Alla inlägg den 6 september 2009

Av Jenny - 6 september 2009 22:01

o tittar film här hemma. Myser lite i soffan.. Jonas har inte haft så mycket jobb nu under helgen och det är fan härligt.. Egentligen har jag inte nåt att skriva men jag ville titta in nu lite.. när det ändå är jävla äcklig reklam!!


Koka vatten till termosen ska jag, fylla i vällingdoseraren.. o ta fram blöja.. hehe massa plock innan man ska gå o sova. Men hellre det än att behöva gå upp OM han nu vill vakna under natten. mm det blir nog så för ALLTID ja alltid när jag ska träna med Anna på morran så vaknar Melvin under natten. Han vill väl inte att jag ska vara utvilad när ngn ska köra med mig. haha..


Jaja imorn ska ja giaf träna med Anna.. o bränna lite på cellisarna.. jaag hatar de där jävla groparna som finns på lår o rumpa. fy fan va äckliga de är..  NEj nu börjar filmen så vi hörs väl imorn.. Jag försökte fixa lite barnvakt inför träningen imorn men ingen som har lust.. så han får följa med helt enkelt!! 


puss på er

Av Jenny - 6 september 2009 18:53

väntar på att middagen ska bli klar. Någon träff med Danne och Kurre blev det tyvärr inte. De va nämligen på bröllop igår och det blev tydligen lite för mycket av det goda.. hehe.. Men de nog hur fina som helst!!


Melvin och Jonas sitter här brevid mig och myser lite granna för snart ska odågan få gå och sova. BAdat har han gjort oxå för fy fan va han luktar äckligt ibland. haha men ärligt. Tänk er själva ngn som spyr hela dagarna.. nu spyr han även gröt. Det kommer under alla hakorna, ni vet de där vecken. Tror ni det luktar gott?? Det kan jag tala om för er att det gör det absolut INTE!! Så bada behövde han!!


Imorn ska jag nog köra med Anna igen jag längtar.. sen tisdag blir det stripen.. jippi jeho. Den här gången ska min Kylmäkorpi följa med mig. Vi ska stå där tillsammans och jucka framför spegeln. hahahah vi kommer tro att vi är såå jävla heta.. mohaha..


Nej nu ska jag kolla ugnen. kram på er där ute

Av Jenny - 6 september 2009 17:02

gav Melvin den här fina dräkten när han va en liten plutt. O nu är han så stor att han kan använda den.. ojoj va tiden går fort här i bromma. hehe..

Av Jenny - 6 september 2009 16:53

hemma.. hehe nejdå. det va fan så jävla skönt att ta sig en promenad så här på eftermiddagen. Det blev väl lite mer än 3 km.. såååå sköönt.. Jag älskar att svettas.. ja man luktar pyton men det är så härligt. haha..


Nu ska jag snart börja med middagen lite hungrig är jag. Men ska ta mig en prot drink här snart.. mm PK nutrition jordgubb från proteinkungen

Är verkligen så god. Man gör med mini mjölk i mixern så blir den så där fluffig o härlig.. hehe. MEn det bästa proteinet är ju Allmax. men men..


Nej vi hörs sen då..


Tristur vi tänker på dig här hemma. hoppas nu det bara är halsfluss!!! O kusinen där borta... allt kommer bli hur bra som helst.. kram

Av Jenny - 6 september 2009 15:41

är jag och lilla odågan sugna på. Så nu har vi gjort oss redo för en liten promenad. Tänkte ta mig en 40 minutrare i rask takt. Bättre än att bara sitta hemma iaf!!


Så skönt när man är på g liksom. Träningen i gymet ska bli bättre än va den varit. Nästa vecka jobbar jonas som vanligt igen. jippi. nej nu ska vi sticka ut o bränna lite!!! 


Sen kanske vi får turen o umgås lite med Kurre och Danne.. jeho.. kram kram

Av Jenny - 6 september 2009 12:55

Jonas ringde o sa.. stick o träna nu.. jippi jag fick åka. Så jag tog halv elva bussen o åkte till sumpan.


Körde mina dallriga armar. Det blev ett snabb pass eftersom jonas har jour så ifall de ringer.... Jag körde varannan biceps o varannan triceps.. det går lite fortare då.. men fy fan va skönt.ska äta lunch strax.. sen tänkte jag ta mig en lång promenad.. puss puss

Av Jenny - 6 september 2009 09:34

är det idag. Melvin slog upp sina vackra ögon vi sju tiden.. o började skratta o prata som vanligt. hehe.. skönt att vakna upp till iaf. O ännu skönare att han sov hela natten denna natt.. Han fick sin ersättning sen fick han och pappan gå upp så jag kunde sova till 0800 iaf. haha ja inte längre..


Jonas har ju som sagt jour o han fick sig ett jobb. Så nu sitter jag här hemma o har tråkigt igen Ska ta mig en promenad lite senare men MElvin sover lite granna så jag väntar o väntar. Har satt i mig min frukost o jag kan tala om att jag är trött på att äta frukost!!


Kan bli så ibland man har liksom absolut inte ngn lust att sitta o tugga, det kan vara jobbit ibland. hehe. ingen som håller med mig. Jonas frågade mig om jag ville träna idag. SJÄLVKLART!!  jag har inte varit på sats på två veckor. Ja jag har kört med Anna men inte egen träning så jag längtar.. Bara han inte får nå jävla jobb så jag inte kan åka o träna!!


Jag svamlar nu men jag har tråkigt så ni vet.. Snart är det dop iaf. Mycket att stå i men jag har skjutit upp allting. men men det kmmer. JAg ska ju som sagt baka allting själv ojag vet bara några grejjer jag ska ha iaf.


Dumlekakor

kärleksmums

vanilj och kanelbullar

finska pinnar

kolasnittar

syltgrottor(mjuka bullar)

krämkakor


Sen får vi se va mer det blir. men vi blir ju iaf 50 st. så man måste ju ha nåt att välja o vraka bland.. 


jaja vi hörs sen. kram 

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards