Alla inlägg den 22 september 2009

Av Jenny - 22 september 2009 22:45

söt min Melvin titta här hur han ligger och sover


    sött i sin säng. Medans mamma ligger i sängen o fixar med datan.


 

Av Jenny - 22 september 2009 21:12

bidde lite strip n robic. Jag kanske borde ha lyssnat på barnmorskan och inte tränat med en infektion i kroppen! Men fan jag tyckte itne det va så farligt... den sitter ju bara i armen.. hm. Så jag körde på.. Blev lite snurrig o kände mig svimfärdig.. Men det varade kanske bara  i tio minuter.. hm säger vi.. Jag körde på.. Va fan vill man vara fin får man lida pin!!


Imorn ska jag försöka mig på en morron promenad.. puss på er

Av Jenny - 22 september 2009 17:27

kl 1900 ska jag på idag iaf. Vi kanske itne blir så många. Men jag och Kylmäkorpi är trogna hangaround.. hehe.. Så vi ska köra.. för vi vill fan gå ner i vikt.. jag behöver det iaf!! MAija.. hm hon har nog fått det där lite om bakfoten.. för hon behöver det absolut inte. Men man kan aldrig bli för fast.. hehe!!


Melvin är lite kinkig idag men det är ju för sprutan så han är dunder trött. Har lagt han en stund i hans säng så han kan vila lite. Sen ska han ha mat för att sova för natten! Min lilla plutt. jaja det va stripen jag skulle prata om!


Förra gången hade Anna med sig ny musik fy fan va roligt kan ajg tala om. Alltså man blir helt jävla tokig där inne.. spec oxå när man ser sig själv i spegeln.. hur fan ser man ut egentligen. haha men det är då man verkligen vill köra på för man ser att det behövs.. fy fan!!


På fredag ska jag köra benen med Anna.. jag längtar!! Nej nu ska jag fixa mig till stripen.. kram på er där ute

Av Jenny - 22 september 2009 15:07

jag råka ut?? alltså nu börjar det bli skrattretande. Efter min graviditet och min förlossning plus livet efter fl med infektion.. trodde jag att det skulle vara lungt nu. Men där trodde jag fel.


Jag skulle ju ta ut den där jävla pstaven idag eftersom den gör mig.. hm.. elak o en jävla gnäll kärring. hehe. Så jag gick dit. Barnmorskan titta på armen o ropa ut.. Men herregud va svullen din arm är, va blått det är. Har du ont.


Jag sa.. eh.. ja .. men jag trodde det skulle vara så där. hm nähä. Då har jag fått en infektion i armen där staven suttit. Barnmorskan ville inte ta ut den eftersom det kanske blir värre. Men då sa jag.. tar du inte ut den nu slutar det med skilsmässa och några mord.. haha .. så hon tog ut den. MEn jag fick massa bedövning för jag hade ont... Men fan hur ska man kunna veta att det inte ska vara blått o göra ont.. haha de har ju tryckt in ngt i armen på mig!! Hon ropa dit några andra barnmorskor så de fick se hur det kan se ut.. hm. inte vanligt.. men har man en patient som heter, JENNY OLSSON så får man se och vara med om både det ena och det andra. haha.!!


Men ut kom den iaf o tro mig det är jävligt skönt.. hormonerna är fortf kvar lite grann men snart så!! MElvin hade tid efter mig för sina sprutor. Jonas va ju med denna gång. o kan ni tänka er.. odågan skrek inte denna gång!!! han ville väl visa sig tuff inför sin pappa.. hehe. Han va iaf jätte duktig!! Jag klagade lite på läkaren o barnmorskan skulle ringa henne.. Men va fan.. ska man ge massa test skit saker så måste man ju följa upp skiten oxå.. ska jag bara testa massa saker o sen ska vi inte kolla om det funkar eller om jag ska fortsätta eller inte!!?? SEn sa jag oxå att mammorna i mamma gruppen va lite stela..


haha vill ni veta hennes svar... ja men du är så aktiv o glad o pratsam.. kan inte du få igång de. hahahahah va tror ni.. tror ni jag lyckas.. JAg själv tror att jag nog hellre inte går dit nå mer..


Nä nu ska jag stoppa nåt i magen.. kram


 

Av Jenny - 22 september 2009 07:24

morron idag kan jag tala om. Melvin ville ha mat kl 4 i natt så det fick han självklart. Sen la jag han i sin säng o han somna. Men när han har ätit så låter han väldigt mycket när han sover. Så jag försökte säga till jonas att "nu går jag ut i soffan o sover". Här ligger jag nu och är så utvilad..oo va härligt att sova utan massa ljud.. jag sover inte så tungt nämligen!!


Men nu vakna jag av att odågan ligger och pratar där inne.. han säger nog att han vill ha en ny blöja o sen tror jag han säger att farsan hans luktar äckligt mohahaha.. Nej men idag är en härlig dag.


Jag ska även till min barnmorska och ta ut den här jävla pstaven.. fy fan va skönt .. kanske jag kan bli mig själv igen.. fy helvete va den har dragit ner mig kan jag tala om!! Pstav är inge nåt jag rekomenderar iaf..


Sen efter jag tagit ut staven.. de ska tydligen öppna upp o dra där inne i armen. hääärligt.. verklgien hääärligt.. hehe. mEn iaf. efter det så går vi bara rakt fram in till Melvins barnmorska, där han ska få sin vaccination.. USch säger jag. jag gillar det inte, sist skrek han så man fick ont i hjärtat!! Det gör ju ont ju. Men denna gång är Jonas me så han får vara med och trösta.


Nu ska jag upp o duscha hur länge som helst.. jeho.. haha.. kram på er alla där ute.

Ja bilder från dopet kommer jag måste bara få fram de som sofie tog..


Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards