Alla inlägg den 17 september 2009

Av Jenny - 17 september 2009 21:26

idag känner jagmig lite harmonisk och kär!! O så är snubben inte hemma.. Nu är iaf kolakakorna klara.. kanske får göra om de. för de blev lite tunna.. men fasiken.. det kanske går ändå..


När de svalnat o är inlagda i burkar går jag och sover lite. För jag är fan trött! Man blir trött av att baka.. eftersom när man bakar bullar kan man inte ha öppet.. så det har alltså varit hur jävla varmt som helst här hemma idag.. jag och Melvin som svettas så lätt.. Så tro mig.. det har inte varit skoj!! Men nu är de värsta o jobbigaste sakerna klara iaf. FAst.. jag funderar på om jag ska göra solskensbullar ändå.. va tycker ni..


kärleksmums

vaniljbullar

kanelbullar

kolakakor

dumlekakor

havrekakor

finskapinnar

chokladbollar

smörgåstårta

vanlig tårta..


kan jag hoppa solskensbullar?? Jag älskar ju att baka.. haha.. men det ska ju ätas upp oxå..

Ja du Lovisa.. du är välkommen o smaska kakor nästa vecka..


nä nu blir det sängen snart.. kram och godnatt

Av Jenny - 17 september 2009 20:33

i soffan, surfar lite, tittar lite idol samt bakar mina kolakakor. Precis gjort degen lagt in den i kylen för hm smöret stod framme lite för länge.. Jag fastnade nämligen i soffan framför datan ett tag.. Pratade med en rolig liten tös som gillar en sak lika mycket som jag. mohahahaha..


Men iaf nu sitter jag och tittar idol. alltså vissa människor.. har de inga vänner som kan vara ärliga???? SKulle du maija t ex säga att du ska söka till idol skulle jag säga.. ALDRIG hahahaha hahaha. nejdå.. Vet inte om det märks men lite tråkigt har jag.. fast jag har hundra bollar i luften. Tycker det är lite tråkigt utan Jonas ikväll men han meddelade att han snart är hemma igen..


Imorn är en ny dag.. äntligen ska jag få träffa söta Anna o köra sönder mig.. känner för att köra armar men vet inte va hon har på schemat... Sen ska jag promenara hem för att baka de sista kakorna.. Sen städa lite eller damsuga.. för jonas mamma, melvins farmor kommer på besök!!! Då får jag inte ens peta på min bebis. hehe.. skönt det där med mor o far föräldrar.. Nej nu ska jag lägga ner datan mina ögon kommer ju snart bli fyrkantiga..


godnatt kram på er där ute

Av Jenny - 17 september 2009 18:10

upp. han va lite ledsen så jag förstod att han va hungrig. Så vi gick upp o gjorde lite gröt! Men oo min lilla odåga va så himla lessen. Tog en tugga, skrek sen en tugga till sen skrek igen. Han fick lite ersättning mellan oxå, drack sen skrek.


Han va alltså jätte jätte ledsen så jag tog han o vi satte oss i soffan för en liten mys stund. Men han va fortfarande jätte ledsen. Han blev tyst o sen skrek sen tyst sen skrek. Ända gångerna han är så där ledsen är när han är trött! MEn jag trodde ju inte han va trött eftersom han precis sovit lite. Men jag gick o bytte blöja tog av han kläderna o la han i sängen.. oo sen låg han där o mös lite för sig själv för att sen somna!! Han va ju hur trött som helst.


Det va kanske jobbit att vara med när mamma bakade idag;). Eller så kanske han börjar bli sjuk för han har varit väldans snorig o hostig de sista dagarna. Vi får se va som händer. Söt är han iaf när han ligger där i sin säng o filosoferar

 

Av Jenny - 17 september 2009 16:56

är typ det enda som finns i mitt huve nu. Har bakat ca 105 bullar idag av smakerna kanel och vanilj.. Det är inte så svårt att baka bullar men tiden är fan för jävlig!!! Ja spec när man har en bebis man ska roa under tiden.


Jag har t o m fått massa mysigt besök idag. Först kom sjuka Cattur för att hämta lite protein o så fick hon även i sig lite korvstroganoff.. vem kan motstå min mat.. hehe.. SEn kom Maija med sin Stella.. herregud vilken jävla söt unge. Jag har inte sett henne sen hon va typ 4 månader. ooo va söt hon va. Hon gick här o sjöng för oss o lekte med alla saker hon inte skulle leka med. haha.


Tänk er jag har roat Cattur, Maija, Stella och Melvin samtidigt som jag bakat en massa bullar!! Ja har man överskotts energi så har man. Nu ligger Melvin o sover lite lätt i sängen. Jag tänkte damsuga upp all mjöl o allt pärlsocker som ligger o skräpar men är inte säker. För jag kanske ska sätta igång o baka en av kakorna jag ska ha oxå. Så har jag bara EN sak att baka imorn.. Den här dagen är ju ändå redan förstörd liksom så varför inte.


Men just nu ska jag bara sitta här o jäsa lite o ta hand om mig själv. Kanske ta mig en låång härlig dusch oxå. Typiskt att Jonas "lovat" bort sig samma vecka vi har dop.. Killar lyckas alltid haha..självklart blir man lite bitter. MEn helt ärligt


VA fan skulle jonas gjort? Han är ju inte en hejjare på att baka direkt så det va nog lika bra att han höll sig undan!! Nä nu ska jag softa lite i soffan o drömma om bullar haha


  Den andra satsen är redan i frysen

Av Jenny - 17 september 2009 10:00

yttra mina tankar lite lätt här i bloggen! Denna vecka har ju bestått av lite lätta aggressioner från min sida på grund av den här hormonstaven i armen.. ut ska den iaf tack o lov!! Så jag kan bli mig själv o bara ha aggression attacker en gång i veckan mohaha..


MEN iaf. Jag kan säga så här. Den här helgen tänker jag inte ta ngt jävla skit. Spelar ingen roll jag tänker inte ta det!!


Den som yttrar sig om ngt den absolut inte har nåt att göra med, eller om man försöker lägga sig i, eller inte respekterar va jag säger om jag säger NEJ! o Det sista.. frågar ngn mig ngt och jag svarar. Så tänk på det här.


JAg svarar ju det jag tycker så hur mycket man än tjatar eller "diskuterar" tänker jag inte ändra mitt svar, hade jag inte tyckt det jag svarar så hade jag väl svarat som DU tycker!!!!


Men iaf den som gör ngt av det här kommer få sig en rejäl utskällning tro mig. För jag är trött på att bara sitta där o ta emot. JA jag är elak tillbaka men jag säger liksom aldrig till MEn tro mig denna helg är jag på hugget!!! Så om det finns ngn som tar åt sig.. PASSA ER!!


Kram då nu ska jag fortsätta med mitt..


 

Av Jenny - 17 september 2009 09:32

bild från imorse. Jag och MElvin vaknade av Jonas väckarklocka medan han sov vidare! Varje morron så säger jag gomorron till Melvin o varje morron börjar han gapskratta.. oo va härligt med en morron pigg till i familjen.. hehe.


Jag tog iaf upp han lite i vår säng för lite mys o snack.


 


Av Jenny - 17 september 2009 09:09

hur mycket helst att göra idag och imorn. Vill ju baka klart allting innan söndag. Helst innan lördag oxå så man kan umgås lite med familj som hälsar på! jag tänkte baka nästan allt idag och imorn. Men solskensbullarna tror jag inte blir så goda att frysa o tina så de bakar jag på lördag kväll hade jag tänkt.. eller va tror ni.. kan man baka de innan o frysa. Det ska ju vara marzankräm i! ja inte vet jag!


MEn på söndag gäller det iaf.JAg är faktiskt lite nervös det ska vara så mycket folk ju! Men jag tror att allt kommer gå suveränt. Klänningen är en som vi alla i familjen olsson använt.. o tro mig vi är många. haha. nästan för många! Usch va tiden går fort han är ju så stor nu. Snart är han tonåring känns det som!! Bäst att passa på nu när de är små inte längta efter att han ska gå o så vidare utan njuta av varje minut!!


Nej nu ska jag äta frukost för att sen sätta igång.


hoppas ni får en underbar dag. kram

Av Jenny - 17 september 2009 09:03

Blev bara 5 km idag. jag är lite trött o så har jag massor att göra! Melvin ligger o sover på balkongen nu..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards