Direktlänk till inlägg 23 januari 2009
ta några kyckling filer o dela i mitten.
en burk paprika sallad
två dl vitvinsvinäger
fryst paket med dill
paprika pulver
3 dl grädde
dela kycklingfileerna i mitten.
Fräs paprika salladen och dillen utan saften av paprikan.
lägg i kyckling bitarna o fräs med mycket paprika pulver.
Sen häller ni i vinäger o låter små koka i ca en halvtimma.. tills kycklingen är färdig. rör om då o då.. till sist häller ni i grädden låt sjuda lite.
Servera med potatis. tro mig det är suveränt gott.. mmm smaskens
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||||
|