Alla inlägg under mars 2010

Av Jenny - 27 mars 2010 09:11

idag är det lördag för er som inte riktigt har förstått det! Melvin vaknade upp vi halv tolv i natt då gudfar Alan kom på besök! Så han fick sin flaska då o sen ville han upp o hoppa vi sex tiden i morse.. helt acceptabelt! Men idag va det pappa Jonas som fick gå upp med odågan, även fast han försökte säga. oo jagmår så illa för jag är så trött. Jag svarade. ja jag är oxå trött o vände mig om. Så hanfick snällt gå upp. Förr i tiden hade det där fungerat då jag lätt kan tycka synd om folk!!


Men jaghar lärt mig att han har   lärt sig att jag funkar så. Så denna dag gick inte den gubben hem! Jag sov till åtta.. mm inte längre för det va ett jävla liv ute i köket o vem fan kan sova då.. Inte jag! Men jag kände mig ändå utvilad. 


Nu halvligger jag här i sängen och lyssnar på både Melvin och jonas som ligger och snarkar. Gissa vem som snarkar högst haha. Jag själv måste måste gå på toaletten.. mata fiskarna ni vet. mohaha. Men jag orkar inte resa mig upp. MEn ska snart göra det så även jag kan sova en stund. För ikväll sörrni ja då ska jag ut med min finaste Tess o shaka våra jävla rumpor!!


Men först ska vi till proteinkungen i Aspudden på invigningen. kom dit vetja.!!! puss på er

Av Jenny - 26 mars 2010 20:45

vet ni.. jag känner mig riktigt glad!! TYVÄRR är inte jonas lika begeistrad som jag MEN den va faktiskt fin.. Ni som inte vet vad jag pratar om så ska jag berätta! Vi gick ju på en privat visning idag borta i järla sjö. Det är en rätt liten tvåa. 58 kvm MEN den är jätte bra planerad och det finns en kläkammare med ett rätt stort fönster som de har som barnrum!


Där inne kan Melvin bo iaf till han blir fyra. Alltså lägenheten va jätte fin,  bottenvåning med en mysig uteplats.. eftermiddags sol, helt underbart!! MEN nu är det å här att jonas inte vill bo på bottenvåning annars hade vi tagit den direkt då det är först till kvarn!! Fan då.. Men vi ser va som händer. Tar vi den ja då har vi en lägenhet i slutet av april.. Den va faktiskt fin!!!! Vill ni se den??


Titta här då Den va liksom hemtrevlig och mysig!! Men vi ska titta på sex andra lägenheter på söndag. Så vi funderar lite. Men det va liksom min lägenhet på nå sätt!! 


Efter visningen stack vi mot Sickla för sushi till middag och sen storhandling inne på ica kvantum! Melvin älskar verkligen att få följa med på alla möjliga saker o bara få vara ute bland människor. Han fick sig en pannkaka som han inte åt så jävla mycket av. Han satt där och smet in skiten överallt annan stans is tället. Men va fan vi mös ju så det gjorde inte så mycket..


När vi kom hem tog jag smutstvätt i handen och träningskläder på mig för att sticka ner o lägga in en tvätt o sen ta mig en träning..


Det bidde ben och kondition. .jag doog!!!!!

  

Erkänn protenkungens nya shaker är tuff.


Av Jenny - 26 mars 2010 15:58

blev det plus likadana svarta. Tröjan jag har på mig va så jävla skön så jag va tvungen att ha den. De sakerna är från gina! 

  

sen köpte jag oxå en vit och en svart basci tröja från vila med tshirt arm i lite längre modell!! Skit sköna!!

Av Jenny - 26 mars 2010 15:12

våran promenad, odågan och jag! Han decka jag svettades!! Det va så jävla skönt att gå. Jag tog mig en promenad på ca 40 minuter. För att sen fortsätta inne i sickla köpkvarter i alla affärer. Där jag råkade shoppa lite nya kläder.. häärligt kändes det!!


Egentligen skulle jag inte shoppa någe denna månad men va fan. Jag vill känna mig fräsch o snygg haha!! Jag ville ju dra en sol igår men det bidde inte nåt sånt så då tänkte jag ta det idag. Så jag ringde min bonus syster Carro och sa åt henne att jag tyckte hon o hennes nya pojke kunde komma till sickla för en lunch.. o sen kanske jag kan få sola 7 minuter haha..


De kom så gärna. Vi tog oss en lunch på nå ställe i sickla o mammor.. jag fattar inte varför vi inte äter där.. herregud vilken fin lunch. Buffe dessutom!! Så näste gång blir det inte på cafet inne i köpkvarter.. utan det blir där på detta ställe.. Jag träffade även på hon söta Anna där med sin Jesper!! Kul!! 

  

Melvin blev helt kär i en buske utanför resturangen!!


Nä men jag fick min sol iaf sen tog vi oss hemåt o här sitter jag nu.. väntar på bättre tider!! Jag måste bara tala om en sak. Jag är inte jätte mycket för bullar. Men fy fan vilka goda bullar jag har bakat.. de är så jävla kladdiga ochgoda tur att jag la ner typ allihop i frysen annars hade jag proppat i mig de!!


jaja det blev inte nå skratt inlägg men nu vet ni .. hehe.


Jag måste ta mig en dusch nu. puss på er

Av Jenny - 26 mars 2010 08:15

medans han satt och åt sin frukost.

  

Han tyckte väl inte direkt att mammans hans är tjock men att det vore bra att hon tog sig ut på en morron promenad!! Mm barn är ju alltid ärliga. Så det är bara för mig att ta mig en protdrink o klä på mig mina snabba kläder! 


vi pratade även om detta att äta själv. För i onsdags när jag träffade min Maija så berättade hon hur hon hade lärt läs tvingat hennes Stella att lära sig o äta själv. Nu äter ungen utomordentligt o får komplimanger från dagis!! Maija sa även att man ska ha tålamod då det kan bli lite lätt kladdigt.. hm skojar du eller. Kladdigt va ju bara förnamnet. Ja jag lät han inte äta från början då fatet är fullt av gröt. Utan när det va lite granna kvar. Men ändå blev det super kladdigt!! Men skoj om han lär sig att äta själv med sked o inte bara med händerna.. Bra där unge. haha.


Efter frukost fick hansig en smak bit av en bulle. Ja jag bakade ju igår så självklart ska han få smaka

   

Ser ni hur han ratar riskakan som han annars älskar för att sen bara pula in bullen.. va inte oroliga det är bara en liten bit o halva hamna på golvet oki!!!


Nu på våran promenad ska vi sticka till ica för att köpa lite livsmedel o tvätt medel.. Även lite bollar då Melvin älskar bollar tydligen.. Men nu svamlar jag igen.. Jag är glad att jag bestämde mig för att ta mig en promenad. Plus att vi ska titta en lägenhet idag. Privat visning o allt.. d ni hehe.. 


Nä puss på er.'



Förresten har jag hittat en annan "damp" tjej.. hör o häpna även hon heter jenny.. men med jennie... hehe.. roligt!!!

Av Jenny - 26 mars 2010 06:56

Igår  kväll tänkte jag, att om jag går och lägger mig tidit orkarjag ta mig en promenad nu på morran!! För jag tog för givet att ungen min skulle vakna kl sex.. Nej han skulle inte vakna kl sex. han skulle först och främst börja prutta illa halv fem. För att sen vakna upp o dra mig i håret kl fem. O sen låg vi där i en timma. Melvin drog mig i håret jag låg och FÖRSÖKTE sova!! 


Sen går man upp för jag vill verkligen ta mig ut på en promenad då källaren inte är att tänka på i konditions väg nu när Melvin är så rörlig. Ni vet man är trött är det fint väder orkar man va fan som helst. Men jag går upp o tittar ut. Disigt, regnigt o bara så jävla tråkigt väder!!!!


VA FAN då!! Men Farfar är hemma så om han behagar att gå upp snart så kanjag ta min kondis del nere ikällaren INNAN Melvin ska sova sin förmiddagslur o jag då sova med han. hehe!! Jag hade bestämt med söta Therese och hennes Max att vi skulle ta oss till solna för lite bad i simhallen idag. Men igår va Melvin så jävla grining. jag tror i och för sig inte att han börjar bli sjuk utan att det är tänderna som spökar  men man kan aldrig veta.


Idag är han varm, hostig och nysig. Så jag tror vi ska hålla oss ifrån badet tyvärr. Tråkgit för jag hade sett fram emot det. Då även Max pappa skulle me o fota lite under vattnet.. Nej inte mina gropiga lår utan Max och Melvin hehe!!


Nä nu svamlar jag. Melvin står och kladdar på tvn.. ni vet så där som han faktiskt inte får göra. Jag säger nej åt han. MEn då fnyser han åt mig o gör bara värre saker. Så just nu när han bara står där så är jag tyst!!

    

trodde jag ja... hm alla knappar som lyser ska tryckas på


Jaja puss på er alla

Av Jenny - 25 mars 2010 20:35

om igår när jag va hos frissan!! Min alldeles egna Kylmäkorpi kom förbi även om Melvin stannade hemma hos farfar. Hon ville ju träffa sin Jenny liksom då vi inte setts på ett tag nu!! Jag kan ju berätta att förr i tiden innan vi blev mogna mammor. hehe.. så hade vi så jävla skoj tillsammans. Oavsett om vi va ute o festa eller bara hemma och mös!! Varje gång vi skulle skiljas åt.. (jag boddei götet hon i sthlm) så kom det tårar!! Ja vi va typ kära!!


Självklart är vi fortfarande kära men som sagt vi är mogna mammor nu.. Vi blir nog lika glada varje gång vi ses fortfarande även om det inte alls är ofta!! Men vi satt osnacka en massa skit medans jag satt och försökte göra mig fin. sen va det dags att bege sig hemåt.. Det va då vi såg det.


Vi gick där sen stod han bara där.. killen som tydligen va ute och motionerade o hade glömt att titta sig ispegeln innan han stack hemifrån

  

Det värsta är att det såg värre ut i verkligheten. Denna bild gör han nästan till en skönhet.. Hahahhahah men vi fick oss ett gott skratt jag och kylmäkorpi!! 

Nä nu blir det Wallander sa jag ju.. puss på er

Av Jenny - 25 mars 2010 20:29

och bebis avklarat! Min träning.. ja den gick åt helvete idag.. Men så är det väl tydligen när killens träning är viktigare!! Jag hatar nämligen att träna för sent på kvällen, lusten min försvinner jag blir seg och irreterad istället!!


Men oavsett hur många gånger man talar om det är det ingen som förstår.. Jaja .. men bullarna. ja de blev goda. Melvin fick nämligen smaka en bit o det såg ut som han va i drömmarnas land..

  


Gott va?! Jonas kom hem lite innan halv sju, då ville jag ha skjuts för att ta mig en sol irreterad som jag va. Hela familjen satte sig ibilen och vi drog oss mot sjöstaden!! Men tror ni det blev ngn sol..haha nej.. pengarna vi hade med oss ville inte bli växlade! Så vi satte oss i bilen igen för att åka mot aspudden till proteinkungs butiken, där vi hämtade lite beställningar och våra nya shakers!!


Nu ska vi se på Wallander!! Puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards