Alla inlägg under oktober 2009

Av Jenny - 29 oktober 2009 18:45

Bara för att man ger någon lillfingret, betyder det då att denna någon ska ta hela handen?


Va snälla och svara.

  Puss puss

Av Jenny - 29 oktober 2009 18:39

Alex och Malte flöt på hur bra som helst. Helt plötsligt va klockan 4! oki Malte han sov sig igenom vistelsen. MEn då hann jag och Alex snacka hur mycket som helst. hahaha jag tror hon åkte härifrån med hål i öronen för ingen av mig och Melvin höll tyst mer än en halv minut'!!Herregud va Melvin snacka.. jag tror han flirta lite !!

Jonas kom hem och körde Alex till hennes Jonas.. hehe..


Jag berättade även för tjejen att hon inte har nå att se fram emot när han väl slutar amma. För tuttarna hennes kommer se ut som skidbackar utan snö!!! mm skinnpåsar alltså.. JAg tror nu att hon kommer amma resten av livet haha


Ja som sagt dagen va hur bra som helst! Tack för idag

Av Jenny - 29 oktober 2009 09:53

haha vet ni alla sofie där ute. Jag har två Sofie som är mina hjärtan sen har jag en rolig jävel här på bloggen!

Så om ni kommenterar. Så blir jag och Melvin glada om vi får veta VEM sofie det är.. puss på er alla sofie!!

Av Jenny - 29 oktober 2009 07:08

Jag är super trött idag, nej det är absolut inte Melvins fel han har sovit som en stock! MEn fan .. jag gick och la mig efter tolv igår somnade väl runt efter kl 1 och det är inte riktigt min grej, alltså gillar jag inte det!


MEn jag hade tagit rage innan jag gick och träna.. den tog jag nog lite för sent eftersom jag verkligen inte kunde somna. Jonas gjorde kors i taket att jag va vaken så sent.. Men fan det va inte själv mant!!!!


Fast jag kommer bli pigg snart ska först ge odågan lite frukost sen ska jag ta mig en prot drink för att sen ta mig en fettis..


Lite senare på morran får vi fin besök här borta i beckomberga. Det ni.. återkommer mer om det senare idag Nu sitter odågan här och pratar bredvid mig. Vet inte riktigt vad han säger men han pratar så mycket och högt att jag inte kan tänka klart. haha.. Hur roligt som helst... han kommer bli som mamma.. pratkvarn!

Av Jenny - 28 oktober 2009 23:56

lite bilder så här på kvällskvisten mailade! Så jag ville bara visa er där ute att det riktigt syns på Melvin att han tycker om att bada!


Tänk inte så mycket på tjejen som håller i odågan... haha...

   

Av Jenny - 28 oktober 2009 21:25

Först blev det ju en promenad till solna, ca 5 km eller kanske mer vet inte. Sentog vi oss en promenad hem.

Ikväll blev det axlar och biceps intensiv träning och lite cardio efteråt. Nu jävlar ska jag tajta till mig..


Har bett min fina Lovisa om ett träningsprogram för jag har inte fått det av Anna tyvärr. O jag känner att det är skönt att sträva efter något ha någon, eller något som säger åt mig VAD jag ska göra för nåt.. hur jävla skönt som helst!!!


Nu sitter jag i soffan och njuter av lite egentid

 

När jonas kom hem så packade vi in oss i forden för att åka till babyland och kolla ny bilbarnstol. Ja för Melvin har blivit för lång för den vi har nu. Man kan använda den till man väger 13 kg. men Melvin är för lång. haha så vi va tvungna. Det blev en brio hur fin som helst. Så den åker in på lördag.!

Av Jenny - 28 oktober 2009 21:22

efter min frukost tänkte jag och Melvin ta oss en power nap. kanske från kvart över åtta till nio halv tio.. Vi vaknade upp kvart i elva.. fatta.. vi hade ju bråttom skulle vara hemifrån kl tolv. O då skulle båda ha lunch i magen. Det bidde Melvin som fick sin lunch jag tog mig en drink. Sen började vi våran promenad mot Solna för att få bada lite!


Melvin va lika duktig denna gång, Anton och Sandra va inte så pjåkiga de heller. JAg tror de där killarna ägde. De är glada, livliga!! Men de blev båda lite tröttare denna gång än förra. Antons moster va med och fotade så vi får se hur bilderna blev. JAg ville ha gudmor med mig men hon har varit sjuk så hon kunde inte. Men nästa gång kanske.. För då ska ni få se på bilder!!


Av Jenny - 28 oktober 2009 21:18

irreterad. Jag har inte den där hat känslan kvar längre och det är ju skönt. Men jag är irreterad! Jag tycker inte om när man utnyttjar människor genom att trycka på det man VET funkar!! Vill man vara med ngn och hitta på något tycker jag man bara kan ställa frågan rakt ut istället för att först få en o tycka synd om dig!


Ja jag får skriva precis vad jag vill här i min blogg och jag är trött och irreterad just nu. Varför gör man så för? Spelar ett spel för att få som man vill för att få folk göra det man vill?? Varför? JAg har inte riktigt förstått det. Jag skulle inte kunna utnyttja ngn annan! Självklart kan man be om hjälp  men då frågar man rätt ut. Istället för att falska till det med ett spel så man inte ger den andra personen ett val att säga nej om han/hon vill!! Bara för man VET hur man kan få ngn att säga Ja så gör man inte på det sättet. Som sagt man måste göra på ett sätt så den andra har ett val!!


Jaja.. skönt att hatet är borta iaf, det kändes inte skönt att känna så.. nu är det hur mycket bättre som helst. men vissa saker kan fortfarande irretera mig..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards