Direktlänk till inlägg 16 maj 2010

Lite förebilder

Av Jenny - 16 maj 2010 21:08

Moster Marita sa till mig häromdagen, att hon tyckte jag borde lägga ut lite före och efter bilder så ni ser va vi har att göra! Så idag när vi tog oss mot lägenheten efter frukost o lite mys så tog jag fram mobilen och började fota!!


Haha jonas skratta bara åt mig o säger som alltid.. Ja ni bloggare har fan för mycket tid.. Hm kanske det.. ELLER så kan det vara så att iaf vissa av oss bloggare skriver så jävla fort o kan göra andra saker samtidigt att det går toppen.. Här kommer iaf lite före bilder.. 

    

vardagsrummet med ena balkongen.Ingången har vi öppnat upp lite, innan vi rev va det en smal liten dörröppning där..

  

badrummet. eller en bit av rummet iaf. Ja rummet är rätt litet men det ordnar vi på bästa sätt genom att ha tvättmaskin i köket.. fiffigt va. hehe.

  

jag tänkte inte ta bilder på sovrummen för de ser väl ut som sovrum gör. MEn denna tapet va något jag ville visa upp. För varje gång vi går in i detta rum med Melvin så pekar han på väggen och låter.. gagagla gla.. Ja Melvin vi ska ta bort denna tapet. du ska få en annan jag lovar!! Hehe.. Inbyggda gammel garderoben har vi rivit för han ska få en ny lite fräshare istället där han kan ha alla sina kläder som han får från Marlon... hehe.


   Självklart ska ni även få en bild på köket. Som idag är tomt och jävligt. MEn snart så kommer det upp en massa fina saker o skit överallt. Det ni ser framför er är själva köket där allt ska stå. och det kommer bli som ett u. Där vid fönstret ska jag stå och diska.. samtidigt som jag tittar ut på gården och vinkar till Melvin.. hehe mysigt va.. 


Men nu sörrni.. alltså jag ska visa er en sak som sitter på väggen där man ska ha köksbordet.. Jag tycker det ser för jävligt ut. MEN det skulle även kunna vara tufft..

  

 va tycker ni.. ska vi ha kvar målningen. Förresten har jag berättat att det bodde en italienare med sin familj där innan oss?! 


Nej men jag tror det kommer bli toppen fint alltihop.. Jag längtar. Jag känner mig liksom hemma redan nu närjag är där.. 


Efter detta besök i lägenheten tog vi oss ut mot kvik i upplandsväsby. vi kände att ikea inte va något för oss!!! Vi tyckte inte om hjälpen vi fick.. eller rättare sagt inte fick. Där hade man ju som sagt en person på tre kök typ. O hon sprang omkring där som en yr höna.. hehe. Plus att hon ritade om vårat kök med helt jävla fel mått!! Irreterande..


Så vi bestämde oss för kvik. Bra priser och bra kök. vi fick träffa Lasse. Jag gillade denna Lasse. Han har nog varit den bästa vi träffat som hjälpt oss med köket. eller han har iaf varit den enda som riktigt lyssnat på oss!!! Fan va snyggt vårat kök kommer bli! Det känns toppen great. Vitthögblankt med massivvalnöts skiva.


Vi har även fått lite svar på olika priser angående vitvaror o vi har nog hittat nåt himelskt bra!!! Ja så idag har vi haft oss en bra dag..  Melvin sov ena timmen inne på kvik o tro mig. det va häärligt. Sen vaknade han upp o sket ner sig. för att sen leka inne i deras lekhörna de faktiskt hade där för barn. hur bra som helst!!


Det fanns en massa leksaker där inne. MEN Melvin kommer ut med en jävla kartonbit.. hahahahahahah herregud sägerjag. Bildbevis kommer men de bilderna ligger på min iphone.. O batterierna är slut där. Ja de tar fan slut helajävla tiden. Jag ska gå tillbaka med skiten.. 


Nä nu säger jag godnatt för mig. vi ska sätta oss i soffan o bara sitta en stund för att sen gå och sova så skönt!!! Nä puss på er

 
 
Sandra

Sandra

17 maj 2010 10:34

Inget tripp inplanerad nu vad jag vet, men det vore skoj å ses nån gång! Det va ju ett tag sen =)
Skoj med renovering, eller ja, det är ju roligare när det är klart sen ;-)
Hoppas ni får en fin dag!
Kram kram!

http://tassandra80.bloggplatsen.se

 
Jennie & Grodan

Jennie & Grodan

17 maj 2010 17:20

Hahaha, jag skrattade åt fönstret på tapetern :D

Pengarna tog slut på min mobbe :O om du undrar varför i h*****e jag inte svarar på sms :)men tack själv för idag! det gick väl bra på jobbet antar jag. Börjar 1 juli

http://jenniesvensson.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 29 februari 2012 06:41


Hallå igen. Nu ska jag berätta något för er. Melvin, när han väl får för sig att han tycker om en sak då är det bara den saken som gäller. Det har nu varit blixten mcqueen ett tag, ett bra tag. Jag har inte fått på han en tröja utan den där bilen på ...

Av Jenny - 29 februari 2012 06:27


Men ärligt, vad är det för allvarligt för fel på den här månaden? Vi har varit sjuka nästan varje vecka denna månad, det är hemskt! Efter min mag sjuka förra veckan hoppades jag på en alldeles underbar tränings vecka men nej då går jag och blir förky...

Av Jenny - 27 februari 2012 05:29

Vart är min motivation ngnstans? Jag brukar älska måndagar, vara hur pigg och glad som helst. Men inte den här måndagen. Jag tror att det beror på allt jävla skit jag stoppat i mig under helgen och bristen på träning, träningen har jag inte orkat med...

Av Jenny - 25 februari 2012 08:33

hallå på er. lördag och vädret ser rätt ok ut! Jag och Melvin ska ha oss en egen helg eftersom pappa jonas drar mot örebro för lite festligheter med sina vänner, det är han absolut värd:)! Jag själv va ju ute en stund igår och åt lite middag på Jimmy...

Av Jenny - 24 februari 2012 12:37

Hallå fredag, välkommen! Jag själv, efter träningen i onsdags morse så åkte jag för att lämna odågan på dagis. Hela vägen dit mådde jag väldigt illa, nästan så att jag inte kunde prata utan att jag skulle kräkas. Ringde jobbet och berättade läget men...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards