Alla inlägg den 10 september 2009

Av Jenny - 10 september 2009 09:11

hemkomna från våran 6 kms promenad. Alldeles svettiga och hungriga! Melvin somnade så han sover o då passar jag på att ätam in frukost.. mmm så gott!!


Hur skönt som helst va det att promenera spec när man har grym musik i öronen. Tröjan jag hade på mig fick jag av jonas efter förlossningen för han tänkte att jag skulle ha en mys tröja .. MEN hah ajag fick inte på mig den då .. men nu sitter den perfekt!!  

Av Jenny - 10 september 2009 07:27

mmm nu är det dax för de där ocharmiga bilderna på mig igen då! Varning för känsliga tittare!!


Jeansen jag har på mig är de som satt MINST tajt av alla andra. O ändå får jag inte på mig de. oki det är inte jääätte mycket kvar. Men det är de där höfterna o RUMPAN. Ni som känner mig vet ju att jag alltid haft en plupp rumpa men nu är det fan inte nå skämt!!!


Men det går ju mot det håll jag vill iaf. FAst inte på vågen tyvärr, den står på samma vikt som två veckor efter förlossningen. Det är fortfarande de där 10 kg jag har kvar att tappa. Fattar inte nåt för kroppen går ju ner iaf!!


Jaja det blir säkert jätte bra nu när jag verkligen kör på . Nu går jag ut o går

KRAM    

Av Jenny - 10 september 2009 06:48

kl 0600 slog odågan upp ögonen i morse.Va hur glad som helst så vi låg o mös en stund i sängen med pappan, innan vi gjorde ersättning! Nu ligger vi i vardagsrummet o tittar på the voice Melvin är ett fan kan jag tala om hehe! JAg ska ta mig i kragen snart o göra ordning mig för en lång promenad. Vill ta en låång promenad idag. men måste bara planera vilken väg jag ska ta!!


Tar man samma väg jämt så blir den tråkig o man tröttnar, jag iaf.


Jag har en fråga ni som börjat ge smakportioner åt era bebisar. Ska man byta ut alla måltider mot mat eller ska man ha kvar ersättning/välling!? Nu brukar jag ge gröt till frukost. Om inte första frukosten så andra. Sen till lunch har han fått ersättning men igår fick han även smaka lite blåbärspure innan. Sen till kvällsmål får han gröt. O precis innan han går o sover får han ersättning!!


FAn man vet ju inte. Min barnmorska har inte heller sagt någonting. Vi hade tid hos henne sist när MElvin va 3 månader.. mm det är sjukt o nästa gång vi ska träffas är han 5 månader!!!! Så hjälp därifrån räknar jag inte med. så jag frågar här o hoppas ngn kan hjälpa mig!


Kram kram

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards