Alla inlägg den 14 september 2009

Av Jenny - 14 september 2009 21:12

glada.. Det blev en bra dag för mig trots allt. JAg ville ju helst till IKEA idag men det bidde inte så. Men Cattur o tristur kom o hälsade på. Trista är nog lite kär imig allt, för pussas är ngt hon vill göra hela tiden.. oo va sött när hon står där med sin plut mun med massa snor i näsan o ska pussas. hehe! Sjävklart får hon pussar,på pannan!!


Vi satt här o dega tillsammans det är rätt skönt o dega oxå. Jag va lite trött o mådde illa. Men jag har iaf som sagt bestämt att ta ut staven för den funkar inte riktigt på mig. Jag blir aggressiv!


Vi hade ju visning nu på kvällen så då passade vi på att åka ut till Bro o hälsa på Cattur med familj för en liten mysig middag inne i gillestugan. Vi köpte oss en varsin sallad  med massa massa dressing.. hehe.. Tristur va lessen o tjöt så melvin inte kunde somna.. jävla trista hahahaha nej. Hon gjorde illa sig på fingret så inte konstigt att den lilla odågan va lessen. Pussas ja det ville hon fortfarande göra!


Nu sitter vi här hemma Melvin sover. JAg va precis uppe på vinden o hämtade ner allt som vi va tvungna att ta upp för visningen. Man får ju liksom inte ha något alls framme. Men när jag ändå stod där uppe i bastun utan lampor så letade jag efter gå stolen och mina jackor oxå. Om jag hitta allt?? Ja självklart men kläderna blev blöta av svett o mina ögon är nu till för mörkerseende.. hehe.


Jaja . Gå stolen är inte nå vidare rolig finns inte nå leksak som han kan trycka på. Så jag får försöka hitta nåt som jag kan lägga där istä'llet..


Jaja nog om den här dagen. Imorn är en ny dag o jag tror att jag kanske ska dra på mammagrupp,är inte riktigt säker men vi ser ju. Sen på kvällen blir det möta för prästen för att prata om dopet.. jeho..


jaja puss på er alla glada o sov så gott

Av Jenny - 14 september 2009 15:52

Ja vi testar en sista gång sen ger vi upp o bor kvar här helt enkelt!!!


Man kunde ju inte boka av visningen en dag innan tyvärr. hehe. MEn vi ger upp efter det här.. JAg kanske kommer till Nacka ngn annan gång.. kram på er


södermäklarna

Av Jenny - 14 september 2009 12:18

blev ända till jonas firma för att hälsa på Lena! Hur trevligt som helst va det att få prata lite.. Killarna va ju ute o spolade bajs. hehe! Nu har jag ätit min lunch  Melvin ligger på golvet o pratar o rosslar! Han ska få sova sig lite.


Cattur och Tristur är på väg hit och ska umgås lite. Mysigt.. hoppas det blir till IKEA för jag vill köpa lite saker åt Melvin ju.. så han tycker det är roligt att ligga på golvet så han lär sig krypa o gå snart. hehe.


kram kram

Av Jenny - 14 september 2009 08:17

klä på mig för att sen ut o bränna lite fett!! Men fan jag har den där jävla mens verken, inte alls som förra gången. MEN ont gör det! Ja man ska röra sig när man har mensvärk. MEN orken är oxå liksom som bortblåst efter den där jävla lördagen!

Jag skulle ju egentligen tränat med Anna idag, men jag kände att det känns lite onödigt att utnyttja mina timmar hos henne o vara trött o sliten. Går hellre dit när jag orkar ta i så det brakar hehe. Nej jag ska rycka upp mig o gå ut o gå iaf. Tänkte först ta en låååång promenad men tror inte jag pallar så jag tar mina 6 km.


MElvin liggerh är på golvet o snackar. Han ville inte ha sin gröt idag men katrinplommon ja det gillade han. hehehe får vi se om han bajsar sen då!!?? Det blir mycket bajs o bebis snack med en fin Melvin här hemma. Men ni får stå ut!! JAg känner mig rätt glad idag men ska ändå ringa min barnmorska o be om att få ta ut pstaven. Jag kan inte gå runt o bli irreterad på precis allting o ingenting ingen här hemma mår bra av det! Så ut ska den. Jonas tycker jag ska ge den mer tid.. han säger att han kan ta det. hahah men jag tror fan inte det. För killar förstår inte riktigt hur vi tjejer känner oss när alla jävla hormoner kommer o spökar. De tror oftast att vi överreagerar o att vi kanske lögnar lite!!


Men helt ärligt jag blir en häxa med hormoner.. min kropp är lite känslig för såna saker.. det märkte vi ju under hela jävla graviditeten hehe!! Så vi får se va som händer..


Får inte ta fram Melvins saker heller från vinden så han ligger här på filten. Vi har ju visning idag så allt ska vara borta.. MEn sen räcker det för oss, vi ger upp o slutar upp med visningar!!! Vi har ju varandra!!!


Puss puss

Av Jenny - 14 september 2009 07:25

Grattade jag lilla fitness Annie här i bloggen!!


O eftersom det va ett år sen fyller hon ju år idag me. hehe.


'så GRATTIS TILL DIG TJEJEN!!!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards