Alla inlägg den 27 september 2009

Av Jenny - 27 september 2009 14:20

det är visning nu. Händer det ingenting idag så skiter vi it.. o hittar på något annat istället. För vi orkar inte mer med den här skiten.. hehe.


ngn som är intresserad...

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/485959

Av Jenny - 27 september 2009 14:05

haha nu är iaf allt klart i lägenheten. Jonas har fått jobb hela dagen så jag fick fixa med allting själv! Tur att man har hållt rent på dagarna så det inte va HUR mycket som helst! MEn jag hatar att sköta disken o jag hatar att damsuga.. men det fick jag snällt göra idag. USCH!! JAg är t o m klar EN HEL TIMMA innan visningen. Vi som brukar vara klara fem minuter innan typ.. jeho.. VA jag kan!!!


Nu ska jag sitta här en stund o slappa fötterna. För att sen ta mig en promenad eller nåt medans det är visning. JAg skulle vilja träna. Kurre kan ta Melvin säger hon men de är på middag så det känns lite dumt o kasta av odågan där för att gå o träna!! Jag får sköta min träning de veckor jonas inte har jour, lättare så!!


Jaha på tisdag fyller jonas år.. då ni.. då blir han gammal o grå mohaha. Nej usch nu är jag trött o har inte nåt att säga. Så vi hörs senare eller nåt


Fortfarande ingen som kan hjälpa mig med youtube klipp?? puss puss

Av Jenny - 27 september 2009 10:37

jag tror det blev lite mer än 6 km. Men fy helvetes jävla skit håla va tufft det va idag. Alltså den här veckan har varit katastrof när det gäller träning. Jag har varit så jävla trött. JAg blir aldrig trött av mina morron promenad. Andfådd o svettig.. men inte trött!!! JAg har alltid orkat de. jag älskar de. går o dansar o sjunger för mig själv. Men den här veckan har de varit så jävla jobbiga!!


Idag .. min vänster arm.. där pstaven suttit blev liksom bortdomnad o jag orkade inte lyfta den. JAg va snurrig ihuvet trött. jag fortsatte självklart.. kmmer ju hem sen liksom.. då kan jagvila.. eller kan jag. nej jag måste ju städa här hemma!!!


Jaja men fan jag undrar om jag kanske borde ta mig till vårdcentralen o kolla upp infektionen.. MEn jag har ju fan inte ngn feber o jag mår itne dåligt annars. Bara när jag anstränger mig.. jaja vi får se va som håänder.


Men en fett promenad blev det idag iaf.. skööönt!!! Folk tittar på mig som om jag är dum i huvet.. men fan jag älskar jum in musik. Melvin sover. Vädret är underbart!!!



nä nu har ja ätit klart frukost o ska börja med skur o skrubb... jippi. verkligen jippi..

Av Jenny - 27 september 2009 08:24

Jag fattar inte va som har hänt med Melvin. Han som brukar sova varje natt. Nu de här två dagarna. eller är det tre. ja tre är det. Har han vaknat upp vi fem tiden. Han brukar somna om efter han fått sin ersättning. Men igår och idag gjorde han inte det.


Alltså idag när han vaknad halv fem. Så fick han ersättning sen tänkte jag .. oo va mysigt o kanske somna tillsammans.. Så jag försökte få han att sova en timma!! EN timma!! Sen gav jag upp, la han i sin säng o stack ut till soffan.. Då hade han tydligen somnat direkt. HAn vill helt enkelt inte sova brevid mamma och pappa. haha han tycker väl vi ska få sova ifred vi!!


MEn jag får väl börja ge gröt igen på kvällarna så hanär mätt hela natten. Nu ska jag göra ordning mig för att ta mig en promenad.. sen kl 1500 är det visning... o då måste allt vara tipp topp här hemma. vi har liksom inte ens börjat.. MEn men som vanligt är vi i sista sekund. Idag ska jag använda mina nya fina skor.. är det ingen där ute som vill hitta på nåt.. hehe..


Nej nu ska jag klä på mig o dricka min protte drink.. puss påer allla glada


Just det en fråga!! JAg försöker få in ett youtube klipp men det går inte att kopiera o klistra in här hos mig.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards