Alla inlägg den 25 april 2010

Av Jenny - 25 april 2010 18:41

jag och jonas hade planerat träningen för söndagen o jag skulle få börja. Eftersom vi inte kan lämna Melvin på passning nu! Men medan vi satt där och åt så kom jag och Kurre med en ide. Danne och jonas kunde ju träna samtidigt som mig. För Melvin skulle ändå ligga o sova o då kunde hon lika gärna ta sig en promenad med odågan!!



O tro mig jag blev så lycklig för då slapp jag stå där o vänta en timma i solna på att jonas tränat klart!! Så det va det vi gjorde. dumpade av kurre och Melvin borta hos de. Sen drog vi oss själva mot våra gym. 


För mig blev det armar, det kändes toppen. Sen tio minuter stampmaskin för att avsluta med en rask halvtimme mot Kurre!!

  


Melvin hade sovit nästan hela tiden sen hade han fått gunga i deras innegunga.. ja jag kallar det för en knullgunga mohaha. Men han hade skött sig


Nu har jag, fredrik, jonas och Melvin ätit oss våran middag. Melvin och pappan badar då Melvin blev väldigt kladdig lite varstans efter brunchen. Sen ska vi väl bara titta film eller nåt sånt..


Imorn drar jag till BVC med odågan iaf. För han har tappat rösten!! Puss på er

Av Jenny - 25 april 2010 18:40

jepp  borta från oss. Fan snart får vi lägenheten. Ja det kommer ta ett litet tag innan vi får flytta in eftersom vi ska renovera lite granna. men ändå

 

våran balkong är den längst ner.. eller den sista vita iaf. O nu måste jag berätta en sak. det är spegelvänt. ja för jag kan fan inte vända ordentligt här på blogg platsen. vet inte hur man gör. Men så här ser det ut utanför våran balkong iaf. o det är hääärligt!!!

Av Jenny - 25 april 2010 18:32

med Danne och Kurre va ju såklart hur underbar som helst. Vi tog oss till clarion borta i skanstull! O de bjöd på allt jävla möjligt där borta man blev mätt bara av att titta på allting. Men jag gjorde iaf inte som Jonas o de andra, åt mig alldeles för mätt!!! Nej jag mådde fortfarande bra när vi gick därifrån. 


Melvin trivdes i sällskapet och fick en jätte fin present av paret. En skottkärra med alla tillbehör!! Han satt där på golvet och lekte. När han satt där i godan ro så skulle han ju helt plötsligt på vandrings färd.. o va tror ni händer jo han ramlar och gör sig illa.

 

Ser ni bulan. Ja han fick sig en egen marsmallov efter fallet för han blev jätte ledsen, det blev nästan ett hål i pannan på ungen!! Men annars hade vi det toppen bra. Melvin ville smaka på allt möjligt men helst av allt ville han bara kasta det på golvet. Så det va ju tur att jag plocka ner en massa ombytes kläder!!


Vi pratade om en massa strunt o bara mös  en söndag som denna.

 

Melvin sitter och tittar på Kurre för hon sa väl någe roligt!! Sen begav vi oss därifrån och kvar lämnade vi en HÖG med skit under Melvins stol haha ja hankastade ju allt han fick i händerna på golvet!!

 

Nu sitter han fram i bilen o trivs toppen great. Han får höjja exakt hur mycket han vill o får bestämma vad som ska spelas! 

Av Jenny - 25 april 2010 08:45

va väl inte alls toppen great liksom! Han vaknade säkert ca 30 gånger o va ledsen. Det enda som hjälpte va att vända sig mot mamman och dra henne i håret. haha jag alltså. Jag älskar att bli pillad i håret. MEN låt mig fan få sova på natten!!


kl sex ville han ha välling för att sen sova vidare till kl sju. Ja så trött det är jag kan jag tala om. Men han är gladare ochpiggare idag. Inte alls lika hes. Så nu ska jag ta mig en prot drink för att sen hela familjen ska promenera mot våran .. ja våran lägenhet!!! Som vi får nycklarna till på fredag jeho!!! Men vi ska iaf gå dit o denna gång kommer jag hitta för jonas är med haha.


sen vankas det brunch för oss med kurre o danne. puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards