Alla inlägg den 4 april 2010

Av Jenny - 4 april 2010 22:57

jag kollade lite i min blogg nu och man kan ju läsa va man skrivit för ett år sen. Och idag är det exakt ett år sen Kurre och Danne va på middag hos oss. Erkänn komiskt. för vi har inte setts på ett tag nu o så bestämmer vi middag idag.. det va rätt skoj tycker jag iaf.. ni andra kan ju bara låtsas att det va skoj



puss och godnatt återigen

Av Jenny - 4 april 2010 22:42

va lika bra den. Som sagt så vaknade jag dock kl åtta. Jag låg där i sängen och funderade på om jag skulle väcka Jonas eller inte. Jag väntade till halv nio för att sen knacka lite lätt på han o fråga när han tänkt att vi skulle ner och äta frukost. Han fråga lite sömnigt va klockan va. jag sa som det va o jag hörde en liten suck. Men fick till svar. ja väck mig om en halv timme. 


så jag satte mig i sängen o tittade lite på tvn. Men tröttnade o började sucka lite högt så kanske jonas skulle vakna.. hm han vaknade inte. Så prick kl nio väckte jag upp han o sa, att nu är jag faktiskt hungrig. Frukosten va underbar där på hotellet och rätt lungt. vi hade bestämt att vi skulle träna med Mattias och Tess idag då de är våra nya partners haha.. Ja jag och Tess har blivit lite kära. Men vi mötte upp de utanför balance kl tolv för att sen köra på!


Jag och Tess körde våra armar. Jag kör ju lite lättare än flickan medans hon är en super women. min grej o det gillar jag. bilder även där ifrån finns på kameran och de kommer när de kommer. Vi gjorde lite planer inför sommaren för att sen skiljas åt. 


Jag och Jonas tog oss mot mina gamla trakter tyresö för att hämta upp odågan. Han blev super glad o se oss ska ni veta och blev kaxig direkt hehe!  Vi duschade och gjorde oss fina för att sen åka in mot stan. Vi gick en liten familje promenad vi vattnet och bara mös helt enkelt. 


vi fick en inbjudan bort till solna för lite middag och det tackar man ju inte nej till. Middag hemma hos Danne och Kurre, Danne är fan mästerkock så han gjorde super god middag. Med potatis och rotfrukter till helstekt fläskfile. Melvin åt upp allt han fick på sin talrik kanjag tala om!! Han älskade det. Framför allt köttet och morötterna!! Mmm han är stor nu min pojk o äter mamma o pappas mat. 


vi satt där till kl tio o nu är vi hemma för att gå och lägga oss!! Jag fick mig en underbar helg trots att jag va på så jävla dåligt humör hela fredagen och första timman på lördag morron.. hehe. Imorn är en ny vecka, nya tag. så då jävlar ska jag fortsätta köra på med träningen som jag gjort hittils. Det känns toppen great liksom!!


Nä nu ska jag gå och joina mina pojkar i sängen. mm Melvin fick tydligen lägga sig i våran säng nu när vi kom hem. då det blev lite svårt att söva om han efter han vaknat upp i hissen. Jaja sånt är livet ibland.. 


som sagt bilder imorn eller tisdag.


puss på er

Av Jenny - 4 april 2010 22:26

blev helt underbar!! Lång fredagen va ju så jävla lång att man hann bli på dåligt humör helt enkelt. Ja vi fick sova dåligt natten till lördag men det ordnade till sig liksom!


Jag och familjen drog ner på stan innan matsvullet hos mormor i tyresö. Vi ville gå runt lite i sköna solen vi hamnade på Max haha. Sen fortsatte vi vidare mot gallerian. Melvin fick sig pommes så han va tyst under hela promenaden.. bra där!! 


Gstar va en butik vi hamnade på precis som alltid. Och som för det mesta har vi alltid med oss någe hem därifrån. Denna gång va det till mamman i familjen. Jag testade ett par jeans. Ooo va jag älskade de de va liksom JENNY!! Så jag fick de såklart.. i påskpresent!

Jag älskar de. De är tuffa, snygga, ja allt i ett liksom

  

De va skit snygga att ha till stövlar .. men ändå så va det mudd där nere så de va lätta att få på och hur jävla sköna som helst.

  

mina byxor helt enkelt!


Efter vi varit klart inne i stan blev det lite bråttom.. haha som alltid när det gäller oss. Men så klart så kom vi lite försent hem till mormor. Alla hade redan satt sig och börjat äta. Men vi fick både plats o mat i magen. Marlon fick sin mössa som han bara älskade .. ja den va ju likadan som sin kusin Melvins plus att han fick den från sin älskade moster!! Oo min Marlon!! så fort jag får mitt hem ska han komma minst en helg i månaden. jaja nu till lördagen.


Min kusin Emelie va där oxå och tro mig det är inte vanligt att hon och moster Janeth firar saker med oss så det va en trevlig överraskning. Melvin blev helt jävla konstig med Emelie. Han älskar sin Tess o är glad med henne. Men detta va någe helt annat. Han hade ett fånigt flin och bara glodde på männskan!! Så där som man kan göra när man kär ni vet. Jag försökte få han att somna sin eftermiddags lur men det skulle han inte. Han skulle vara med Emelie. haha det va skoj att se hur han såg ut hahaha.. 


Dagen tog slut även borta i tyresö så jag och Jonas lämnade odågan kvar hos mormor för han skulle stanna hos min moster Marita som snällt skulle ta hand om han så vi fick mysa!! Kan ju tillägga att ungen våran blev inte ledsen när vi gick. MEN när Emelie gick!!!


vi kom fram till hotell Angelis där jennie arbetar och kunde fixa pris för dig kompis... hehe. vi fick ett super mysigt rum.. men våga inte gå in där nu mohahha!! vi hade inte så mycket planer för kvällen utan tog den mer som den kom. Så vi beställde upp lite champagne med jordgubbar för att sen gå ner till poolen i huset. Där vi träffade på ett lite äldre par som vi satt och hade jätte trevligt med. Även muhammed, diskaren på hotellet joina oss. Jag tycker att han kanske inte skulle satt sig i poolen när vi va så många gäster där i men han tyckte inte som jag. O nej jag sa inte det utan jag tänkte. Han försökte prata med oss men vi förstod bara att han jobbade där! Vi satt väl i poolen en timma sen kände jag att det bubblade i hela kroppen så då va det dags att bege sig uppåt mot rummet igen!!


Jag kan ju säga så här.. vi tänkte ha en trevlig mysig rolig kväll. Men vi decka kl tio haha. Vi tog oss ner för lite mat i magen och kanske några drinkar. Maten fick vi i oss. vi beställde en varsin drink drack två klunkar.. ja den smakade skit. Men sen gick vi upp o somna. Jag vaknade kl åtta. åtta fattar ni. jAg va barnfri o går upp kl åtta haha katastrof!!  Frukost buffen va super. 


Jag har bilder från lördagen men de är på kameran så det får bli i morn eller någe sådant.. 


Men en super super bra lördag blev det iaf. Melvin.. ja han sov från halv åtta till halv sju utan att vakna en enda gång hos min moster. VA FAN DÅ!! haha.. sen hade han varit sitt vanliga jag. förutom att han varit gnällig så fort Marita gick ut från rummet. haha. han körde med henne med andra ord!!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards