Alla inlägg under mars 2010

Av Jenny - 3 mars 2010 11:28

mm det va ett tag sen. Det har inte hänt så mycket med kroppen sen sist ändå! Jag har väl tappat lite grann. Men nu är det stelheten det gäller, jag måste alltså blir hårdare i kroppen. TA bort allt daller! men jag är på väg. Kör så gott jag kan.

    


Sola.. ja jag väntar till sommaren haha

Av Jenny - 3 mars 2010 06:38

kunde ha blivit helt jävla underbar för mig. För jonas tog den och jag fick sova i ett annat rum. MEN helvete jag kunde inte sova.. jag kunde verkligen inte. Jag somnade väl vi halv två och vaknade halv sex. Jag låg och tänkte på framtiden. när vi ska få egen lägenhet. Jobb.. ja jag måste ha ett jobb!! Jag tänkte alltså på det mesta.. Så idag när melvin ska sova sin förmiddagslur ja då hänger jag me och vilar ögonen lite granna kan jag tala om!



Sen blir det väl ngn sorts träning för mig. Vet inte riktigt om jag kommer till gymet eller omd et blir här nere i huset. Men nåt blir det iaf! Mellan kl 1-3 måste jag sitta i lägenheten iaf. För vet ni vad. Jag har handlat.. haha..


Vi har inte haft tid att åka och storhandla.. vi har liksom spenderat tiden på roligare saker. Så igår satt jag framför datan och beställde från mathem. Jag beställde det vi behövde liksom. Oki jag glömde några saker men det va för jag fick kramp i tummen av att sitta och hålla hårt i skärmen så skiten skulle fungera!!


MEn idag får vi massa mat och skit hem till dörren. Det kostade bara 85kr för leverans och det är väl va det kostar att ta bilen ändå!! Så vi får se om jag blir nöjd med varorna!!!


Nu ska odågan få sin frukost o sen hoppas jag att han blir trött lite tidigare än vanligt så jag får sova lite.


Han är piggare idag och inte alls lika varm o snorig.. Så håll tummarna att han är frisk i helgen.. jeho. puss pus spuss

Av Jenny - 3 mars 2010 06:33

Alltså jag älskar verkligen det där passet! Hårt som fan kör man.. alla i rummet är på bristningsgränsen men ändå är alla så glada att de är där!!! Innan passet står många o väntar på att få komma med.. ja jag tror det va 17 st i kö/reserv igår!!! Förstår ni då att Lovisa är populär!!


Igår va jag helt jävla död och slut ville gå ut ur rummet flera gånger. MEN jag körde hårdare igår än de andra gångerna, jag orkade mer!! Det kändes häärligt kan jag tala om. Passets upplägg kan ni läsa HÄR


Jag tror jag talar för alla inne i rummet att när Lovisa faktiskt missade en övning igår blev vi rätt lättade då jag tror vi allihop körde hårdare än ngn annan gång!! Haha ja Lovisa du missade den sista... jeho. haha nu blir det väl straffpoäng till nästa gång men det gör inte nåt!!!



Lovisa är en härlig, underbar, gullig person men där inne blir hon som förbytt. Denna gång va vi ganska många av hennes vänner som deltog så honv alite snällare, log faktiskt t o m.. o tro mig.. det har hon inte gjort de andra gångerna haha.. Nej du är grym..


inne i tjejernas så pratar flickorna om både lovisa och passet!!! Helt slut är de allihop men alla vill komma tillbaka!!


Tack för ett bra pass tjejen..


puss puss

Av Jenny - 2 mars 2010 12:58

så jävla tråkigt att Melvin är sjuk igen. För nu sitter jag fast här borta i danvistrand o kan inte hitt på nå skoj!!! Jo självklart kan man gå ut med bebis som är sjuk då han bara ligger i vagnen. Men jag gör helst inte det de första dagarna in på sjukdomen. Specillt inte med hans luftrör! men det ordnar sig säkert nästa vecka.. Nästa vecka kanske vi är friska och krya okan hitt på massa roligt! Att sitta still är inte riktigt min grej alltså.. jag kan lbi lite lätt tokig!!!


Men tvättstugan nere i huset rullar på för fullt iaf. Ja det blir lite mycket tvättning här borta. Men jag har Melvin o vi bor på sjunde våningen. Så det blir så mycket upp o ner!! Så jag tvättar typ en omgång i taget! Tvättmaskinen här används inte så mycket i vanliga fall så jag tar hellre tvättstugan då!!


Melvin sitter här på golvet och ropar p å mig så jag ska sätta mig ner o sjunga lite. Lek med Melvin när vi bor här blir oxå lidande tyvärr.. Usch nu får ni hålla tummarna att vi får vårat egna hem snart!!!


Nä puss på er. om ni inte är rädda att bli förkylda är ni välkomna hit o umgås lite med oss

Av Jenny - 2 mars 2010 08:02

fick vara frisk, ordentligt frisk i ca fyra dagar!! Jepp han är sjuk igen min lilla fis! Farfar säger att det är för att det är så kallt hos min mormor! Det är verkligen kallt där 18 grader hade vi i sovrummet där vi sov. Men fasiekn han har ju haft kläder och pyjamas på sig!  Men sen oxå så va min moster sjuk o hon passade han i ca en timma så det kan ju vara det oxå!


Jaja nu är han sjuk o det får vi ta. MEn man blir så trött när han hostar igenom sig nätterna,svettas hur mycket som helst så man måste vända på han varje halvtimma!


Men det ordnar sig alltid, han sitter här glad och pigg iaf!!


Usch ja glängtar efter ett eget hem!!Där vi kan ha det hur vi vill!! Vi kan vara hur vi vill! Jag behöver inte alltid vara på alerten utan jag kan låta disken stå i någon timma innan jag fixar den!! Ja jag längtar..


Men nu bjuder jag iaf på en bild , min lilla ifs när han sitter här och äter frukost nu på morran

 

Av Jenny - 2 mars 2010 07:56

Nu ska jag berätta för er lite om min svärfar! Han är en helt underbar människa.. men det vet ni ju redan eftersom han låter oss bo här hemma hos han!! Men jag ska berätta lite om han liksom. Han är en cool  pappa/farfar/svärfar!  retas är något han sysslar med dagarna långa om man är hemma samtidigt som han!! O jag lovar att han retas dagen lång!! haha skrattar med han gör man mcyket! Så jag har alltså roligt här borta i danvikstrand när han är hemma!


Sen har han oxå en tendens att han ska visa massa saker hela tiden, även om han redan visat det flera gånger innan. O gärna filmer han spelat in. Melodifestivalen spelar han in, blåsningen ja alla möjliga program. Sen ska man sitta och titta med han för han vill visa! Det är skoj vissa gånger. Igår ville han just visa en film som han spelat in. Det handlade om ngn person som heter pia nåt. En svensk tjej som spelat in enfilm sen blivit hemlös o knarkare!  Svärfar skulle egentligen gått och tränat men han fastna i soffan med mig framför pia.så jag hade mig en trevlig kväll igår tills Jonas kom hem från jobbet! Filmen om Pia va nämligen bra för mig att titta på tydligen tyckte farfar.. haha.. Ja vi har skoj som sagt.


Alltså denna data är jag beredd att kasta ut från balkongen. Jag måste hålla i,trycka in skärmen för att se vad som sker på den. Gör jag inte det ser jag inte nåt. O när jag skriver vill jag gärna skriva med båda händerna annars tar det ju år och dar att skriva.  Så jag skiver på måfå och hoppas att texten ska bli rätt. Så ni vet det om det blir en massa mer fel än vanligt så har ni orsaken till varför där!!!


Nä nu ska jag gå coh duscha mig lite

Av Jenny - 1 mars 2010 13:46

.. haha märks det att jag har tråkigt förresten?! MEN.. jag har iaf tränat mina armar.. Jag tog Melvin under armen och stack ner till gymet här nere i huset och pumpa lite armar!! Jag fick bra kontakt och det kändes härligt. Melvin trivdes där nere och dansade i takt med musiken. Skrattade åt mig gjorde han när jag pusta och flåsa!


Idag när Melvin skulle få sin lunch ställde jag mig faktiskt och koka lax och potatis åt ungen!!


Men tror ni det dög!??

 

Nej det dög inte! Han smakade några tuggor sen vägrade han att öppna munnen!! Då tog jag fram

 

Detta.. tror ni det dög?? NEJ det gjorde det inte. Vid detta lag hade han börjat gråta!! Ja men då fanns det bara en sak till att ta fram!!

   

Den här burken svalde han med hull och hår. Nu är det så att jag vete fan va odågan ska få till middag då jag inte går ut i detta väder med vagnen. ALDRIG! O matburkarna är ngn som har några råd?


Kanske lite jord?? haha jag kan ju säga så här. Så fort jag vänder mig bort är han på väg mot blomman. Jag som sagt att han inte kan krypa.. ja men fram kommer han iaf när jag inte ser.. Och han verkligen vill ha något tydligen!! hah

 

Av Jenny - 1 mars 2010 12:18

jag tror fasiken detta blivit en bebis blogg haah. Men den som tröttnar ja kan ju alltid klicka bort mig.. hehe. Men jag måste berätta en sak som hände idag innan han skulle sova sin förmiddags lur. Jag hade nappen och skulle ge den åt han.. Tänkte stoppa den i munnen.


Men han börja gnälla o streta emot.. hm.. jaja då tog jag bort nappen ochh an började gallskrika.. Ja då skulle jag sätta in nappen igen p han. Men han vägrade.. Vill ni veta varför.. jo.. det ska ni få veta..


Då gav jag upp och gav han nappen i handen.. ja då stoppa han in den själv och sen somnade han.. Han skulle själv.. hahahaha börjar det redan "jag kan själv"? oo han börjar bli stor men ändå så är han som en bebis fortfarande....


Nu ska jag klä på mig lite renare kläder och springa ner till gymet i huset. Melvin får sitta där och roa sig själv medans jag tränar en liten stund. Då jonas jobbar sent ikväll o jag kan inte ha Melvin på barnpassning!!! Jag skulle önska att det fanns ett gym dit vi oxå flyttar så småningom.. Det är så behändigt de dagar man inte kommer iväg till gymet..


Jaja puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards