Alla inlägg den 24 april 2010

Av Jenny - 24 april 2010 20:36

har jag gått runt och sett ut så här!

 

Plus ett stort jävla sår efter en finne mitt på hakan! Jonas o kompani kom hem nu från örebro o han tyckte jag kunde gå o byta om eler nåt haha. Nej jag ska se ut så här idag. Iaf efter denna dag!! Melvin är fortfarande väldigt hes men lite gladare. Har väl sovit ca fem timmar idag. O nu ska han återigen gå ochsova förhoppningsvis för natten. Jag ska ge han alvedon innan!!


Nä nu ska vi umgås lite här hemma. puss påer

Av Jenny - 24 april 2010 15:26

på hur jag ska göra. ska jag ta han till läkaren eller ska jag vänta lite. Äta nej det gör han inte men det har han inte gjort på grund av att han har ont imagen! Idag fick han i sig gröt, sen har han sovit i tre timmar.för att sen äta en apelsin och dricka välling. Gnäller om vartannat men för att sen stanna upp och dansa till musiken som hörs från tvn.

Han vaknade upp för inte jätte länge sen men är trött igen. Det syns på ögonen att han skulle kunna somna ståendes. Men som Jennie skriver till mig så tror även jag att det är tänderna. För han har jätte ont!! O att han är hes är väl inte så jävla konstigt så som han har skrikit. Men jag vet inte.


Jag tror jag väntar lite till för feber har han ingen. Står upp o leker lite grann gör han dock inte så mycket som han brukar o han är inte glad som han brukar heller. Han får nog lägga sig o vila en stund till o sen får vi se va jag tar mig till, om jag åker in eller inte!  


Det tråkiga är även att han inte varit sjuk eller rosslig på en månad. Men nu har rosslet kommit tillbaka så det heter duga. Usch va man känner sig maktlös. Sist vi åkte in blev vi ju inlagda men hon tanten som jobbade beklagade sig över alla föräldrar som kommer in fast de kanske inte ens behöver. Så med de orden i tankarna vill inte jag vara en av "de där föräldrarna" Ja det va hemskt sagt. För som mamma eller pappa är barnet det viktigaste som finns i deras liv o självklart åker man till farbror doktor om man tycker det behövs. Men denna sköterska tyckte det va så jobbigt o de hade haft såå mycket barn där som inte ens hade behövt.. Ja så vi ser ju ..


Det jobbiga är oxå att pappa Jonas är i örebro o kommer inte hem försn sent i kväll. men vi klarar oss!! Puss igen

Av Jenny - 24 april 2010 13:13

borta i Örebro stod på schemat idag. Jonas morfar fyllde nämligen 95 år samma dag som Melvin blev ett. Tufft va!!?? MEN igår när vi kom hem med fisen och vi gick och la oss kan jag tala om för er där ute att han skrek till kl 03.00 Det gick inte att trösta han. Han la sig på mitt bröst o vilade lite för att sen börja igen. Sen han sig till pappan för att vila lite på hans bröst för att sen börja. Tre timmar alltså höll han igång. Jag gav han alvedon för han va så hes o hans läppar såg svullna ut!!! Feber hade han ingen. Men när han höll på så där så kände jag att vi inte kunde väcka upp han kl sex på morran för at åka till örebro!!


Han fick hellre vara hemma o vila idag!! Faster och farbror plus pappan blev ju lite ledsna men tar vi med Melvin är det ju inte för hans skull. Men efter natten tyckte även Jonas att Melvin skulle stanna hemma!!! Jag tycker så synd om han. För ngnstans har han jävligt ont men han kan inte visa vart eller säga vart!!! 


I morse vakna han upp halv nio o  va fortfarande trött men vi gick upp för lite frukost. Han lekte lite samtidigt som han gnällde till. Frukosten fick han i sig för att sen vilja sitta o mysa lite med mamma framför tvn. Bara sitta. Sen spotta utnappen o gråta. så han fick gå och lägga sig igen. Den första timmen gick bra sen började han igen. O jag får ont i hjärtat av att höra han. Han är jätte jätte ledsen. Ingenting hjälper. Han dreglar jätte jätte mycket!!!! Men sen somnade han om igen. Men det blir nog sjukan när han vaknar upp för så här kan han inte ha det en hel dag och natt till!!!! 

Min lilla odåga har ont!! Svettas gör han oxå jätte mycket han är helt kladdig av svett. I morse lekte han med farfars kartong..

     

Men kalaset i örebro fick vi stanna hemma ifrån jag och fisen!!! Är det ngn som kan ha en ide va det kan vara med han??   

Av Jenny - 24 april 2010 12:54

Jepp den bidde av. Men jag kände redan när jag va på väg till bussen att Melvin inte skulle gilla detta projekt!! Men vi satte oss på bussen o jag busade med han så att han skulle glömma bort att vara gnällig. Plus att jag hade lite mariekex i fickan!!


Kexen tog tyvärr slut tills vi hamnade på nästa buss. Färden gick bra ett tag. Men sen .. hm jag åkte fel sex hållplatser. mm jag åkte sex hållplatser för mycket!! Hur kan man göra en sån tabbe när man har ett barn med sig som inte alls vill vara med längre. Va tror ni händer jo han börjar gallskrika!! Nu va det inte nå gnäll mer utan skrik.Oj va han skrek. Men det satt en flicka med sin mamma på bussen o mamman frågade om Melvin fick äta russin. Absolut svarade jag så jag fick mig ett litet paket med russin!! Det hjälpte jeho!! Sen gick vi av vi tekniska och mötte upp födelsedags barnet. Melvin blev jätte glad o se henne o glömde totalt bort att vara nå mer gnällig!!


Sen satte vi oss tre på roslagsbanan.. hm där blev han återigen gnällig o vi försökte med allt. Det funkade i några sekunder inte längre. Till slut gick vi av och stegade in till Täby centrum för lite middag och godis shopping!! Middagen fick bli Mc donalds.. Melvin ja han va ledsen/gnällig under nästan hela middagen. Tess fick inte röra han utan ahn skulle vara med mamma. o tro mig det är ovanligt!!!!! Jag fick inte ens gå enhalv meter från vagnen han blev helt rabiat!! 


Men vi gjorde oss klara för att sen gå hem till Tess. Tess undrade om jag alltid bruka dansa, shoa o shimma för Melvin när iv är ute. haha ja klart.. om han är ledsen!!! Hon sa att jag va liteknäpp. Väl inne hos Tess blev Melvin sig själv igen OM jag va nära. Tess o Melvin lekte lite boll men han kastade ett öga hela tiden om jag satt kvar i soffan. Dreglade gjorde han, han svalde inte en enda gång tror jag utan allt hamnade i lägenheten! till sist blev Melvin trött så jag gick och la han i stora sköna sängen. Han deckade på en minut. Men så låg han väl i en halvtimma för att sen gallskrika. Jag gick in, han somna.. sen gallskrik jag gick in. ja så höll det på ca tjugo gånger tills jag tog upp han o han fick somna i soffan ute med oss!! Han somna!! 


Jag och Tess tror att fisen har ont. För nappen som han annars älskar vill han absolut inte ha i munnen den ska bort!! Usch min fis!!! 


Men jag och Tess hade iaf en toppen kväll med godis, snack och film.. aha filmen blev kortvarig för det va engelst text, jaj jag kan engelska o förstår. Men på film blir det lite jobbigt och jag blev lite ofokuserad!!! Så vi valde att snacka. Det blev hur mycket snack som helst. Om lite minnen o hemska saker som har hänt. en härlig kväll


Tills killarna kom och störde. Även de hade haft sig en toppen kväll . Med träning, middag och bio!! 


Puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards