Alla inlägg den 23 september 2009

Av Jenny - 23 september 2009 20:41

haha han va fan gryym idag mot hon lilla tjejen. Stackarn hon trodde alla andra gått vidare utan hon.. jag hade nog dött där framme!!

Av Jenny - 23 september 2009 19:58

Ja äntligen har jag fått arslet ur o fixat med bilderna.. Det blir jävligt många så sluta titta när ni känner för det.. tyvärr är inte alla med på bild.. men säg til om ni saknar er s jälva så fixar jag det!! hehe..

    Här står vi o posar lite innan vi ska in till kyrkan.

       

  Uttråkad.. jag?? absolut inte!!

     

  Vi står här med Melvins vackra gudföräldrar.

       

      Lite mingel!

    Mera mingel..

  Det här är min familj liksom!

    Och det är vi två som gäller!!




Av Jenny - 23 september 2009 18:34

på morran efter våran promenad kom Cattur och Tristur förbi o åt frukost med oss! Melvin låg och sov.. han va ju trött av feber! Sen ville både jag och Catta till IKEA.. jag va lite orolig för Melvin.. ja han har varit sjuk förut men han har liksom aldrig haft feber o jag visste inte riktigt hur han betedde sig med feber. Men jag ringde mamman min o fråga om jag kunde ta med han.


Hon tyckte det eftersom han bara ligger i vagnen. Så vi åkte till ikea.. tog det vi skulle ha åt lunch o åkte hem igen. Jag tyckte nämligen lite synd om Melvin o va som sagt orolig för han blev bränn het! Efter vi kom hem låg han och jag bara i stor sängen och mös precis hela dagen.. JAg känner mig elak när jag gör så. För jag tror att han blir uttråkad.. men då fick jag ett klokt svar av min vän kylmäkorpi som sa att han inte kan bli uttråkad!! Så vi låg kvar en stund till.. hehe. Sen blev han lite grinig så vi gick upp o satte oss i soffan istället. Ja idag har varit en slappdag.. Melvin har fortfarande feber alvedon får jag inte in i rumpan på han för den åker ut. Försökte hålla inne den. haha men han pressa ut den!! Så det gick inte. Han har inte varit gnällig o skrikig. utan mer låtit och grymtat så där sött liksom!!


Men han som alltid är glad har även varit det idag. Ropat på mig med en arg röst.. o när ja gkom så låg han och skratta.. typ.. hehe jag kan nog få dig dit jag vill.. haha..Nu har han fått gå o lägga sig iaf. För han va så varm o han behövde sin sömn.. JAg tycker det börjar bli lite roligt nu för han testar mig verkligen. Han låg där inne o skrek.. men inte ledsen skrik.. Så första gången gick jag in.. satte på sängmobilen. klappa han på kinden och sa godnatt sen gick jag ut. SEn när jag satt mig i soffan började han igen. sen tystna han sen en gång till. men jag gick inte in.. duktigt va.. o så blev det tyst nu sover han hahaha..


Om han har feber imorn me så kan det inte vara sprutan.. eller kan det?? Jag vet inte har juinte riktigt någon erfarenhet av det här. Jag hoppas han inte har feber imorn. För vi har en dejt med Sixten och Lovisa de ska komma hit o äta middag med oss.. så himla mysigt hehe.. NEj nu ska jag kolla lite tv ta det lungt liksom.


kram på er där ute

Av Jenny - 23 september 2009 10:37

usch jag känner i kroppen att jag tröttnat på mina promenader.. eller vet inte om jag tröttnat på de. men  det är jobbigare än va det brukar iaf. Kan kanske bero på infektionen... hm.. Men iaf. jag tog en 6.5 km runda idag. MEn halv vägs hem sen.. så tänkte jag ta bussen.. ställde mig vi busshållplatsen.. MEN så blev mixen jag lyssnade på så jävla gryyym så jag stegade hemåt.. jeho. hehe.. SEn va jag stolt över mig själv kan jag tala om...


Melvin låg i vagnen och mös.. med febern.. Jag skulle vilja till ikea.. får se.. han sitter ju bara i vagenen.. ändå.. jaja vi ser va som händer. puss på er

 

Av Jenny - 23 september 2009 07:06

stoppa in saker i min Melvins rumpa. usch!! Han fick sina vaccinationer igår och fick självklart feber reaktion. Stackars min fis. Men jag tyckte han va lite annorlunda i natt. Han har andas fortare, inte vaknat upp. VAkna kl halv sju! Så när jag gav han hans ersättning i  morse så kände jag hur varm han va så jag gick upp o tog temp på han. Stackarn ska han ha den där saken i rumpan. Oki på med massa vasselin.


SEn hade han ju feber. Då ska en alvedon in. Jag klarade det inte. Ska jag stoppa in mitt tjocka finger. han kommer ju få ont. Så jag vet inte om alvedonen kom in så som den ska.. så jag vet alltså inte om den kommer verka som den ska.... Stackars min Melvin.. Men han är ändå lika glad för det. kanske lite mer rödblommig bara.. Men jag ska ta det lungt o ta hand om min odåga. Ska bara ta en promenad nu så här på morron kvisten... Men han ska ha massa kläder på sig så han inte fryser!!!


Det är första gången han har feber. han har varit sjuk förut men aldrig haft feber.. så vi får se hur det här utvecklar sig!!!


 

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards