Alla inlägg den 18 september 2009

Av Jenny - 18 september 2009 21:29

idag har det varit. Besöket hos läkaren gick hur bra som helst. Vi ska väl testa de där jävla tabletterna då. JA ni läste rätt tabletter. hur i helvetes jävla skit hålas jävla skit ska jag få i min 5 månaders bebis tabletter????? Sen vet ni va det är för tabletter.. jo losec!!! Ska min bebis få losec för reflux.. det känns väl så där kan jag tala om!!!!


Alltså jag vill inte stoppa i han massa mer skit nu!! FAn han lider inte av att spy iaf. Han är ju lika glad o pigg för det!! JA jag är lite splittrad över hur jag ska göra.. har ni några åsikter???



Ikväll har vi haft fin besök. Farfar, farmor, gammelfarmor sen våran vän Allan. Vi lagade lite middag o åt kakor!! Jag tog faktiskt ingen kaka.. oo va duktig jag är!!  bakat kakor idag har jag gjort oxå haha ja jag måst eju.. Det blev dumlekakor så jävla goda alltså .. herregud va goda.. Men jag håller mig til lsöndag!


Imorn blir det fullspäckat igen. Vi ska testa dopklänningen, hälsa på mormor, moster o gammelmormor o gammelmoster.. hahaha ja hela faderuttan.. Sen blir det middag i danvikstrand hos farfar!


Jag får nog träna imorn på morran oxå tror jag..oo va ja ghoppas att jag sover bra i natt.. o melvin inte vaknar!! Så jag är pigg o orkar träna.. nej nu ska jag umgås lite. puss på er..

Av Jenny - 18 september 2009 08:43

ingen träning med Anna idag. Jag ringde nämligen Melvins läkare och sa hur jävla trött jag är på att han rosslar så mycket, o spyr hela jävla tiden. Så jag fick en tid o det va samma tid jag hade hos Anna.. jätte tråkigt för mig. Men hur jävla bra som helst för MElvin!! Men det värsta är att hon vill sätta in ny medicin nu åt melvin för reflux..


Men helt jävla ärligt. Jag som inte ens är läkare fattar ju att han spyr så där mycket för han har så jävla mycket slem i hals o bröst. Vem fan skulle inte må illa då!!! JAg vill inte sätta in nå jävla ny medicin nu.. för att TESTA jag vill VETA va som är fel. om det nu är nå fel. Han kanske bara har så där helt enkelt, nåt man måste acceptera.. MEn då vill jag veta det!!!


Jag hatar tabletter, medicin o skit. Tar inte ens det själv. O jag tror inte på att TESTA allting.. Hur kul är det för han egentligen??!!! Nej jag är förbannad nu.. läkare i sverige är fan lata.. de är säkert jätte jätte duktiga men lata!!!


JAg betalar hellre för läkarvåd o får ngn som verkligen vill göra sitt jobb. Än att få gratis läkarvård o gå till ngn som har 10 minuter per patient!! Jaja vi får se hur det går idag. MEn ingen jävla ny medicin. Då får han hellre spy. Han går ju iaf upp i vikt!!!!!



SEn .. min träning.. Snälla rara söta Anna hade en tid idag halv fyra.. Så vi får se om jag hinner det.. måste ju städa lite o laga mat innan svärmor kommer.. Ja fullspäckad helg är det. MEn det är min grej o det gillar jag.


Nej nu måste jag göra i ordning oss här hemma för läkar tiden. JAg som tagit mina prot drinkar o skit innan träning. jaja haha jag får ta mig en extra promenad bara.

Av Jenny - 18 september 2009 07:12

misslyckades. hahahah ja det kan jag tala om. Absolut inte på smaken, smaken är underbar.. men hur fan ser de ut egentligen... Hur får man de där fina.. VArt gick det fel.. ngn som har nå råd?? heheh.. för jag måste göra om de. Ja de smakar toppen men jag kan inte visa upp de där.. inte på dopet iaf..

 

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards