Alla inlägg den 11 september 2009

Av Jenny - 11 september 2009 19:18

va en liten pinne i armen kan göra huvudvärk!!! Alltså mitt humör är inte o leka med.. Jag kan vara snäll, arg förbannad.. redo för att döda.. ja säg bara!! Just nu är det som min försvarsställning börjar förbereda sig för något speciellt...VET ABSOLUT INTE VAD.. MEn det känns så.. Så hahah jonas den stackarn får ta mitt skit!!


Nu åkte han iväg o handlade lite iaf.



Av Jenny - 11 september 2009 18:49

igen. Jag skulle slippa allt som har med städning att göra. MEn nu helt plötsligt börjar han tjata om att jag ska hjälpa till o blir sur för jag satte mig här. hahaha va har killar för problem egentligen!!!???


Snart kommer Jonas bror o hälsar på, det va ett tag sen han va här. Men snart kommer han.. tråkigt bara att Melvin redan ligger o sover..... för väckas ska han inte! Vet inte va som händer här hemma men det blir väl ngn film.. o om jag känner fredrik rätt så har han bestämt vilken hehe.. jaja nu ska jag hänga tvätt. jippi det roligaste man kan göra en fredagskväll hahahaha pus spå er där ute

Av Jenny - 11 september 2009 16:39

gröten som Jonas gjorde igår, som va problemet!!! Det fick jag veta IDAG. MAIJA du läser väl min blogg.. ...dumåste ju varna mig. Haha jag pratade nyss med Majia o hon sa att bebisarna blir jätte hårda i magen av blåbärs puren!!


Hm ojda jag som typ tryckt i han det eftersom han tyckte det va så gott. Stackars min Melvin därför han va så pruttig och gasig i natt o imorse!! Det värsta är att jag pratade med MAija EFTER jag redan matat han med typ en halv burk till.. haha så vi får se hur det går i natt. Men jag gav han hans medicin som gör att han bajsar.. så bajsat har han gjort nyss iaf.


O helvete va det såg ut.. hade velat visa bild här.. för det är den jag är.. ja gär i bajs o kiss åldern.. men tror inte riktigt det skulle passa sig.. haha.. kram på er alla glada


Jonas kom precis hem med mat åt mig. Eftersom jag haft en dålig dag plus att jag typ inte ätit nåt. Så innan han åkte till gymet kom han med mat.. ooo va gullig han är visst.

Av Jenny - 11 september 2009 12:16

jag behöver rycka upp mig. Ta mig i kragen o bara komma igång!!! Va är det här.. sitter här o tycker synd om mig själv. JA vi har iaf fått sova nu i en timma o det va skönt.. men jag hade velat sova vidare.. hehe ja fast det gick ju inte!


Ska försöka städa upp lite här hemma vi har nämligen visning igen på söndag. Sänkt pris men tagit bort acceptpriset. Hoppas det går bra denna gång då!!!!! Mina närings intag idag har blivit. En smoothie med kalkon knäcke... Lite nötter. Mmm jag är hemsk men fan jag har inte ngn lust att äta när jag är trött o grinig!


Men nu ska jag gå o ta mig en till knäcka så jag får lite energi o imorron... ja imorrn är en ny dag!!! Plus att min mamma kommer idag o tar hand om miag.. eller rättare sagt MElvin.. hehe.. puss på er alla glada

Av Jenny - 11 september 2009 08:47

den bästa vi varit med om här i borta i beckomberga. Melvin har sovit som han ska. Men vaknade först kl 0300 för att äta lite. Men sen när han skulle somna om hade han massa gaser! Igår  när han fick sin 1700 gröt så gjorde jonas den lite tjockare än vanligt. O det skulle han inte gjort. men det kan ju inte han veta.. MEn Melvin låg där o trött, pusta, frusta o prutta!! Han sov mamman sov inte!!!!! Så jag låg där till hm.  ja kanske 0500.. För att sen bli väckt kl 0615 igen av min lilla prins. Då ville han vara vaken. NEj så idag är jag jävligt trött, fattar inte varför han varje natt innan jag ska träna med ANna ska hålla på så här?!


Ätit frukost har jag inte heller gjort än för jag har ingen lust att äta. Inte nu jag är så trött. Nu är Melvin oxå jävligt trött ligger o gnäller men somnar inte.. så vi får se va det blir för en dag idag!!!! Just nu är vi griniga o trötta här iaf.. kram

Av Jenny - 11 september 2009 07:17

Ja igår va jag och Melvin inte hemma på hela dagen! Catta ringde o kände att hon ville hitta på nåt.. Kanske till barkaby, kruxet med det är att jag måste åka i en timma o byta tre gånger. När jag va fri som en fågel åkte jag vart som helst när som helst. Men med vagn och melvin är det faktistk liiite jobbit. Jag kan absolut ha med han vart som .. Men det är lite jobbit attt hålla på o åka. hiss dit o hiss där. passa tider ja ni vet.


Så vi bestämde att Catta skulle åka till Jonas firma möta mig där sen skulle vi ta våran bil. Då får alla plats. Sen tog vi oss till barkaby.. Hitta typ ingenting att shoppa.. jävlar oxå haha.. Men vi gick runt där o hade trevligt. tog oss en lunch.. Sen kom det nå odörer från oss båda.. vete fan va det va. hahahahha..Sen åkte vi till baka till bajsfirman. Jag och Melvin gick upp o hälsade på bajs pojkarna ... hehe.. Sen satte jag och familjen oss i bilen. Då skriker jonas..


VA FAN HAR NI FÅTT BÖTER? Eh nej.. det är ingen stor lapp där framme. Nej då va den en gul liten remsa.. jaha så ser tydligen böter ut nu för tiden hahaha. Jonas sa. men fa van . det är p skiva där.. fatta ni int edet.. men hallå hahaha vi va upptagna med varandra.. så böter åkte vi på


Sen efter träningen då åkte jag och familjen in till stan. Jag ville verklgien hitta ngt att shoppa.. märks det haha. MEn vi hittade ingenting där heller. Så började vi gå lite för vi blev hungriga. Melvin somnade.. ja kl va ju nästan sju det är hans sovtid.. Men så promenerade vi mot ngt sushi hak. Då va det några som hungerstrejkade på gatan.


Självklart ville jonas gå dit o titta.. han förstod nog inte VARFÖR de hungerstrejkar.. de vill ha pengar till ngt specielt.. men vi gick dit iaf.. Det va ngn farbror som haffade oss när vi gick där o va så jävla hungriga!! Började prata om allt ont som händer deras människor o så vidare. Vi blev gripna.. självklart vem fan skulle inte bli det. Han visade oss en lista på hur mycket folk donerat de.. Så började han.

"ni ser snälla ut, jag ser det i era ögon."  " snälla ge oss pengar"  "det är till framtiden, o så pekade han på melvin.

Man kunde alltså inte ge 50 eller 100 kronor. Utan det minsta va 300kr sen uppåt.


JAg såg att massa människor donerat, o massor som givit 500kr.. men jag förstår varför oxå


Han slutade inte tjata. När han väl fått oss att skriva på den där listan. Så sa han.. snälla ge 500kr.. alltså skulle det vara så att de verklgien ger pengar till de här människorna skulle de bli glada för va de får. Det hade jag varit. Sen började han. studenter som är fattiga har gett 500. Men då sa jag. Ja men vi vill ge 300 kr. så fortsatte han att tjata. Men då sa jag NEJ vi ger 300kr. Sen frågade jonas mig om jag hade det löst.. självklart hade jag nte det. Då fick jonas ta fram. o han hade bara 500 lappar. haha så det bidde 500 iaf.. Men gubben ändrade inte vårat kryss det va kvar på 300!!!


Men som ni nu förstår .. jag shoppade inte ett endaste jävla skit igår. men ändå blev vi av med 800kr. hahaha erkänn lite komiskt

Av Jenny - 11 september 2009 07:16

Blev ju först morron promenaden. Sen tog jag mig till sats i sumpan o körde ryggen rätt hårt. Så idag känner jag mig lite öm där bak kan jag tala om..Alltså ryggen.. hehe..


Fan va skönt när jonas inte har jour o jag kan träna nästan hur jag vill Men jag har fått turen att lära känna min egna Kurre o hon vill gärna vara barnvakt.. haha men kurre än har det itne hänt men snart.. puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards