE på att magmusklerna skulle växa ihop. Ja jagh ar varit lite bitter över det eller inte så lite bitter utan rätt mycket bitter. Så jag har inte vågat köra min mage..


Jag började lite försiktigt när Melvin va 7 månader. O nu för en månad sen började jag köra hårt, med vikter emellanåt. Så nu ska det börja hända saker hoppas jag. sakta men säkert.!!


Nä nu ska odågan få sin frukost för att jag sen ska ut och bränna lite fett!! 


Just det kl halv två idag ska Melvin få göra det han skulle göra förra veckan. Sova och andas i massa saker. Jonas kunde tyvärr inte vara ledig denna gångheller men det tar tre timmar om inte mer så han ska skynda sig så mycket han bara kan. puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards