Alla inlägg under oktober 2009

Av Jenny - 28 oktober 2009 07:33

Den här gillar vi MEN badrummet och tapeterna i vissa rum är något vi måste göra nåt åt! Men våran vän Alfva säger att det finns hemska områden i Årsta Så nu får hon se va det är för ett ställe!


Sen den här lägenheten är nice! Men vi tittar ju självklart är ju Nacka vårat första hands val. Men Årsta funkar!


Puss puss

Av Jenny - 28 oktober 2009 07:22

natten va inte i bästa klass denna gång. Melvin har sovit och bara vaknat en gång. MEN han har sovit jätte oroligt! Tyvärr så skyller jag detta enbart på mig själv, igår va inte min bästa dag det va en sån där aggressiv dag. Jag va absolut inte på bra humör ngnstans!! så jag tror han blev lite påverkad. Sen när vi damsög blev han hur skraj som helst.. har han aldrig blivit förr.. så jag tror min lilla odåga va känslig igår! Men vi kramades och lekte för rädd för damsugan kan man inte vara..


Tidigt vaknade han oxå, tio i sex.. Vill ni veta varför. Jo för han va bajsnödig så han satte igång o trycka.. o gud va han tröck. JAg putta på jonas för jag ville fan inte gå upp Så jonas fick gå upp och byta bajs innan jobbet! Haha komiskt. han ska ju ändå åka o spola bajs som jag kallar det!!

  sen låg han i vår säng en stund och va hur nöjd som helst.

  Så här efter frukost sitter vi i soffan och myser lite. Kliar tänder gör det på han tror jag. Bit ringar.. ja det har han MEn just för tillfället är det enbart denna bok som duger!!!


Nu är det min tur för lite frukost och faktiskt kanjang för jag känner mig förkyld. Sen ska vi vila för att sen promenera till solna och bada oss lite med alla andra bebisar. Jag får se om jag kan ta nå kort idag.. vi glömde kameran förra gången!!


Oj va jag svamlar. .men hallå jag vaknade tidigt igår..


Om lägenheten... när han ska bestämma sig.. vi vet inte.. nästa vecka kanske.. men jag hoppas idag.. o jag hoppas för ja..

Av Jenny - 27 oktober 2009 20:25

mäklaren låter positiv men som sagt vi ska inte ha några förhoppningar! Han gillade lägenheten men som jag sagt hela jävla tiden.... stället vi bor på.. är dött!!!! Men vi får se va som händer. Tänk om han köper den.. då jävlar.


Jag har sett en jätte jätte fin lägenhete i årsta som vi blev sugna på!! Under visningen gick jag och Melvin till ica jag stod ute i ca 40 minuter... om det blev kallt? ja jag kan ju säga så här.. rumpan min är hård.. jeho. haha men så fort det blir varmt igen så kommer den ramla ner.. mohahaha

Av Jenny - 27 oktober 2009 08:00

här hemma. vi ska äta frukost efter frukosten ska vi ta oss ner till solna.. det tar ungefär en halvtimma med buss. Köpa handsfre.. sen möta upp min maija och hennes stella för en lunch. Maija måste nämligen ta min ipod och sätta in ny musik. jag och min maija har exakt samma musik smak. Min itunes fungerar inte så därför vi måste göra så här nu!


Jonas får hämta den senare idag när han ändå ska iväg till arlanda och hämta upp sin vän Martin Hanzel! Så nu blev jag glad.. äntligen ny musik.. jippi.. då kommer städningen gå ännu bättre.. ska sätta igång lite nu oxå innan vi ska åka.. pus spuss

Av Jenny - 27 oktober 2009 07:41

Ja det va en söt liten tjej som påminde mig om att det va länge sen jag la ut lite formcheck bilder. Anledningen till det är att, just för tillfället avskyr jag hur min kropp ser ut! Jag är inte fet eller tjock. MEn jag är inte fast, jag är dallrig och gropig. Men jag försöker göra mitt bästa för att det ska bli bra igen!


JAg tog två bilder på magen.. låren ... hm visar jag de kommer ni drömma mardrömmar om att ni ska falla vart ni än går för alla gropar.. hahhahah ja ni får skratta!!


Det känns som om att det står still nu med kroppen tyvärr, jag tränar och promenerar men känner inte den där gnistan men det kommer snart tilbaka.. puss

   

Av Jenny - 27 oktober 2009 07:35

blev tyvärr omplanerade. Då jag fick ett roligt samtal igår om att vi ska ha en privat visning, alltså en kille som själv ringde och ville titta på våran lägenhet. Jag och odågan skulle egentligen fått träffa under bara rumpnissen med hans mamma. Men hon tyckte jag nog behövde städa i lugn och ro utan stress.


Stress. haha som jag sa till henne stress är min vardag. Men så tänkte jag om.. det kan kanske vara lite skönt att få allt gjort o inte tänka på att underhålla ngn annan samtidigt! Men vi får träffa de på torsdag istället. Så det går ingen nöd på ngn av oss tror jag!


Natten gick toppen även denna gång, han vaknade kl sju idag. Jag är så glad, att min mamma kom på det där med sötsug. Det vet jag ju, för man kan ta ett exempel. En person som är beroende av coca cola kan vakna på natten för att gå upp o ta en klunk cola. Oki cola och nan2 är nog inte ens i närhet lika. Men sötsug... är ett helvete!!! Nu är jag glad att jag sluta med skiten o att han sover som han ska lill killen!


Men jag är trött ändå för jag gick och la mig efter tolv i natt o det är inte jag van vid! MEn nu ska vi sätta igång och äta frukost här hemma, sen måste måste måste ja dra mig en snabbis till solna för att inhandla mig en ny handsfre sen dra till ica maxi för att köpa med mig lite tvätt grejjer!! det är slut här hemma efter alla visningar haha.


Håll tummarna nu så jag kommer härifrån! Nä nu måste odågan ha frukost. puss på er

Av Jenny - 26 oktober 2009 23:51

skulle Kurre komma och hämta mig och Melvin för vi skulle in till stan och äta lite crepes! Hon kom för att hämta nyckeln till våran bil o sen åka till jonas firma för att hämta den sen hämta upp oss på vägen. Nu är det så här, kurre hon har nästan lika dåligt lokalsinne som jag själv. Jag började gå mot jonas firma det är väl dryga 3 km dit! JAg skulle inte ens hinna halvvägs tänkte jag. MEn efter ett tag ringer kurre. "Jenny jag hittar inte" Jag försöker förklara vägen men hon vill inte ritkgit förstå va jag menar. Melvin han skriker för han är vrål hungrig och trött. Så jag ber henne ringa Jonas.


Efter några minuter när jag står och gör lite välling så där snyggt mitt på gatan ringer det igen. Jag tänker, ja gringer upp. Det va kurre jag ringer. "jenny ingen av jonas eller danne svarar. JAg hittar inte. Har åkt långt nu" Jag försöker igen förklara lite snällt hur hon ska åka. Så säger jag du ska svänga vänster när du ser ett gult stort hus. hm kurre åker förbi huset sen säger hon.. nu åker jag förbi fotbollsplan. Ja du skulle ha svängt innan det gula huset. Kurre, jaha.. haha då vänder jag igen. Hon vände och körde nog hur länge som helst.


För jonas tar det ca 3 minuter till firman .. detta tog en halvtimma hahahahah. Hon fick även vänta in 4 tåg när hon skulle över rälsen.. sen när hon skulle tillbaka va det mer tåg.. hm. Men till slut kom hon fram o vi åkte in mot stan.


Vi skulle till slussen.. vi hamnade på reimesholme. mmm vi är värdelösa på att hitta. Men vi ringer jonas igen.. han undrar hur fan vi lyckas.. Till slut kom vi fram till slussen. Men vi visste inte riktigt hur vi skulle åka där.. så vi körde nog runt två gånger. SEn körde vi ett annat håll o kom till medborgarplatsen. Vi parkerade för att sen ta oss vidare till stället.


Vi blev tre vuxna för Kurres vän LEna träffa upp oss. Vi gick.. sen gick vi lite till. Vi hitta inte.. hm.. typiskt. Så vi ringer stället och säger att vi inte hittar. ja det gjorde vi. Till slut kom vi fram.


Jag kan säga så här. jag hade en jätte trevlig middag med de två tjejerna och min Melvin.. som va hur snäll som helst. Det va fullt med folk, högljutt men han hördes mest när han satt där och prata med allt och alla!! MAten.. ja nu har jag testat det men crepes va inte min favorit. Jag mår illa nu!Den med mat i va hur jävla äcklig som helst. jag tog kanske fyra tuggor.. usch va äcklig den va. Så jag tog mig en efterrätts crepes.. bara för jag va hungrig!!! Den gick att äta!


Nu är jag hemma igen eller har varit det en stund. Melvin sover jag ska gå och sova. Mina ögon ligger nere vi fötterna.. men jag låg så skönt i soffan när jonas pilla håret.. Så jag kunde bara inte resa mig och gå därifrån!!!


Puss på er





hahahahhahahahahahahahhahah hahahahahhahahahaha hahhaha Jonas gjorde illla sig nu. hahahahha skade glädje nej.. men han står och svär .. hahahhahahahah oj va ont han fick.. hahah a..

Av Jenny - 26 oktober 2009 23:47

som innebär att familjen rödfräs blir inblandade!lidna marlon   De är två till men jag har inte nå bilder på de tyvärr! Ja alla i familjen är rödhåriga!!!


Till iden. eller nu är det en bokad plan. Fredag eftermiddag åker jag och jonas till tyresö för att hämta upp Marlon aka "usama". Så han kan komma till beckomberga och mysa med sin moster och kusin, sova över ska han göra oxå. Mamman och pappan hans ska hitta på nå bus tillsammans. Lördag då åker vi och hittar på nåt skoj med Marlon kanske på andys.. Sen åker vi och lämnar av både han och Melvin i tyresö. Då är det nämligen våran tur att hitta på nå bus. Va inte det hur jävla bra som helst.


Jag tycker nu att vi ska göra så här kanske varannan vecka så man får lite egen tid tillsammans.!! oo va great!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards