Alla inlägg den 2 september 2009

Av Jenny - 2 september 2009 21:12

kan jag tala om att jag är.. USch va tråkigt jag har det! Mevlin sover så jag har inte ngn att busa med. Jonas jobbar o kommer väl hem om några timmar. MEn då sover nog jag.


Sitter här och tittar efterlyst men är inte så inne i programmet. JAg skulle behöva gå och sova men det har jag inte ngn lust till. Längtar till imorn då ska jag först o främst ta mig en fett promenad sen ska jag till tyresö.. om jag har några snälla släktingar kanske jag kan få tränings vakt oxå åt Melvin men det är ite så viktigt..


Jag ska träna i helgen iaf!!  mmm tråkigt har jag. Men på fredag ska jag iaf träffa min söta Magda Maywald vi ska gå o duscha oss bruna .. ja det behövs kan jag tala om.. sola solarium är jag inte intresserad av längre.. har gjort det alledles för mycket en gång i tiden!! Växa upp.. nej det kommer jag nog aldrig göra men man kan tänka lite klokare... 


Ont i armen efter de satte in pstaven har jag oxå. Det värker.. kommer säkert göra det några dagar men fasiken jag måste ändå få klaga. haha nu svamlar jag .. men jag har ju så jävla tråkigt!! Snart är det dop oxåså jag har massa att planera och dona med. Men jag skjuter upp det några dagar till. kanske lite dumt men jonas vill vara med o planera o det kan man ju förstå.



Nej nu ska jag låta er vara.. men vi höres imorn.. egentligen vet jag inte varför jag bloggar.. men jag har alltid tyckt om att skriva ner mina tankar och känslor. Kanske dumt att göra det så andra kan läsa.. Men jag skäms inte över mitt liv eller mina tankar!! Ja nu svamlar jag igen.


Hoppas ni lilla familjen får det hur mysigt som helst i göteborg!!! Ni förtjänar lite god frukost och upp passning..


puss puss

Av Jenny - 2 september 2009 20:06

hangaround imorn kommer jag och Melvin o gör byn osäker.. mohahaha.. Det blir många träffar av.. O så ska jag laga middag åt mormorn min.. hon ringde här o bad om det!!


Nej nu ska jag lägga ifrån mig datan för att städa upp lite o göra matlådor åt den stora odågan! Han ringde här precis o sa att han längtar hem till oss.. då blev jag lite glader... Men han måste fortsätta jobba stackarn.. 


puss på er alla där ute

Av Jenny - 2 september 2009 19:49

Blev en väldans lång promenad så här på kvälls kvisten. Vi tog en två timmar gång.. Vete fan hur långt jag gick.. men fy fan va skönt det va. På slutet började magen knorra så hungrig blev jag.. MEn då skyndade vi oss lite fortare så vi kom hem..


Melvin böt jag blöja på o tröck i han lite mat.. så han sover så gott nu.. Jag sitter här o väntar på att lägenheten börjar städa sig själv.. hm tror ni jag får vänta länge haha.. 


Det va en "häst" som sprang om oss på vägen .. fy fan va stor.. hehe. 

Av Jenny - 2 september 2009 15:59

är jag färdig för att ta mig den långa promenaden. Vet itne riktigt hur långt det är.. men från beckomberga til brommaplan från brommaplan mot babyland sen via solna o sumpan för att sen vidare ta mig hemåt.


Jag som har glömt mitt himla regnskydd i göteborg är lite rädd för att det ska börja regna.. inte på mig men på min lilla vagn haha.. O tur som jag har finns det en jätte snäll granne här som fick en liten dotter en månad innan mig o hon villle helst inte följa med på min promenad MEN jag fick låna hennes regnskydd. jeho. haha.. Ja nu är jag gladare o  så... saknar Jonte lite..f an tänk er själv att man varit med varandra typ hela tiden i 2 veckor för att sen inte ens synas på kvällen.. Men nästa vecka jobbar han som vanligt igen o då blir det lättare för mig att träna!!


Nej nu ska jag fixa termos åt Melvin o sen ta på mig mina fina snabb skor.... nu går vi.. puss påer där ute

Av Jenny - 2 september 2009 15:13

jag bara suttit hemma o tyckt synd om mig själv men nu får det vara nog, ja det får det. hehe. JAg och Melvin har sovit två och en halv timma så här mitt på dagen, tror att vi båda två behövde det!!!


Jag satte ju som sagt in min pstav igår o jag tror fan hormonerna redan nått min skalle haha. katastrof säger jag!! imorn får vi se om jag tar mig till tyresö det är faktiskt inte skoj att det faktiskt alltid är jag som måste åka. Ja min syster skulle komma ända hit till bromma KOMMUNALT för att hämta mig det va ju hur gulligt som helst!! 


Nej jag ska fan ta migen jävla lång promenad nu kanske till babyland sen vidare till solna, sundbyderg sen hem.. så jag kan sluta tycka synd om mig själv o bli het istället haha.. puss påer

Av Jenny - 2 september 2009 11:23

en ledsen dag idag! Inget särskilt som har hänt. Känner bara att jag bor så jävla långt borta från alla nära o kära. SKa jag ta mig till tyresö där min familj bor måste jag sova över.. för jag orkar inte ta först vägen dit 1 timma o 20 minuter. för att sen åka hem samma tid.. inte med vagn o skit.


Ska jag sova över måste jag ha med mig massa packning och det är inte heller jätte skoj!! Nej så idag känner jag mig rätt nere.. vill helst inte bo här. Sen oxå är det oftast jag som måste röra på mig för att träffas.. för jag bor så långt borta.. hm men dte är faktiskt lika långt för mig. Men jag stannar nog hemma idag.. är låg nere o trött'!!! 


Varför går inte försäljningen nå bra för.. ja jag vet att det är bygg område här o massa lägenheter är ute för försäljning.. MEn fan då.. jag vill flytta.


Det är inte ens enkelt att ta sig till stan härifrån!!! nej idag har jag en värdelös dag!!! 

Av Jenny - 2 september 2009 07:31

idag. Och det regnar, jag kan inte ta mig ngnstans för klumpiga jag har glömt regnskyddet i göteborg.. jeho säger jag bara!!


Fan det är nåt som fått Melvins mage i otakt igen. Han har så mycket gaser på nätterna att han fiser som en hel karl!! Och eftersom han somnade så tidigt igår så vaknade han två i natt o ville ha mat. men det gör inte nåt.. HAn är ju så underbar ändå..


Ligger här brevid mig och snackar hur jävla mycket som helst nu.. fan sov haha nej det är roligt att höra!! 


Vi höres då.. puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards