Alla inlägg den 5 september 2009

Av Jenny - 5 september 2009 19:35

när vi kom hem. Jonas kom o hämtade oss i tyresö som den gullplutten han är!! Men iaf. Så va Melvin lite grinig och kinkig. Vi gav han gröt o vi försökte få han att sova lite Men han fortsatte vara lite lessen. MEn skrattade emellanåt.. Visste alltså inte riktigt va han skulle göra. Gnälla eller skratta o va glad. MEn iaf.


Så va han glad på slutet. Han blev trött vi halv sju fick sin sista ersättning för natten o fick lägga sig i sin säng. Precis som han alltid gör. Men den här kvällen ville han helst inte sova i sin säng. Så han skrek. O vi lät han vara men sen gick vi in stoppa in nappen gick ut.. Han börja skrika .. ja det fortsatte så ett tag. MEn till slut så tog jag upp han, la han i min famn i soffan o han somnade på 5 minuter. 


Jag tror helt enkelt han va övertrött då han inte sovit som han brukar denna dag o kväll. Så han kom liksom inte riktigt till ro för att somna själv. Sjävklart fick han då mysa med mamma o sova i hennes famn. Nuligger han så fint i sin säng o snarkar.. snarkar.. mm det gör han.. o pruttar. herregud man kan tro att han druckit hur mycket protein drinkar som helst.. hahahahaha..


Nej vi sitter o tittar på en rolig film på 5.. som man bäddar.. En pappa som ska vara pappa ledig men inte ritkigt talar om det för hans jobb. haha den är fan rolig!! 


jaja kram på er alla glada

Av Jenny - 5 september 2009 17:56

Jepp snart är det dax för tjej middag igen då. Fast denna gång blir det utan utgång då jag har Melvin. Men tjejer denna gång får ni ta med sexlusten. hehe  det lät lite snuskigt. MEn jag hade tänkt att ha mig ett litet sex party här hemma.


Blev nämligen tillfrågad om ajg ville hade nästa gång jag ska ha tjej middag. O det roliga är att jag har ju diskuterat lite med flickorna o de flesta är sugna på en liten tjej fest igen.. Så nu är det bara att ta fram en bra helg som passar alla.. så tänk nu bruttor .. kram kram

Av Jenny - 5 september 2009 17:54

är faktiskt något att rekomendera. Oki färgen håller inte jätte länge. Men ska man på fest eller ngt liknande så kan man gå o få sig en dusch av sol o bli fint brun.


Jag och magda va ju igår o duschade oss bruna. Färgen kom sakta men säkert. Jag va ju kritvit innan då jag varit gravid o sen fet.. hehe.. Men det blev bra o man ser piggare o fräshare ut. Vi gick till en manuell dushning. jag tror det är bättre oxå. för ska man stå inne i en dusch ska man fan veta va man håller på med!! Men jag blev nöjd o nu är jag brun i några dagar hehe,

Av Jenny - 5 september 2009 17:13

bli stor min odåga. I torsdags innan jag åkte till tyresö,, tog jag jumin morron promenad till ica maxi. Där  köpte jag palsternacka i smakportion till Melvin. När han fick det i munnen kan jag tala om för er att han började gallskrika.


Men han såg så söt ut  när han satt där o skrek så när han tystade prövade jag igen.. Samma resultat.. skrik!! hahaha men det va såå sött. Så han fick sig sin ersättning.


Sen när vi va i tyresö tyckte min syster yster att jga varit elak mot Melvin som låtit han smaka på palsternacka första gången han ska smaka på nåt.. Konstigt att han blev lessen typ! Så vi gick till ica ringen och köpte gröt. ooo det gillade han. Han fatta inte riktigt direkt hur man skulle göra med geggan som kom in imunnen men gott smakade det. O Duktig va han oxå för han gapade när han såg skeden.. oo han blir stor. 


Första gången han fick gröt o smakportion fick moster mata han!! Men nu äter han gröt till frukost och kvällsmål.. Men han får inte en hel portion ännu. Men imorn ska jag ge han det till frukost. puss på er där ute


Jag håller på o gör lite ceasar sallad här hemma.. mm så gott



Av Jenny - 5 september 2009 17:11

blev en promenad med min lilla syster... vi hamnade hos tess med lill april så där tidigt på lördags morronen. Hehe, galna tanter tror jag vi blev kallade.. men det gillar vi. haha..


Vi va trötta båda två så jag och min syster har iaf en hemlis.. SEn gick vi iaf till mormor Hjördis och åt frukost.. puss puss.. Ja nu är jag hemma igen o internet är i min ägo.. jippi

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards