Alla inlägg den 28 september 2009

Av Jenny - 28 september 2009 22:26

är va jag hör utanför mitt fönster..Sova ja det bör jag göra.. Men jag har fastnat som vanligt här framför datan.. Jag tror fan jag har blivit beroende. roligt.. verkligen.. måste jag gå på sån där behandling då.. som avvänjning..?? Jag har inte riktigt den tiden.. eftersom jag har en bebis. plus måste sitta här framför datan. hehe


Nejdå.. jag brukar kunna slita mig.. men vissa dagar.. typ de när jag är ensam hemma. så kan jag inte..Det är som datan blir mitt sällskap!!


Men jag måste göra ordning mig för sängen snart. För jag har varit uppe lite för länge idag.Imorn får det fan inte regna för jag ska ta en lång promenad.. har inte tid att träna imorn. för jag ska göra en liten rolig middag för Jonas då han fyller år..


Just det där ute. imorn fyller jonas år..


Här kommer en bild nu när jag ligger i soffan o är uttråkad, trött och missnöjd med vädret

 

Av Jenny - 28 september 2009 21:33

är ngt nytt de börjat med här på bloggplatsen.. föredetta bloggagratis..Så kika in o skriv något skoj där inne. få mig att skratta.. tro mg.. det är inte så jävla svårt. hehe.. kram på er

Av Jenny - 28 september 2009 21:23

Min melvin är en glad liten skit. Men i några dagar nu har han varit gnällig, men fortfarande glad liksom. När han ska sova. han somnar själv som vanligt. MEn vaknar ofta upp o gråter. iaf mellan 19-21. sen sover han som en stock .men där emellan kan han vakna upp o vara lessen. Så går jag in.. tar lite på han så somnar han om.


på dagarna brukar han kunna "leka" själv o ligga o skratta. Självklart ropar han på mig ibland. Men de här dagarna har han blivit lessen snabbare, varit väldigt gnällig. Men sen lika fort blir han glad igen!


Oooo min lilla plutt.. han började precis skrika.. alltså han va super lessen. oj så har jag int ehört han förut.. jag gick in klappa på han o han somna om.. Börjar han få tänder?? börjar han bli sjuk?? har han växt värk.?? va kan det vara.. eller har han bara haft dåliga dagar.. usch stackarn!!


Skönt att han är glad och kan sova fortfarande!!

Av Jenny - 28 september 2009 20:38

Blev faktiskt av så här på kvällskvisten. Jonas tog jouren idga me. jävla gris. så jag tänkte fan då får jag inte ens träna på kvällen. Men det gick!!


Kurre den ängeln tog våran Melvin medans vi båda gick och träna. Jag pumpa rygg lite granna.. eller lite o lite. jag körde på!!! Sen tog jag o körde lite cardio.. usch va tråkigt det är att köra cardio inomhus. jag tröttna rätt fort!! så jag tog mig en promenad för atth ämta upp min odåga hemma hos kurre.. Hon hade redan bytt body på han för han hade spytt ner sig.. ovanligt ovanligt. hehe..


Men så träna fick jag.oo va härligt!! Men herregud va mycket folk dte va på sats den här tiden på kvällen. usch aldrig mer. man fick ju vänta på allt man skulle göra!!

  ser ju helt jävla trött ut.. kanske inte så konstigt.

Av Jenny - 28 september 2009 20:33

idag har det varit måndagar. O som jag sagt tidigare tycker jag om måndagar. Oki denna måndag va fan tuff eftersom jag faktiskt varit upp esen kl tre inatt. MEn jag har klarat det!! Jag kan t o m sitta o titta på tv nu med ÖPPNA ögon!!!!


Jag hade lite planer idag som träning och träffa upp en fl vän för lite lunch. Men just på grund av min natt avbokade jag det. Tänkte ta mig en härlig dag i soffan o sen vidare i sängen när Melvin hade sov tider. MEN de planerna ändrades, min fina vän bitterfittan Robyn ringde. Hon behövde skrika av sig för hon va tjurig.. jag som oxå va tjurig eftersom jag va så trött sa att hon va så välkommen så...


Hon kom hit.. vi spydde lite galla över allt o alla, skratta.. ja vi är fan dampbarn båda två.. vi tog oss en liten kort promenad för att inhandla lunch.. Medans vi satt där o åt i godan ro satte Melvin igång att skita.. herregud.. hans ansitkte. man kunde nästan tro att han hade solat. mohaha.. Men vi hade det bra gick hem ov äntade på jonas.


Han körde Robyn till spånga pendeln. när hon gått av.. haha robyn läs ordentligt. han sa. herregud hon är som du. hahahahaha Jag tycker du ska ta dte som en komplimang.. Ni där ute som inte förstår va han mena kan jag säga så här..


Träffa oss o du får skavsår i öronen. mohaha. hehe.. Sen åkte vi vidare o fixade med våra uppgifter för dagen!! Lämna in lite handbolls shorts. och faktiskt en adidas jacka till melvin för att trycka proteinkungen på..

Av Jenny - 28 september 2009 08:21

men jag kan väl inte hjälpa att Melvin är liten fortfarande! På dopet fick Melvin en jätte jätte fin present av sin faster och sin farbror. En liten gunghäst som är en dinosarie! MEN Melvin är fortfarande liten o kan ju faktiskt inte sitta själv!


Igår kom farbror o farfar och lämnade preseneterna de hade fått med sig hem då vi inte fått plats med allt i vår bil! O då va det den här jätte jätte fina gunghästen. Fredrik ville ta ut den ur plasten men jag tycker det är onödigt. För det första kan han inte använda den än. För att han faktiskt itne kan sitta själv o inte stå heller!! SEn så har vi inte en jätte storlägenhetn. Vi har en tvåa. Alla Melvins saker som han använder nu ligger redan överallt, man trampar på de o skit!!


Så jag sa att han inte skulle ta ut den. att den kommer nog få stå på vinden en liten stund bara!! Men Melvin kommer ju ha användning av den sen hur mycket som helst!!! o hurlänge som helst!!!


Vi tycker presenten är jätte fin . Men än så länge är Melvin för liten för den o jag menar inte något illa med att inte ha den framme än!! Tycker att den står lite i vägen när den ändå inte blir använd. Speciellt nu när vi har visningar o skit, då måste allt ändå upp till vinden var o varannan vecka! Snart flyttar vi säkert då får Melvin ett eget rum då blir det lättare för oss. Då kan alla hans saker ligga där inne!!


Så vet ni vad farbror och faster. Presenten är jätte fin och den försvinner inte bara för vi inte använder den nu. puss på er

  Vem tycker inte den här är hur fin som helst liksom

Av Jenny - 28 september 2009 08:16

I natt ville MElvin upp kl 0300. oki bara för att få sig lite ersättning. MEN ändå. Han har ju såna jävla gaser.. o de blir han påmind om varje natt efter han fått sin ersättning.HAN sover, pustar, frustar och pruttar. MEn fan.. jag som ligger brevid han.. eller brevid hans säng. Tror ni jag kan somna när han typ skriker ut för att få prutta. VA fan är det som ger han såna jävla gaser!!???


JAg är så jävla trött nu för nu har han vaknat upp varje dag hela förra veckan. Oki att han somnar om. men hans mage!!!! JAg skulle egentligen tränat med Anna idag men det skiter jag i för jag är jävligt trött. JAg tror jag somnade om kl sex igen.. ja det gjorde jag för då började jonas klocka ringa. JAg sa.. DU STÄNGER AV DEN DÄR NU FÖR JAG HAR VARIT VAKEN SEN KL TRE!!!! Stackarn stängde av snoozen t o m. så tio i sju när Melvin vakna. Sa jag. Jonas skrik inte ut nu. MEN klockan är tio i sju!! Tro mig han sprang upp o va iväg på typ fyra minuter!!


Men fan jag kan inte rå för att jag blir gnällig o tjurig jag är ju för fan trött!! Hur jävla trött som helst. Ingen som vill komma hit idag o ta en promenad med MElvin så jag kan få sova???


Tur att han är så söt så man inte blir arg p åhan iaf...

 

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards