Alla inlägg den 21 september 2009

Av Jenny - 21 september 2009 20:42

Gick hur bra som helst! Det va jätte kul att så många kom. Prästen höll kanske på lite förl änge.. mina adhd syndrom började visa sig, det började klia lite lätt i kroppen jag började gäspa, svettas. haha. Men annars va det hur fint som helst. MElvin va såå söt i sin klänning!! Hur duktig va han inte då.. han gillade prästen o skrattade lite när han fick vattnet på huvet!


Nu heter han alltså Melvin Olov Henry Carlsson. Våran finaste finaste bebis!! Som idag blir 5 månader!!


Fikat efter blev väldigt lyckat, Goda bullar o smörgåsar.. det blev mycket kvar men jag gav bort precis allting! Jag tycker det va skoj att våra familjen äntligen fick träffas. Ja dopet blev alltså helt lyckat! Presenterna va helt gudomliga, Melvin blev glad för precis allting. Men det som han gillade absolut mest eftersom det är det han behöver just nu för tilfället. Det va en lekfilt från hans finaste moster, kusin Marlon och kjellekriminell!! När han ligger på den så ligger han och skrattar för fullt.. speciellt närhan ser sig själv i spegeln haha!!


TAck alla för att ni kom och för alla jätte fina presenter!!! Han fick gröt i morse i sin nya gullunge talrik som han fick av sin gudmor Sofie!!! som för övrigt va hur fin som helst! Hon såg ut som en sommar dröm! Min familj, mamma, mormor och moster marita gjorde det möjligt för både mig och jonas att umgås o mingla lite där på fikat. De fixade verkligen allting.. TACK .. städningen efteråt stod de för oxå.. så jag är jätte tacksam..


Både jag och Jonas va hur nöjda som helst. JAg ska skriva lite mer va han fick i present senare. har inte riktigt kollat allt än.. FAster Jenny fick lite .. eller rättare sagt mycket spya på sig så hon va inte så där överlycklig haha..


Jag måste bara få berätta ett roligt samtal mellan jonas bror och min mamma.. Jag har ju alltid sagt att jonas bror är lite envis av sig o vill gärna ha rätt.. haha.. rolig egenskap.. men iaf


Min mamma hälsa o sa. vi har inte träffats förr.. men då sa Fredrik jo vi har väl träffats.. Min mamma. nej vi har inte träffats förut.. Fredrik.. jo men har vi inte träffats.. Då sa min mamma.. men då måste det varit innan jag föddes.. hehe.. sen kom jag o de fråga mig.. o de har faktiskt inte träffats förut.. men erkänn det va lite skoj..


haha Fredrik ibland får man ge sig.... Av farbror, faster och Anders fick Melvin en jätte fin häst!!!


Bilder kommer jag med senare.. orkar inte ladda från kameran... har fått bilder från gudmor.. men jag fick inte fram de..


nu ska jag gå och sova med min söta Melvin.. puss på er alla glada

Av Jenny - 21 september 2009 19:20

blev en 5 km promenad till min PT Anna där hon körde med mig. Det bidde tuttar och biceps hur jävla skönt som helst. Känner redan nu att jag kommer få träningsvärk, det är min grej och det gillar jag!! Tack Anna!!


MElvin satt i sin vagn o va hur snäll som helst. Det är bra att han kan följa med för då slipper jag vara beroende av att vänta på jonas.. Ooo va duktig han är. hehe..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards