Alla inlägg den 26 september 2009

Av Jenny - 26 september 2009 22:42

dag det blev då! Jag gjorde mig så snygg jag kunde.. hade jag haft mer tid hade jag t o m kunnat sett respektabel ut.. mohaha! Men iaf. Jag skulle ju ta buss o tunnelbana in till stan för att träffa upp våra underbara vänner Jessica och Erik med deras Alice! Men jonas ringde o sa. Gör dig klar för om tre minuter kommer Danne och Kurre o hämtar upp dig!


haha han hade träffat på de på vägen från ett bajsstopp o de skulle in till stan så de kom o hämta mig och Melvin så vi kunde följa med in till stan. SKÖNT säger jag bara för jag hade itne så stor lust att åka buss o skit! Men in åkte vi i af. Luncha gjorde vi på wokhouse... hur jävla gott som helst.


Efter lunchen stack de båda två o jag träffade upp J och E för lite shopping. De shoppa hur mcyekt som helst till lillan.. hm jag hade nog handlat till mig själv. ahaha eller va tror du jessica.. haha.. Sen satte vi oss o fikade lite grann. Jonas ringde o tyckte jag kunde köpa mig nåt fint. O som den skofanatiker jag är så ville jag självklart ha ett par skor..


JAg ville ha ett par nya nike.. mmm jag gillar nike haha. Sköna, fina, behändiga. Så jag och Melvin stegade in på footlooker i gallerian för att kika lite på skorna de hade där. Jag hittade hur mycket som helst... så jag kanske åker in imorn o handlar ett par tilll hehe.. Melvin han gillade affären.. första gången för hanv a det oxå. Det enda hangjorde där inne va att skratta. Jag vete fan va hanskratta åt. kanske va det min ansiktsmin när jag såg alla skor eller så va det åt en kille som va kanske 30 år och hade skostorlek 37,5. Jag vet inte men nåt av de två va det iaf!!


Jag hittade mig mina skor, gick och betala sen va jag glad för dagen. Paret och Alice tyckte de borde åka till hotellet.. barn plus stan är ju inte den bästa kombinationen. Så jag fortsatte min shopping själv. Men det bidde inge mer. JAg stegade mot tunnelbanan istället o började åka hemåt!


När vi äntligen kom hem kan jag ju säga så här. Utelåsta.... mm jonas har jouren o han tog med sig våra hemmanycklar.. jouren .. ja han hade massa jobb.. Så jag och MElvin fick sitta här utanför o vänta .. Så många bilder o videofilmer blev det haha.. MEn iaf nu är vi hemma..


Jonas åkte precis iväg igen på ett jobb. men vi har hunnit mysa lite . Melvin sover så sött..


Nu svamlar jag igen.. så där som bara jag kan göra.. Men en bild på mina fina nike ska ni få iaf!!


Imorn är det söndag då blir det visning.. städat. hahahahahhaha va tror ni.. nej det har vi inte. så vi tar väl det imorn.. sist ja då duscha jag en kvart innan visningen började.. Men imorn blir det fettpromenad, städning, och kanske träning.. mm det ni..

puss på er


 



Av Jenny - 26 september 2009 10:44

så borde jag ställa mig upp o börja göra i ordning mig! Men jag har fastnat här framför datan. Ätit frukost har jag gjort.  Men jag har hittat en sida på internet. hahaha som helt ärligt är helt jävla störd. nämligen familjeliv.se


Den sidan är säkert jätte bra för massa information, men ni ska se hur de går på varandra där inne. Herregud säger jag, skriver jag att melvin fick ligga o gråta i ca en minut för jag satt o kissa så kan jag lova er att människorna där inne på familjeliv.se skulle skriva åt mig. Herregud lät du han skrika. herregud vilken dålig mamma duär MAn ska ge de kärlek o så vidare o såv idare. Hahaha jag som verkligen älskar att driva med människor.. jag skulle kunna reta upp de bara att kalla melvin för odåga.. hahah herregud vilka människor!! Ja det är fan skoj.. Nu är det en tjej som beklagar sig över att hon har bonusbarn. Självklart vem fan skulle inte tycka det va jobbit med bonus barn.. Ngn annan kvinnas barn, ett ex.. ja ni förstår.. självklart jätte jobbit!!


Jag skulle aldrig träffa en kille som har barn sen innan. just för jag skulle tycka det va jobbit! Sen ja jag älskar barn ni som känner mig vet detta. MEN har killen andra barn blir man ju liksom "tvingad" att tycka om det här barnet.Nej stackarn ni ska se hur jävla mycket skit hon får där inne. Men jag är där o trycker till de lite. haha hjag tycker det är skit skoj. usch va töntig jag är. har jag inte nå bättre för mig än att sitta där o glo. hahaha


nej inte när melvin sover.. ahah men det är det jag menar. jag borde ställa mig upp nu.. lämna datan o fixa till mig.. Ja det ska jag nog göra nu!!!


puss på er alla glada

 

Av Jenny - 26 september 2009 09:39

på er där ute. Usch imorn är det visning. Det betyder att man måste skura, damma precis överallt. MEn jag har fan inte ngn lust. Ingen lust att göra allting själv.. Jonas har ju jouren. Vi fick inte ens vara med och bestämma att det skulle vara visning den här veckan. fan då!!!! Vi hade nog hoppat det om vi fått bestämma!!!!


Men men nu är det som det är så jag måste ta allting själv. Jonas fick jobb nu o ska snart iväg. Jag ska fixa ordning mig medan melvin sover. För vi har några gulliga rara vänner på besök i stor sthlm. ända från FLEN hahaha ja flen kan ni tänka er att de vågade sig hit.. hahaha Jessica.. snart ses vi!!!


Nej nu ska jag äta frukost och klä på mig för att sen ta mig in til stan.. det tar ju evigheter att åka in dit härifrån!! Jag är lite besviken idag.. orkar inte ta det här i bloggen.. Men jag tror att någon vet varför! MEn sånt är livet. Usch idag vaknade MElvin kl fem på morran o ville vara vaken därefter.. Så jag knacka på jonas axel o sa.. Godnatt jag går och lägger mig i soffan.. hehe. så han fick ta odågan.. JAg vaknade klockan halv åtta av att det pep på telefonen.. jessica. mohaha nejdå.. Melvin vaknade till därinne o jag vaknar lätt.


herregud va det blir svamligt här nu.. Så jag lägger ner verksamheten o går o äter frukost..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards