Alla inlägg den 13 september 2009

Av Jenny - 13 september 2009 22:54

match. Gick hur bra som helst. Lite grinig hade han varit på kvällen, men som jag sagt tidigare. Han kan bli hur jobbig som helst när han är trött o inte har fått sova!! MEn mamman och systern min klarade det galant. JAg och jonas fick oss t o m lite sovmorgon. Sov till halvtio i morse sen blev det dax att ta det sista inför visningen, som för övrigt gick sämst!! jaja vi är glada ändå!


Till tyresö kom vi ca 12. Jag och Jonas va hungriga o efter min natt så ville jag ha pizza.. sist jag åt det va jag gravid ju, hur jävla gott som helst mm ingen ånger här inte. Faktiskt inte. När man väljer att äta så måste man tillåta sig själv göra det oxå! Sen åkte vi ner mot Alby friluftsgård där familjen Olsson och Broarna satt och fika. MElvin va lika glad som vanligt. FAST han fått sova utan sin mamma och pappa.. så där ser ni.. det är ju hur bra som helst!!



Men han är lite trög i magen jag gav han smaka av potatis o majs pure igår o det va tydligen int ebra för hans mage.. ojoj va han pruttar o står i!! Nu ligger han i sin säng o nanar så sött, imorn ska vi ha en mys dag..


Jag vill gärna till ikea.. ingen som vill följa med??!!


kram på er alla gladamamma m barn  

Av Jenny - 13 september 2009 22:44

Ja va fan hände egentligen????!!! Vi tog oss till Toppe för att sen dra vidare till Mariatorget, hem till ngn som fyllde år o ställde till med en fest. Hur mycket trevligt folk som helst o vi hade jätte skoj. MEN nu kommer det till det tråkiga. VA fan hände egentligen. Sist jag va ute med tjejerna. då drack vi.. ja vi drack oss fulla. Jag kan iaf dricka två drinkar utan att bli full..


Men igår, Jonas blandade EN drink till mig, jag blandade en till sen till mig själv o så fick jag EN shot med päronabsolut.

Alltså två jävla drinkar och en shot!!!! O ändå hände det som inte får hända. JAg blev jätte full. Inte hemma hos kompisen som tur va.. MEn vi gick ut, jag kommer inte ens ihåg hur jag fick på mig mina skor innan vi gick. SEn satte jag mig utanför på en trappa o då small det till!!! JAg visste inte vart jag va. Jonas stod typ en liten bit bort o väntade på våran taxi. Ja det är blankt efter det!! Jonas fick hjälpa mig hem. Fy fan va läskigt!!


Jag drack inte ens så mycket. TVÅ drinkar o inte ens mycket sprit i. VA fan hände egentligen. Hela dagen hade jag haft migrän o varit på dåligt humör.. kan det varit det? KAn det varit pstaven? inte fan vet jag men jävligt läskigt iaf. JAg vet inte ens hur vi kom hem. hur jag fick av mig kläderna??!! Jonas tog ju självklart hand om mig. MEn jag har aldrig fått blackouter hur full jag än varit!!!!!!! Nej fy.. o man kan inte säga att jag drack för mycket .. för jag gjorde inte ens det. Spriten jag hade i mina TVÅ drinkar är vanligt för att en person har i EN drink..


Usch.. jag har en bild oxå på hur jag såg ut INNAN det small till. jag är inte så charmig men det rör sig mot det håll jag vill iaf!!


Jag vill bara säga att Jonas va helt underbar mot mig igår hur jävlig jag än va! men jag har iaf bestämt mig för att ta ut staven.. va fan ska den in i mig o göra.. Jag är ju bara arg hela tiden. Mens ja det har jag fått nu oxå.. hade den för två veckor sen.. Känner redan i magen att det gör ont. MEn det ska inte få göra så ont som sist oki. hehe..  

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards