Direktlänk till inlägg 7 maj 2010

Barnsköterska!

Av Jenny - 7 maj 2010 07:30

Jag har alltid tyckt om att arbeta med barn. Det har liksom varit min grej. När jag bodde i göteborg hamnade jag i biskopsgården och fick jobb direkt. Jag va inte utbildad men de ville ändå ha mig kvar o gjorde allt fr att jag inte skulle komma ngn annanstans! När de inte behövde nå vikarie i barngruppen fick jag vara i köket, just för att stanna!! Men till sist så fixade chefen min en tjänst åt mig i all hemlighet. Eftersom man faktiskt inte får ha en fast tjänst som outbildad.


Men så träffade jag Jonas och jag flyttade mitt arsle till stockholm. Jag sökte som vikarierande barnsköterska även här och hamnade då i Solna på förskolan solrosen, en pysslings förskola!! Jag trivdes, herregud va jag trivdes. Det va helt underbart att arbeta dä'r. Jag trivdes med persona, barn och  chef.


De trivdes med mig oxå så chefen Emil sa åt mig. "börjar du läsa till barnsköterska har du en tjänst här" jag nappade direkt och sökte till skolan. Jag hamnade på en skola i skanstull. Sen blev jag gravid och chefen Emil, ja han sa upp mig. Trots va han hade sagt och trots att han hade sagt det framför de andra anställda.


Jag frågade varför det blev som det blev och tydligen enligt han så hade jag inte börjat skola. Men Emil jag har börjar skolan!!!!  Han sa men det går inte bra för dig eftersom du legat på sjukhus.. mm jag va gravid. Det vaa där skon klämde. JAg fick alltså sluta för jag hade blivit gravid. Jag orkade inte göra nåt åt saken eftersom min graviditet tog all min energi. Jag blev såklart jätte ledsen eftersom jag verkligen trivdes där. Mammorna och papporna sa att de skulle stå på min sida om jag valde att göra något!! Det Emil sa va at jag inte fick stanna för att jag inte börjat skolan MEN jag va välkommen tillbaka efter min mammaledig het.. hm.. har jag inte börjat skolan nu o just därför inte får vara kvar.. va har ändrats när jag är färdig med mammaledigheten? Han hörde nog inte riktigt själv hur han lät..


Men jag orkade iaf inte göra så mycket åt saken. Menskolan ja den gick lite dåligt eftersom jag hamnade på sjukan lite här o där. Efter Emil gjort som han gjort så mådde jag dåligt och blev ledsen så jag ringde skolan och berättade som det va. Hon tyckte jag skulle höra av mig efter bebisen kommit istället så jag gjorde ett bra jobb!!!Jag höll med.


Nu ska jag berätta något roligt. I augusti ja då börjar jag i skolan igen jeho. Men denna gång är det i nacka. Jag har pratat med de och ansökt till barnsköterska linjen. De sa att jag även kunde "validera" och slippa vissa saker eftersom jag jobbat så länge. Men det ville jag inte utan jag ville köra från brjan till slut o bli så bra jag bara kan!!!


Det känns toppen, den här gången blir det inte på distans utan det blir dagtid ojag ska vara iskolan. Bättre fr mig. Alltså jag är fan så himla glad. För det här är något jag verkligen vill. Jag älskar att arbeta inom barnomsorgen. Man får så mycket tillbaka när man arbetar med barn. Man kan även påverka så mycket Ja det känns toppen..


haha liksom vem vill INTE ha den här tjejen som fröken...

    Här står jag och min syser med massa barn från familjen olsson. Sötnöten bakom oss är min gudson Sebastian. jag har hans lillebror i famnen o hos systern min ja där är ju lilla Marlon såklat..


Puss på er

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 29 februari 2012 06:41


Hallå igen. Nu ska jag berätta något för er. Melvin, när han väl får för sig att han tycker om en sak då är det bara den saken som gäller. Det har nu varit blixten mcqueen ett tag, ett bra tag. Jag har inte fått på han en tröja utan den där bilen på ...

Av Jenny - 29 februari 2012 06:27


Men ärligt, vad är det för allvarligt för fel på den här månaden? Vi har varit sjuka nästan varje vecka denna månad, det är hemskt! Efter min mag sjuka förra veckan hoppades jag på en alldeles underbar tränings vecka men nej då går jag och blir förky...

Av Jenny - 27 februari 2012 05:29

Vart är min motivation ngnstans? Jag brukar älska måndagar, vara hur pigg och glad som helst. Men inte den här måndagen. Jag tror att det beror på allt jävla skit jag stoppat i mig under helgen och bristen på träning, träningen har jag inte orkat med...

Av Jenny - 25 februari 2012 08:33

hallå på er. lördag och vädret ser rätt ok ut! Jag och Melvin ska ha oss en egen helg eftersom pappa jonas drar mot örebro för lite festligheter med sina vänner, det är han absolut värd:)! Jag själv va ju ute en stund igår och åt lite middag på Jimmy...

Av Jenny - 24 februari 2012 12:37

Hallå fredag, välkommen! Jag själv, efter träningen i onsdags morse så åkte jag för att lämna odågan på dagis. Hela vägen dit mådde jag väldigt illa, nästan så att jag inte kunde prata utan att jag skulle kräkas. Ringde jobbet och berättade läget men...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards