Direktlänk till inlägg 18 oktober 2009

Egentligen

Av Jenny - 18 oktober 2009 19:47

har jag hur mycket som helst att skriva då jag har varit med om mycket denna helg. Men fan jag har inte ngn lust, jag börjar så får vi se hur det slutar!!


Vi kan börja med mitt besök på Balance i torsdags med min lilla Christina! Det va helt underbart roligt med massa roliga människor. Vi fick massage och massa smått och gott tiden under minglet. Minglet va väl så där. Jag träffade en underbar person som heter Isabelle tror jag, hur trelig som helst.. känd tydligen hm.. inget jag visste om iaf. hahaha.. Ja så går det när man inte hänger med här i blogg världen!


Jag träffade även en gammal chef till mig, en chef som jag faktiskt helt ärligt talat AVSKYDDE! Jag va inte den enda kan jag tala om. Det va på Taco bar när jag va 17 år. Alla andra i personalen även då min styv storasyster, slutade när de bytte till den här människan. För att han va för jävlig. hahaha.. Han va 20-21 tror jag. Inte så gammal med andra ord.


Det enda vi gjorde på dagarna när vi arbetade tillsammans va att bråka, ja.. fan inte ska ngn komma försöka sätta mig på plats inte.. Men jag gav upp till slut och sa upp mig. Orkade helt enkelt inte med personen i fråga! Efter det har jag sett han lite grann på tv här o där.  Tydligen blivit känd han me. Ja va kul för han tänkte jag.. Men iaf, jag träffade han på balance i torsdags. Vi sa hej o pratade lite.


Jag kom som vanligt med mina dumma kommentarer. haha så sa jag. Men fan vi va båda två jävligt omogna på den tiden.. ja det tyckte han me. MEn nu va vi vuxna o hur underbara som helst. Så pratet med han gick toppen o vi, eller iaf jag ogillar han inte längre.. bra va.. hehe..


Vi fick gå på lite olika klasser o pröva på..


Det första va funktionell träning. Herregud säger jag fy fan va jobbig. Inte så roligt tycker jagi nte men jobbit!! Jag trodde vi skulle på föreläsning jag men icke sa nicke träna fick vi göra oxå. Hos Jari! jag orkar inte skriva va funktionell träning är men ni kanske kan läsa om det om ni googlar skiten.

  Här ska vi stå och böja på benen hur jävla länge som helst. Ja jag fick tränings värk efteråt..

  Sen blet det prat om mat. Ja det va intressant men fan.. JAg orkar inte lyssna på sån jävla skit.. För vet ni vad. ALLA jävla mat speialister säger olika. Så ORKA!!


Men efter prat om mat så blev det min favvo grej!! Strip!!   Haha ja vi spelar sexiga så gott vi kan! Det va jätte roligt, det va lite mer som dans. Jag kan helt ärligt säga att jag gillar Annas mer. Hon kör ett roligt pass med massa brännande och svidande smärta i muskler. Medans det här va mer en dans .. men jätte roligt va det!!

Sen va det box jag vill gärna itne visa den bild som finns på mig för jag ser för jävlig ut.. visste inte att jag kunde se ut så hahaha..


  Självklart blev det en mingel bild. Nej jag gör inte reklam hehe!! Men kvällen va underbart rolig och trevlig. Tack Chris för att du tog med mig!!


Melvin va hos moster sin och levde rövare. hade tydligen lite skrik i kroppen. Men självklart gick det toppen till slut



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 29 februari 2012 06:41


Hallå igen. Nu ska jag berätta något för er. Melvin, när han väl får för sig att han tycker om en sak då är det bara den saken som gäller. Det har nu varit blixten mcqueen ett tag, ett bra tag. Jag har inte fått på han en tröja utan den där bilen på ...

Av Jenny - 29 februari 2012 06:27


Men ärligt, vad är det för allvarligt för fel på den här månaden? Vi har varit sjuka nästan varje vecka denna månad, det är hemskt! Efter min mag sjuka förra veckan hoppades jag på en alldeles underbar tränings vecka men nej då går jag och blir förky...

Av Jenny - 27 februari 2012 05:29

Vart är min motivation ngnstans? Jag brukar älska måndagar, vara hur pigg och glad som helst. Men inte den här måndagen. Jag tror att det beror på allt jävla skit jag stoppat i mig under helgen och bristen på träning, träningen har jag inte orkat med...

Av Jenny - 25 februari 2012 08:33

hallå på er. lördag och vädret ser rätt ok ut! Jag och Melvin ska ha oss en egen helg eftersom pappa jonas drar mot örebro för lite festligheter med sina vänner, det är han absolut värd:)! Jag själv va ju ute en stund igår och åt lite middag på Jimmy...

Av Jenny - 24 februari 2012 12:37

Hallå fredag, välkommen! Jag själv, efter träningen i onsdags morse så åkte jag för att lämna odågan på dagis. Hela vägen dit mådde jag väldigt illa, nästan så att jag inte kunde prata utan att jag skulle kräkas. Ringde jobbet och berättade läget men...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards