Alla inlägg den 16 september 2009

Av Jenny - 16 september 2009 21:18

ju sätta igång med bakningen inför dopet. Men jag känner mig trött o det är väl bättre att jag går o sover, vaknar utvilad för att imorn bitti sätta igång. JA det låter bättre tycker jag. Nu är det ju så bara att jagmåste få rumpan ur soffan för att gå o lägga mig!!!


JAg tänker alltid att jag ska sova tidigt eftersom Melvin somnar lite innan sju varje kväll och vaknar ca 6-7 varje morron.. Ja nu ska jag gå o lägga mig.. inte fastna framför datan eller tvn.. utan gå o lägga mig.. vilket jävla tjat då!!!


Till dopet blir det iaf.

kärleksmums.. som Kurre ville baka.. VARSEGOD hehe

solskensbullar

kolakakor

dumlekakor

vaniljbullar

kanelbullar


Sen ville min mormor bidra med ngt så hon har tydligen bakat

finska pinnar

vill även baka havrekakor.. men inte nödvändigt


min moster ska baka

chokladbollar

.


Jonas pappa ska fixa med

smörgåstårta..


haha jag tror vi kommer rulla ut därifrån. men det blir säkert toppen. Nä sova va det jag skulle göra!!!

Godnatt på er  

Av Jenny - 16 september 2009 19:13

Alltså jag har ju börjat ge Melvin lite mat på dagarna. Gröten har han ätit för full sen nu är det nog två veckor sen. Den får han både till frukost o kvällsmål ibland med ngn fruktpure till o ibland utan! Mango, katrinplommon och blåbärs pure har jag testat. Blåbär blev han hård i magen av, väldig gasig på nätterna. Katrinplommon satte fart på magen hans.. det gillade han. Mango va suveränt.. Majs med potatis va inte heller ngn höjdare då han blev väldans gasig igen.


Men nu är det så här att idag har jag testat fruktmos med ris. jag har ju även låtit han få katrinplommon idag. O han har haft jätte jätte ont i magen. inte skrikit av gråt men av ilska där man ser att han verklgien tar i för att få ut sina pruttar!!! Stackars min Melvin!! 


Då undrar jag. är det för han fått katrinplommon i flera dagar nu som det är så här. Eller är det den där jävla fruktmoset med risen som gör han så där gasig!!! Han har ju sovit idag men inte alls som han brukar då han har vaknat av att behöva få prutta.. usch va jobbit det blev helt plötsligt med smakportioner. MEn fan jag blir så lack.. Det som finns för 4 månaders.. ja det är sånt som de oftast blir hårda i magen av. Sen finns det inte nåt annat.. hur tänker människorna då??


Jag får koka potatis här hemma o testa det o fortsätta med mango, gröt o ibland katrinplommon. kanske inte varje dag.. Sen idag köpte jag aprikos och päron pure jag ska testa.. så vi får se hur det går.. 


HUR GÖR NI


Av Jenny - 16 september 2009 19:05

är stället jag Kurre och Melvin har spenderat de sista två timmarna.. eller kanske inte ritkigt två timmar där inne. Men iaf från när vi åkte o sen kom hem igen!!


FAn jag har glömt bort att willys kan vara bra ibland. Herregud va jag handla fy fan.. men bara massa ingredienser eftersom jag ska baka.. baka baka till dopet. .mm jag ska baka allting själv.. jag älskar att baka helt enkelt!! Jag glömde ingenting. inte ens kaffe herregud va duktig jag är hehe.


Kurre och Melvin gick där för sig själva o pratade, tydligen så skrattade MElvin ÅT kurre hela tiden så hon blev lite ledsen i ögat hehe. Hon sa oxå. JEnny jag får alltid vara med er när MElvin är glad. haha ja men han är ju oftast glad. men sen kan jag tala om för er där ute att när vi kom hem. Så blev Melvin väldigt väldigt ledsen o bara skrek. Då ska ni få höra. Kurre hon sprang ut o sa. hejdå. hahaha Nej vi hade en mysig stund på Willys.


Jag ska faktiskt ta o göra mig lite korvstroganoff för Jonas tycker inte om korv så jag passar på när han inte är hemma!!

mm så smaskigt. Sen ska jag nog ställa mig o baka lite  bullar så jag har lite gjort iaf.. jeho..


JUST Det jag sa till jonas att jag trodde allt skulle gå på ca 1000kr.. vet ni.. det gick på 947 kr är man grym eller vad..  

Av Jenny - 16 september 2009 16:20

  

 

kom hit på lite oväntat besök, hur trevligt och välkommet som helst då jag satt här o hade tråkigt för mig själv! Jag tror att jag och Tristur är bästa vänner hon vågar ju för fan prata med mig nu hahaha.. Catta kom samtidigt som Addis ( hon kom o lämnade lite beställingar) O jag stod i köket o fixa med disken.. jag älskar musik Melvin sov. o de undra om jagh ade fest hemma haha.. vadå hördes musiken ut i porten?!


Fasiken jag älskar musik melvin me han somnar hur sött som helst när Jonas sätter på Ola haha..


Men nu har vi bara suttit i soffan och kramats lite jag och Melvin. Gnällig ja lite det va han så jag satte han i min famn.. först satt han o titta lite jag satte på skivan med imsevimse spindel o han decka direkt. Nu ska jag passa på o duscha medan han sover!!!


Sen ska jag träffa Kurre!!


    

 


Av Jenny - 16 september 2009 11:36

VIlken tråkig dag. Mitt humör är bra fortfarande men jag har liksom så tråkigt! Det blev ingen träning med Anna på grund av vissa orsaker. tänker på dig tjejen!!!!! Så jag har städat o tvättat lite, eller städat i den mån som går med alla bebis saker hahaha man snubblar ju vart man än vänder sig!!


Nu ska jag laga mig lite lunch faktiskt.. är inte jätte hungrig men kan inte hålla på så här med kosten. Nu får det vara nog.. ja det får det!!Odågan ligger och sover i sin sköna säng, han måste verkligen sova sina sovtider på dagarna för att få en bra kväll är han övertrött vill ingen ha med han att göra.. haha. helt sant  ju!! Han brukar behöva sova 1 till 2 timmar efter han ätit. på dagarna får han somna i min famn för jag tycker det är så jävla mysigt sen lägger jag över han i sin egna säng. Nej nu ska jag börja med lunchen.


Kanske även tänkte baka lite kolakakor idag till dopet det är mycekt som ska göras men jag är en sista minuten tjej haha så vi får se hur allt slutar!!


Puss på er alla glada

Av Jenny - 16 september 2009 09:11

va hur härlig som helst. Vi gick i ca 50 minuter rask takt!! Såå skönt, det dåliga är att jag kommer ha hög tele räkning för jag pratade i telen typ hela tiden haha katastrof!! Men men va gör man inte. Nu ska jag äta min frukost o roa odågan lite granna!!


puss på er

Av Jenny - 16 september 2009 07:58

både jag och MElvin redo för en promenad. Det tar ju lite tid när man ska fixa o dona. Såg att jag va tvungen att lägga in en tvätt oxå. Så ja det tar sin tid. men nu ska jag ta min prot drink för att sen sticka.


Melvin får åka i sin pyjamas med raggsockor som min moster Marita har gjort alldeles själv. O sin munkjacka som är ärvd från kusinen Marlon.. hehe erkänn han är snygg!!


han ligger här på golvet o låtsas gråter för jag ska skratta o prata med han hahah han har lärt sig hur man gör min lilla odåga. Ja nu sticker vi då. SEn hem äta frukost sen träna med Anna jeho. vilken dag .. jag har haft tre värdelösa dagar så denna blir nog alldeles underbar.. kram kram  

Av Jenny - 16 september 2009 06:55

er alla glada. Igår låg internet här borta i beckomberga nere för räkning!! Men nu fungerar det igen, lika bra det för igår va ingen rolig dag. Min odåga va inte riktigt min favorit igår då han vaknade kl 5 på morran o skulle upp!! Mmm katastrof. Men jag gick upp som den gulliga mamman jag är. GAv han lite gröt o satt i soffan o typ halvsov! Sen gjorde jag mig i ordning för det va dags för mammagrupp.


Det va inte ritkigt min grej. Eller det skulle kunnat vara det, men tänk er själva att varit vaken sen kl 5 på morran. Komma ngn stans där alla redan träffats två gånger, de va inte så där jätte intresserade av snack heller. Jätte trevliga men som sagt inte så där prat glada som jag brukar vara! Men det va väl intressant o sitta  där o lyssna barnmorskan prata om sjukdomar. hehe förkylning.. som Melvin redan haft! Hade jag varit piggare o gladare hade jag nog tyckt det va lite roligare!


IDag ska mammorna på promenad kl ett runt lötsjön jag hoppar nog det för ja fick en tid hos min PT Anna för att köra på. JAg har inte tränat så bra den här veckan. Den här pstaven är inte bra överhuvudtaget för mig men på tisdag åker den ut iaf!!!! Men iaf så jag får se om jag hinner köra med anna.


Eftersom det är dop på söndag så ska jag till shoppinglandet idag o shoppa massa ingredienser med kurr kurr kurre!!! hehe..


Nej nu ska jag ge Melvin gröt o mig själv en proteindrink för att sen ta min fett promenad. kram på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards