Alla inlägg den 25 september 2009

Av Jenny - 25 september 2009 19:07

en middag ute på stan med ngn vän. Så blir det en ätardag för mig. JAg tar den idag istället för imorn. Så jag har köpt

  mmm gott va. Majonäsen är till mina ägg jag ska äta. chipsen är till senare!! Melvin har precis lagt sig för att sova så jag har en liten egen tid nu!! Tråkigt att det inte blev något på stan. Men det gör inte nåt för det här funkar det me. Ätar dagarna de gillar jag. hehe. Började med de förra veckan.. men fan man kan inte äta så mycket man mår ju illa.. men lite iaf..


Nä nu ska jag sitta o mysa lite för mig själv.. jag är itne så bitter längre för jonas ringde o sa massa fina saker!! oo va det behövs ibland.. puss på er alla glada..


o du maija.. katastrof.. hahahah solglasögon är ngt man använder utomhus. mohahaha

Av Jenny - 25 september 2009 17:28

om alla sina presenter han har fått hur mycket som helst! Idag när vi tog oss till Anna så hade han på sig

  sin Alfons Åberg dräkt som han fått av sin morfar!!

o hur mycket älskar han inte att ligga på sin

  lekfilt då som han fått av sin moster. Linda den är underbar han tycker t o m om att ligga på mage!!! Jippi haha..


Nu ligger odågan o vilar upp sig lite inför natten. Jag själv sitter i soffan o drygar. Catta skulle ringa o säga om vi skulle äta middag. men hallå tjejen ska du ringa kl sju eller haha.. jaja det blir nog inget. Jonas fick jobb så jag sitter här. Ska ta mig till ica sen när melvin vaknat för att inhandla ngn middag. MEn fan va tråkigt det är att äta själv!!!


Så vi får se det kanske blir gröt o ägg macka.. Fortfarande bitter? ja det är jag fan!! Lite tjurig är jag oxå. men låt mig vara det tack! Jag har MENS oki.. Armen kliar och gör ont. Ja jag har infektion o har fortfarande inte gått till vårdcentralen men blir det inte bättre nästa vecka så går jag på måndag...


Jaja nu ska jag .. hm inte göra något.. plockat undan och hängt tvätt har jag redan gjort.. så jag ska sitta här i soffan..

Av Jenny - 25 september 2009 14:34

verkligen så jävla tråkigt idag! Finns det ingen som vill hitta på nåt. Kanske en middag på stan ikväll med bebis eller utan. Jag har fan så jävla tråkigt. Borde sätta igång o plocka undan lite här hemma men har absolut ingen lust!


Jag hoppas verkligen vi säljer snart för jag vill verkligen inte bo här ute!! Usch va tråkigt det är. Det finns ingenting i närheten jag bara kan gå till. Måste åka buss ca en timma för att komma ngnstans. NEj fy för bromma!!!! Hoppas vi säljer snart iaf då kommer ja närmare både familj och vänner!!! Kanske man bara kan ta en spontan middag eller nåt skoj på kvällarna. Nu måste man ju planera veckor i för väg för att beställla buss o tunnelbane biljetter typ!


JA jag är lite bitter idag. Men jag har så tråkigt. Sitter här hemma i soffan o gör absolut inte nåt!! Melvin har sovit från kanske tolv till nu.. han va väl trötter.. Tänkte jag skulle göra lite fotavtryck på han nu men det är inte skoj när det är så rörigt här hemma.. så plocka undan först är ett måste.. MEn fan som sagt har inte ngn lust till det!!!


Fredag.. ja gud så kul för alla där ute som är lediga.. Jonas har jouren han. Han är inte så sugen för han vill hellre vara med oss. JAG, jag har absolut inte ngn lust att han har jouren. För jag vill hitta på nåt.  JAg vill kunna träna. Jag vill kunna mysa.. ja ni vet.. MEn men sånt är livet. Snart kommer han hem iaf o tar hand om oss här hemma..OM han inte får nå jobb han måste sticka till..


hur bitter o tvär jag än är idag så kan jag säga så här.. jag är söt ändå hehe.. 


kram på er alla glada

Av Jenny - 25 september 2009 12:37

Ja först fick ju odågan vänta på mamman sin som vanligt..

  Men fasiken jag blev kissnödig precis när vi skulle gå. Men iaf.. först blev det en dryga 5 km promenad till Anna panna.. Sen när vi kom fram så fick vi ju sitta o vänta en liten stund och då passade vi på att ta lite bilder.

  Men sen körde vi på. Melvin satt snällt i vagnen som vanligt och lekte med sin napp och kossa lite granna! Träningen idag blev inte så jävla hård. För jag har fått mens o har tydligen fått en väldigt smärtande mensvärk efter gravven. Så vi körde mest cellulitförbränning. Fy fan va skönt det är. Att massera bort alla jävla äckliga gropar. Så det blev MAssage/cellulitförbränning och mage så klart. Så jag har inte ngn mensvärk längre, inte ont i ländryggen. Utan känner mig helt jävla underbart härlig!!!


Så ibland är det skönt att ta en "slapp träning" Sen promenerade ajg lite hemåt men tog bussen sista biten.


Så skönt det är att få ngt gjort. Jag har ju inte ngn sats  i närheten som har barnpassning  o det är jobbit då med träningen när jonas har jouren! Så tyvär blir den lite lidande. Men då är det skönt att komma till Anna för där kan melvin vara med. Så nästa vecka ska hon och jag börja träna tillsammans. fy fan va jag ska klå henne.. mot alla gånger hon varit hård mot mig mohahaha. hehe.. kram kram nu ska jag vila lite medans melvin sover

Av Jenny - 25 september 2009 07:48

Kom ju hit igår och våldgästa mig och MElvin! Hitta vägen.. nej det va inte ngt hon Lovisa kunde så ringde mig o fråga.. JAG som verklgien inte kan hitta ngnstans.. jag går ju t o m vilse i tyresö fast jag bott där hela livet!! haha men hon hitta fram till slut. O vi åt. herregud va vi åt.. Sixten ja han åt han me.. MElvin hanva lite gnällig igår faktiskt Men han fick sin sista flaska sen fick han lägga sig i sängen o  han decka direkt!


Så jag kunde ge all min uppmärksamhet till sigge... Jag tror han tycker om mig.. vi konekta liksom.. lovisa.. ja hon blev lite avundsjuk men det får hon ta! JAg och sigge hade ju massa att prata om. Han tyckte jag skulle göra något åt mina platta men ändå dallriga tuttar.. oki sa jag.. men hörru då får du ta o fixa kinderna sa jag åt han mohahaha.


ooo va söt han är!! Men iaf vi hade det hur trevligt som helst.. Vi tog oss lite efterätt efter maten och det va absolut inte nå choklad.. jag lovar... hehe..


JAg fick faktiskt en present av de båda två. En toalettrulle..... mohaha de tyckte väl att jag behövde gå på toaletten.. men iaf vi hade en hel mysig kväll med massa skratt och prat!!


Tackar!!


Nu ska jag äta frukost, tvätta av mig, klä på mig sen promenera mot en tuff Anna

Av Jenny - 25 september 2009 07:45

VEt inte om jag talat om det förut. Men VARJE gång jag har tid med Anna för att träna hårt så vaknar Melvin upp på natten!! Jag fattar inte. Hela veckan utan måndagen har han sovit till ca 06-0630 utan att vakna upp. Men i natt... ja då slog han upp de vackra blå ca 04.. o ville ha lite mat. Så jag gav han en flaska sen la jag ner han i sin säng igen o han somna om!! Men då kommer kruxet.. jag har svårt att somna om när jag väl har vaknat en gång.


Men jag låg där o försökte o till slut så somnade jag igen. Jag och Melvin vaknade upp kl 07 nästa gång. Eller helt ärligt så va det jag som vaknade före han o väckte han lite försiktigt eftesom vi va tvungna att göra oss iordning för färden till sundbyberg! Jag vill gärna promenera dit när jag har träning. lite uppvärmning liksom!! Så snart blir det träning.. jeho..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards