Alla inlägg den 2 april 2010

Av Jenny - 2 april 2010 22:45

i bad day!! Det blir ju inte heller bättre av att man egentligen måste sitta och vara trevlig och social. Nu vill jag gå och sova det är fullt hus här och det kommer vara det hela natten!


Så imorn bitti när Melvin vaknar ja då kommer vi väcka upp både Jonas syster och bror som ska sova kvar i vardagsrummet. Men men de kan gå och sova vidare sen när Melvin ska sova igen.. hehe. 


Nej usch denna dag har varit dålig. Då vill man helst bara vara ensam eller med sina nära och kära. Men just nu innan vi fått våran lägenhet har jag inte haft nå val!! Men det blir bättre o snart får vi vårat hem! 


Men har ni inte känt ngn gång att ni är hos ngn men ni vill bara hem o kan åka därifrån för att komma hem. Ja ja gkan ju inte det riktigt riktigt än.. Men snart så.. 


Nä nu ska jag gå och lägga mig så jag får sova ut lite. Tror jag även tog ut mig för hårt på träningen o sen inte vilat efteråt. Så jag är lite trött me!!!


puss på er alla glada.. ni vet att jag är en glad person innerst inne. speciellt mot de jag tycker om och bryr mig om!!!

Av Jenny - 2 april 2010 17:16

jepp det har jag. O ingen jag riktigt kan avreagera mig till heller så det blir att bara skriva ner nåt dumt här i bloggen!


USCH säger jag för idag!! Men säkerligen blir det bättre en annan dag. Vi höres då.. kram

Av Jenny - 2 april 2010 11:54

I morse stod jag och Jonas o hängde på låset utanför balance. Jepp tidig träning idag sörrni!!! För mig bidde det rygg och 20 minuter på steppen.. pusha rumpish lite haha. Alltså det känns fan nice med min träning nu. Det känns som om att det går toppen great!!!


Innan körde vi förbi en snabbis till proteinkungen och sålde lite proteiner!! Nu kommer faster Jenny så vi ska väl mysa lite granna eller någe sådant. puss på er

Av Jenny - 2 april 2010 07:45

idag är det lång fredag!! Ja den brukar faktiskt bli jävligt lång men idag ska tydligen Melvin få ett tredje kalas sitt första. För gudfar Alan kan inte komma till sverige då när han ska ha sitt kalas eller på sin riktiga ett års dag. Så han ska få ett kalas idag!


Va jag känner för det? Ja det är väl så där.. det blir ju lite tråkigt men va gör man inte för familjen! Melvin får inte smaka tårta idag utan det ska han göra på sitt riktiga kalas. Nu ska han bara få vara med o ta lite kort.


I natt va det Jonas tur att ta natten men jag blev ändå inblandad och fick vara med o hjälpa till. jonas kan vara rätt så jävla seg så hela natten hinner gå om hanska fixa allt själv kan jag tala om!! Sen imorse skulle han upp med odågan men innan han gick uppmed han efter han vaknat. Så kan jag säga att jag hade redan hunnit vakna upp riktigt ordentligt. Då Melvin kom till mig när pappa inte vakna upp!! Så jag blev dragen i håret, näsan tuttarna.. ja lite överallt. Vi kramades, pratade. Ja sen vaknade pappa Jonas sen tog det ca en kvart o de gick upp. Men då va jag som sagt redan vaken och jag låg kvar ca tio minuter til sen sitter jag här i soffan och kladdar på min data! 


Men nu ska både jag och Melvin få i oss lite frukost för att jag sen faktiskt ska ta mig mot gymet idag blir det rygg körning!!! 


Melvin ska stanna hemma med gudfar Alan!!!


Puss på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards