Direktlänk till inlägg 29 mars 2010

Utekväll på hög nivå!!

Av Jenny - 29 mars 2010 10:08

Ja som jag berättade bestämde jag och Tess oss för att gå ut och dansa! Vi började kvällen hemma hos henne och M! Musik va någe vi lyssnade på och vi blev helt till oss av all jävla grym musik!! haha. Jag satt mest framför datan o letade fram gamla låtar som man blir alldeles blöt i trosan av.

   vi hade det hur mysigt som helst där borta i Täby! När jag kom innanför dörren gick jag rakt in i en riktigt jävla skönhet, den skönheten heter Tess!! Hon va verkligen bedårande!! 

   

Om ni uppmärksammar hur röd jag va i ansiktet kan jag meddela er att jagy svettades. Fy fan va jag svettades, jag fick t o m rumpsvett! Tess blev lite orolig o trodde jag typ skulle svimma eller ngt. haha nej det måste varit musiken o att jag blev helt till mig. 

  

Hahahhah för vem fan skulle inte svettas av att röra sig så där hela tiden!! Till slut blev klockan så mycket så vi ringde på en taxi som tog oss mot stan. Vi hade inte ritkigt bestämt oss för vart vi skulle men vi va både överens om att det absolut inte skulle bli stureplan! Vi är jufan inga stureplans människor.. 


Men jag kan ju tala om för er att vi hamnade på stureplan haha som de töntar vi är. Vi gick förbi east där en gammal vän till mig stod vakt så vi gick in för att ta  oss en varsin drink innan vi fortsatte vidare!  Vi va iaf både överens om att vi ville dansa så taket ramla av. 


Det blev till kriminalitet(solidaritet) där de har sån jävla grym musik!! Nu får ni en liten bildbomb.. jag kan ju inte riktigt lova att ni inte kommer bli rädda för vissa bilder. Jag ärju som jag är o ja jag är inte jätte bra på att vara seriös alla gånger när kameran kommer fram.. Men jag bjuder på det o så kanske ni får er ett skratt denna måndag morron!

            

Jag måste bara meddela er att rynkorna i pannan är något jag är född med. De finns där bara o tro mig jag kan göra massa roliga grimaser på grund av detta haha. 


  

hon är ju bara för trevlig vissa gånger.

  

Alltså er ni hur tuff jag är hahahaha.. Hahah men jag härmade lite andra människor där inne som inte såg ritkigt kloka ut!

   Självklart bidde det lite hångel dä rinne. Men jag undrar nu när jag ser flickans min.. Luktar jag äckligt eller va det mina frasiga läppar som gjorde det. mohaha

   Bedårande va hon iaf.

Jag försökte få ett likadant kort där även jag skulle se bedårande ut. Tror ni jag lyckades..

  

Inte riktigt va!! Men hallå jag försökte iaf.

Efter några timmar där inne så började det svida. Herregud va det sved.. ja mina fötter!! Det va ett tag sen nu jag hade mina stövlar.. 

   Det gjorde jävulskt ont. Men vi fortsatte att dansa en stund till Sen fick jag nog o vi gick och satte oss! Men musiken blev för bra o vi ställde oss upp igen. Men sen.. shit.. det slog till jag trodde hela fotsulan hade glidit av då det sved så in i norden!!


Vi hämtade ut våra jackor o ville hem!! Vi hittade en parkbänk där vi satte oss i vilade fötterna en stund. Denna stund blev ett tag då vi fick vänta på jonas en timma!!!! Men vi satt bra där.. då vi inte kunde röra oss. Nej vi fick ladda för att kunna gå till bilen på andra sidan vägen. fötterna gjorde ont oki! 


vi hade en super rolig, mysig och trevlig kväll/natt som vi ska göra om flera gånger!!! Tack tjejen!!! 


Vi skulle egentligen tagit oss en träning igår tillsammans oxå. MEn jag va så jävla trött för min odåga ville vakna sex o jag kom hem fem!!! Så jag stannade hemma medans jonas åkte och träna med Mattias ensam istället!!



Nu ligger jag här o är rätt trött men ska ner till källaren o träna lite! Vagn är inget jag har i dag då jonas tagit med sig våran sneda jävla vagn för lagning!!! Så håll tummarna att vi iaf får oss en låne vagn!! 


puss på er

 
 
TEss

TEss

29 mars 2010 11:35

Hahah oh my vad jag ser ut !! Nåväl man ser ju vem som är skönheten och odjuret av oss. Även om du gör grimaser är du vackrast. Puss min sockertopp! världens goaste dansparter. Min partner in crime! love ya!

http://www.metrobloggen.se/tsky

 
Ingen bild

Terese

29 mars 2010 13:17

Åh, herregud! Jag blir trött bara jag läser vad du skrivit :) Kan tänka mig att det var mycket sho å shim och det ser ut som att ni har haft en jättetrevlig kväll :)

 
Jennie & Grodan

Jennie & Grodan

29 mars 2010 18:17

Hahahaa, inge fel på dessa bilder :D ni verkar ju haft skit skoj!!

http://jenniesvensson.blogg.se

 
catta

catta

29 mars 2010 18:22

låter o ser ut som en super kväll!
snygga är ni bägge!

gillar din tröja som fan! vart är den ifrån?
pööss catta

http://www.diabetesochtraning.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 29 februari 2012 06:41


Hallå igen. Nu ska jag berätta något för er. Melvin, när han väl får för sig att han tycker om en sak då är det bara den saken som gäller. Det har nu varit blixten mcqueen ett tag, ett bra tag. Jag har inte fått på han en tröja utan den där bilen på ...

Av Jenny - 29 februari 2012 06:27


Men ärligt, vad är det för allvarligt för fel på den här månaden? Vi har varit sjuka nästan varje vecka denna månad, det är hemskt! Efter min mag sjuka förra veckan hoppades jag på en alldeles underbar tränings vecka men nej då går jag och blir förky...

Av Jenny - 27 februari 2012 05:29

Vart är min motivation ngnstans? Jag brukar älska måndagar, vara hur pigg och glad som helst. Men inte den här måndagen. Jag tror att det beror på allt jävla skit jag stoppat i mig under helgen och bristen på träning, träningen har jag inte orkat med...

Av Jenny - 25 februari 2012 08:33

hallå på er. lördag och vädret ser rätt ok ut! Jag och Melvin ska ha oss en egen helg eftersom pappa jonas drar mot örebro för lite festligheter med sina vänner, det är han absolut värd:)! Jag själv va ju ute en stund igår och åt lite middag på Jimmy...

Av Jenny - 24 februari 2012 12:37

Hallå fredag, välkommen! Jag själv, efter träningen i onsdags morse så åkte jag för att lämna odågan på dagis. Hela vägen dit mådde jag väldigt illa, nästan så att jag inte kunde prata utan att jag skulle kräkas. Ringde jobbet och berättade läget men...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards