Alla inlägg den 3 september 2009

Av Jenny - 3 september 2009 12:34

Blev en 1.5 timmas promenad i rask takt. men fasiken det går inte som det brukar.. Det är inte lika skoj liksom!! Måste byta musik i öronen men mitt itunes funkar ju inte för i helvete!!


Men gick gjorde jag iaf o svettig blev jag. BAckenjag tänkte hoppa tog jag. så lite duktig är jag.. bara att det känns så jävla tråkigt. Vill ju träna på gymet. Men nästa vecka när jonas inte har jouren är det lättare..


Nu ska jag göra mig i ordning för att sen ta hela jävla långa vägen till tyresö o hälsa på familjen o vännerna.. 


puss puss

Av Jenny - 3 september 2009 09:27

inte va som är problemet. Melvin har alltid sovit på nätterna han har varit så jävla duktig!!! Nu har det varit tre nätter på raken som han vaknat upp och velat haft mat. HAn har vaknat en gång per natt. MEN inatt vaknade han först klockan 0100 sen kl 0400.. Där vi fyra tiden gav jag inte ngn mat åt han utan la han i min famn o vi sov halvdant till klockan halv sex. Då sa jonas..


Testa o se om han är hungrig. JAg gav han mat o han åt hela jävla flaskan sen decka han. MEn jag vet inte om det är för han är hungrig att han vaknar eller att han har gaser för han pruttar ju som sagt som en hel karl!! Vi kör med en recept belagd ersättning åt han men har börjar köra i lite nan2 nu sen några dagar tillbaka. Så antingen är det nanet som gör han gasig o han vaknar. så det ska jag testa bort nu.


Eller så är han hungrig .. men fasiken min barnmorska har sagt att jag ska vänta med smakportioner. MEN fan om han är hungrig är det väl lika bra att ge han.. O då kanske han även slutar spy så mycket.. VA tror ni där ute!!


JAg tycker synd om både han och mig o behöva vakna mitt i nätterna.. spec när han itne gjort det förr.. Nu vakna vi vid nio tiden o har ätit och han har legat här o bajsat. hehe.. 


JAg ska upp klä på mig sen ta mig en promenad till solna.. lååångt. men skönt. sen ska jag ta mig till tyresö.. jeho. gladare idag. ja faktiskt fast en jobbig natt!!!


puss på er från två damp barn.. hehe

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards