Alla inlägg den 8 september 2009

Av Jenny - 8 september 2009 23:18

va kul stripen va idag. Helt ny musik hade dåren Anna oxå fixat. MAn blev helt jävla glad o bara körde på.. håll ja det hade jag typ mer än halva passet så det sved i sidan. Men körde på gjorde jag ändå. Maija va med oxå o hon va såå duktig. Det va roligt att du hänge me kylmäkorpi.. fick vi svettas  tillsammans för en gångs skull. hehe.


MEn som vanligt så hade jag kört ben på måndagen  så det sved kan jag tala om . Eftersom man ska vara typ på golvet med rumpan men ändå stå upp med fötterna.. hahaha.. MEn fy fan va kul det va idag. Tog mig en rage innan o det kan jag lova att jag gör nästa gång  oxå.!!! Imorn blir det nog en promenad med Fina Lovisa o hennes busiga Sixten sen en lunch. Sen på kvällen åker jag nog till sumpan o tränar ryggen.. O va jag älskar att träan hahaha. Jag är gladare nu ja.


Efter stripen åkte jag inte hem. Nej så busig va jag så jag åkte till KURRE istället. Vi hade en mysig kväll o snacka massa skit. Men jag tror nog det va mest jag som prata.. men då va allt som vanligt!! Nu ska jag och Jonas gå o sova lite granna. Han o MElvin hade tydligen en jobbig kväll precis innan han skulle somna.. Stackarn. Men fasiken de här två dagarna har han inte sovit på dagarna som han brukar. Han störs mer o mer av alla ljud runt omkring än va han gjort förut. Tråkigt. för han blir så trött på kvällen att han faktiskt blir jobbig!



Jaja puss på er alla glada där ute. Nästa tisdag vill jag se fler på stripen. Tro mig det är skit skoj!!!

Av Jenny - 8 september 2009 17:34

Dag ute i Älta hos farmor Siw. Vi fick lite lunch o kärlek precis det både jag och Melvin behövde! Hon va hundvakt oxå eller valpvakt rättare sagt oj ag kan tala om att gå ut med den lilla busfian va inte det lättaste. Hon ville absolut inte gå dit vi gick haha.!!!


Melvin tycker  om sin gammelfarmor det är min grej o det gillar vi.. hehe.. Ja jag är lite gladare nu om det märks. Den här jävla p staven verkar inte vara så jävla bra. Men jonas säger åt mig att jag ska ge det lite mer tid han orkar med mig ett tag till hahahah oo va han är söt min fina jonas. Melvin fick smaka gröt med mango pure här nyligen tro mig .. det tyckte han om.


JAg fick precis ett mess av Lovisa o hon gjorde fan mig riktigt glad!!!!!!! Jeho säger jag.. haha..


Nu typ byter jag skriv ämne hela tiden men jag är som sagt lite gladare.. Pratade med fina Annie idag hahaha hon sa att jag nog är lite aggressiv av mig haha hur kan du tro det tjejen.. hehe..


Nej nu ska jag göra i ordnign mig för att snart träffa upp Kylmäkorpi så vi kan gå o strippa tillsammans.. visa upp våra skidbackar till tuttar.. ahah nejdå man tar inte av sig kläderna man bara tränar upp sin dallriga kropp..


Puss på er


Här är min familj hos farsanjonny farmor papa  

Av Jenny - 8 september 2009 08:37

är jag idag!!! Vete fan varför. Jag tror det är den där p staven som spökar... blir det inte bättre får ja ta bort den!!!

För ja är inte lätt att vara nära just nu.

Ska strax ta buss otunnelbana o sen för att ta ännu en buss för att slutligen amna i Älta!! blir äckligt irreterad av att bo här borta kan jag tala om!!!!!!!!


som ni märker är det inte min dag idag!!! Men det blir nog bra när jag får träna sen


O sen nya sidan här på blogga är värdelös!!!!!!!!!!


Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards