Alla inlägg under oktober 2009

Av Jenny - 26 oktober 2009 15:05

Jag måste städa.. STÄDA ordentligt.. bort med allt bråte.. för imorn.. Vet ni va som händer imorn? Nej hur fan ska ni kunna veta det. Men iaf.. oo jag är lite glad.. absolut inte några förhoppningar men glad!!!


Vi har inte nå mer visningar men lägenheten ligger ute på nätet. o vet ni vad. Det är en kille som ringt våran mäklare, han vill kolla lägenheten imorn. Jippi jeho säger jag bara.. ooo snälla håll era tummar där ute.. eller va man gör!!!! oooooo!!!


Så städa måste jag göra för det ska vara tipp topp inför en visning.. T o m Melvins stol ska bort.. hm upp till vinden några gånger idag alltså..


Jag ska på restaurang idag med Kurre och hennes vän Lena.. crepes rest på söder tydligen. Jag får ha odågan med mig för Jonas. ja han jobbar.. ovanligt va!! ?? Men nu när jag fick nyheten får jag se om jag hinner för imorn kan jag inte städa då ska jag träffa Alex och rumpnissen ju!!


Så vi får se va som händer men iaf. håll tummarna nu

Av Jenny - 26 oktober 2009 15:03

Blev först en promenad på 5 km. Sen körde jag mycket mycket mage, lite ben och massa vibrations massage för mina celluliter. hur jävla underbart som helst!

Sen tog vi oss till Sandra och Anton i sumpan för lite lunch. Jag lämnade odågan hos de lite själva när jag gick och hämtade maten.. de hade tydligen varit hur underbara som helst!


En trevlig förmiddag..



Av Jenny - 26 oktober 2009 07:24

Melvin! Vill ni veta hur natten gick.. oki vill ni inte är det dags att sluta läsa nu!


Han somnade kvart över sex.. (kvart över 7) mm det va länge för att vara han! Så sov vi... oo va vi sov.. ingen som vaknade av att vilja prutta. Men sen vi 4 tiden hans ät tid.. så vakna han till. Drack en flaska natt välling. Sen sov han till kvart i sju. Han hade nog sovit längre men jag trodde han va vaken för hanlät så jag tände lampan! Ojda. Så jag la han i bredvid mig o där låg han o titta upp i luften och försökte vakna tror jag. Stackarn. Sen kl sju då började han sprattla och prata. JAg gick in till toaletten och fixade där. Han låg fortfarande och prata i sängen, skratta för sig själv har han blivit riktigt bra på!


Nu sitter vi i soffan och tittar lite på the voice innan frukost! Han är så go och glad min lilla kexchoklad! haha

  Linslus? ja det är han.. men vete fan vem det kmmer ifrån.. hehe.


Nu ska vi äta frukost. Sen ska vi ta oss våran 5km promenad o gå till Anna där jag ska köra mina små ben! Jag kör ju ben på powerplate eftersom jag fortfarande har lite ont i fogar och skit efter FL... mm fortfarande.. hemskt!


Men det funkar bra där o jag blir död plus får träningsvärk. Så är det ju bra för de äckliga groparna oxå!

Puss på er

Av Jenny - 25 oktober 2009 20:05

pratat lite med min syster yster nu så här på kvällen! Jag vill verkligen inte bo kvar här. jag hatar att bo här. Jag älskar min lägenhet.. kan man inte bara få ta med den ngnstans!!!


den är fin.. södermäklarna


Ingen som tycker om bromma sidan?? För de som tycker om den här sidan av stan är det ju toppen. men jag är från tyresö liksom.. så jag måste tillbaka dit.. eller till nacka iaf..

Av Jenny - 25 oktober 2009 19:16

i soffan och myser. Ja jag ligger vi datan. Odågan har somnat och jag ville ha lite egen tid! För nu har jag varit med han dygnet runt i två veckor utan ngn som helst avbelastning. Så lite trött är jag! Man blir trött på vem som helst om man ses dygnet runt utan vila!


Men nu tar Jonas jour slut och denna vecka är det han som är hemma. hahahaha jaja jag kan ju fortsätta drömma! Nu ligger vi iaf som sagt här i soffan och myser, vi ska titta ännu en film. Vi är film älskare och hyr flera filmer i veckan.. tyvärr blir det alltid förseningar oxå men va fan man har lite o göra på dagarna. hehe!

  Men snart ska han få mig i famnen så han kan pilla i... ja i mitt hår va trodde ni. mohaha..


Det är ingen som vill med till stan eller ngt centrum imorn för lite shopping? kom igen nu mammorna där ute.. Alex och rump nisse .. ni är väl på!! Eller det kanske va tisdag??

Av Jenny - 25 oktober 2009 13:42

ingen träning för min del! Jonas är iväg på jobb och man vet aldrig när han kommer hem igen.Igår va han ute och spolade bajs till halv tre.. gammal tid. Han hamnade t o m på hells kitchen, ingen som va där??


Haha då fick ni bajs på er mohahaha!! Så han hade helst varit utan jobb idag.. men så går det när man har jour.. då får man sticka så fort ngn skitit ner sin toalett! För mig och Melvin är det tur att vi har en bajspojke i familjen.. hehe!


Märks det att jag har tråkigt? Det har jag iaf, jävligt tråkigt! Jag är lite trött på att sitta hemma så jag har kommit på en skit bra ide. Men innan jag skriver ner den här måste jag prata med familjen det rör sig om. Min familj kallar de, "familjen rödfräs" Mohahah ngn som vet vilka jag pratar om? Hahah nu märks det tydligt att jag har tråkigt.. MAssa svammel.


Melvin ligger och sover lite granna, han blev riktigt tjurig för att jag inte ritkigt förstod att han va trött. Så gick jag och la han i sängen ochhan decka direkt.. ursäkta mig då! Jaja nu ska jag bara vila huvet lite .. Sen när odågan har vaknat ska jag nog ta mig en till promenad eftersom det inte blir ngn träning!

Puss på er

Av Jenny - 25 oktober 2009 13:36

över att jävla skit bloggen skapat reklam. Ja om man nu ska få stå ut med den här reklamen.. Då tycker jag att man ska få ladda upp hur mycket bilder man vill, GRATIS! Annars kan man ju lika gärna byta blogg till någon annan... eftersom den är just det nu.. som alla andra!!


Usch säger jag bara!!

Av Jenny - 25 oktober 2009 11:32

Idag tog jag en promenad på 90 minuter i rask takt och 30 minuter lite softare. Så jävla skönt men på slutet kände jag av i mina ben.. fan va ont jag fick haha.. MEn det va hur skönt som helst.. Melvin ja han sov hela vägen förutom den sista kvarten då han ville ha lite välling! 


Det regnade den första timman så jag blev lite blöt och kall men det är bara att fortsätta!!


Jag hoppas på lite gym träning senare idag om inte Jonas får massa jobb.. så håll tummarna för mig!!

  Så här glad är Melvin när han vaknat och fått sin mat! Egentligen skrattar han åt mig.. för jag ser helt död ut. haha

  Nu står jag här igen.. i min berömda hiss. Tro mig att jag längtade hem nu!!


Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards