Alla inlägg den 16 april 2010

Av Jenny - 16 april 2010 09:21

Vadå ska man se ut så här för att man har blivit mamma o inte får sova ordentligt på nätterna!!

  

Jag kommer ihåg när man fick sova då kunde man se ut så här

  

Shit vilken skillnad.Nej jag måste börja ta hand om mig själv igen så det inte gå alltför mycket utför haha!! 


Jag och odågan har ätit våran frukost o ska börja klä på oss för att sticka mot sickla. Men när man tittar ut så tappar man direkt lusten. Det spö regnar o det är ju inte så att jag harnära till buss härifrån utan måste ta mig en bit. En lång uppförbit.. Regnkläder är inte något jag äger. Så dyngsur lär jag ju bli!! Ja men vi ser va som händer.


Idag är det mamma lunch hemma hos Fina Alex och hennes Malte men jag måste tyvärr avstå. Eftersom jag har så mycket att göra. Alex tyckte jag skulle testa o baka på en liter mjölk direkt. Men fasiken TÄNK om det går åt fanders så jag måste e börja om. Då kanske jag blir klar till söndagens kalas haha. 


Imorn när vi har kalas för odågan ska vi även fira Farfar. För han fyller nämligen år idag. Hipp Hipp hurra till dig Sven Olof!!! Så det blir nog två tårtor imorn me. Han skulle egentligen inte ha varit hemma men eftersom flygplanen är inställda kan han inte ta sig till sina möten o får snällt stanna hemma. Bättre för oss!!! 


Nä nu måste jag fixa ordnig här. Men mitt ass har fastnat i fåtöljen kan jag tala om


En till nostalgi bild. Ja jag har visat den förr. Men fan så här såg jag ut månaden jag blev gravid. vi va på sensation black iamsterdam o hade hur jävla skoj som helst. Denna kropp får jag väl aldrig tillbaka men jag kan bli fin ändå

  

Av Jenny - 16 april 2010 07:47

och ingenting är gjort inför kalasen i helgen. Stressad kan jag lätt säga att jag känner mig då jag ska baka i omgångar! Jag har ju TVÅ kalas att fixa till.


Till imorn blir det köpe tårta, hembakade bullar, kärleksmums, finska pinnar och min systers hallongrottor. tänkte göra lite dumle kakor oxå men jag orkar inte


På söndag ska det blir hemgjorde tårtor men lite gott och blandat i, bullar, finska pinnar, kärleks mums , systerns hallongrottor och sen blir det en gluten fri smulpaj. 


Jag är inte så duktig att jag kan baka på en liter mjölk på en gång så jag får liksom göra två degar.. o då tar det ju betydligt mycket längre tid. haha men det ordnar sig säkert i framtiden


Vi har planer att träffa upp Lena och Folke idag på sats kl tio. MEN vi sitter fortfarande här i pyjamas o är trötta. Plus att jag måste packa en massa skit för att sen ta mig till tyresö. Mitt knä dessutom .. mm det gör fan jävligt ont när jag ska gå. MEN vi fixar detta.. Jag ska nog träna ändå. så då fick jag lite bråttom helt plötsligt.

Puss på er.


Ska till tyresö sen så inge data för mig inte


Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards