Alla inlägg under juni 2009

Av Jenny - 16 juni 2009 20:24

faktiskt gå och lägga mig.. ja klockan är snart dax för desperata hemmafruar. Men jag är så jävla trött. Melvin sover så jag ville passa på att sova ut!! Jag behöver det. Jonas kommer ändå hem sent idag för han ronderar!!


Så nu gott folk ska jag nana. imorn har vi middagsbjudning så ingen träning för mig.. MEn torsdag då jävlar .. ja MAija då ska vi äta middag.. men vet du jag hinner träna ändå så deså. hehe..


Nej puss på er alla glada o sov så gott..

Av Jenny - 16 juni 2009 18:46

har jag och Melvin haft idag. Vi ringde barnmorskan i morse och hontyckte vi skulle åka till Astrid lindgrens sjukhus med lillpojken. Sagt och gjort så tog jag taxi dit efter vi fixat och donat lite här hemma. Allt gick rätt fort där inne. 


Det va nämligen inte så mycket barn som va sjuka så vi fick träffa läkaren rätt snabbt. En trevlig ung tjej.. jag gillade henne!! hon liksom tog sig tid för att lyssna va jag hade att säga!! 


Melvin hade ont i magen precis som vi trott här hemma. Han fick lavemang o sen sket han så in i helvete hahaha fyllde två blöjor rejält på ca tio minuter!! Så när läkaren kom tillbaka in i rummet så sa hon att han hade varit förstoppad.. Och att han nu  såg rätt nöjd ut. haha ja tror inte det ja.. Han decka direkt efter de där två blöjorna.. helt enkelt där på britsen.. Så nöjd haha ja det va han!! SEn sov han precis heeeela dagen.. Jag åkte väl därifrån elva på morran och kom hem halv fyra.. o han sov alltså hela tiden.. så nöjd va han.


Jag va och hälsade på mitt gamla jobb oxå.. dagiset i solna o det va hur mysigt som helst. Jag har saknat de små liven. Ojoj va de har växt.. vissa har börjat prata.. oo va jag saknade de!!! jag fick massa kramar o sen när jag skulle gå ropa de efter mig att jag inte fick gå.. så jag tror de hade saknat mig me..


Nu sitter jag och Melvin i soffan, jonas har rondering ikväll så jg och Melvin har myskväll för oss själva... Han ligger och pratar lite granna!!! 


Trött är jag så jag ska fortsätta sitta här.. ingen träning för mig idag... Men på torsdag . o imorn blir det väl morron promenad.. kanske Catta följer med.. vi får se..??!!


Så här såg iaf Melvin ut när vi kom från akuten.. pussungen..


Kram på er alla glada där ute

Av Jenny - 16 juni 2009 18:32

Nu är det ca tio dagar sen jag tog de sista korten. Så jag tänkte det va dags igen. JAg har inte gått ner så mycket på vågen, men det känns lite som magen och midjan börjar forma sig lite granna!! Jag stirrar mig inte blint på vågen just för tillfället eftersom jag kör styrketräning!!


Men så här ser det ut just för tillfället.. JAg vill bli fastare iaf. haha

Av Jenny - 15 juni 2009 23:23

har haft ont i magen nu i ca fem dagar. Men bara på kvällen. På dagarna är han glada lugna och trötta melvin liksom. Men sen när kvällenbörjar sakta komma fram så börjar det.. Ja han är otröstlig.. och det är hemskt att se han blir alldeles röd i ansikte och på kroppen. Jag tycke rså synd om han. han skriker för han tar i så jävla mycket för att få ut sina gaser..


Jag mår dåligt, va ska jag göra. ska jag sluta äta.. Vad är det som gör att han får så ont.. Jag gick till barnmorskan idag. men fan de säger inte så mycket.. o läkare finns ingen där.. MEn han har oxå nåt som kallas för brock och fy fan va det ser ut.. Det har blivit värre så jag ringde vård guiden.


Det kan ha blivit värre för han skrikit de här dagarna.. Den ser alltså sprängfylld ut.. Och det kan vara den som gör att han inte har bajsat och har ont i magen. De tyckte vi skulle åka in nu så här på kvällskvisten..


 Men Melvin sover .. o då vill jag inte väcka han.. så det första jag ska göra i morn bitti är att åka till farbror doktor med våran finaste MElvin..Jobbigt för han att ha ont i magen hela jävla tiden.. Jag får så ont i hjärtat!!! plus att jag vill inte ha hans navel så där.. hehe. 


Nu ligger han här brevid mig i sin säng och sover.. 


kram på er alla glada!! 


TRISTA... vi vill ha hem dig nu

Av Jenny - 15 juni 2009 23:20

Blev av idag. FAst jag va hur jävla trött som helst. Vaknade halv fem söndags morse.. sov inte någonting på dagen. gich och la mig ca halv tolv på kvällen . sov inte nåt på natten för Melvin har ont i sin lilla mage fortf.. Sen upp imorse. så trött ja dte är jag.. men träning. det bidde det av.


Det blev rygg och triceps.. Fem övningar rygg och tre triceps.. Jag känner att min träning börjar komma igång nu.. jag vill inte köra slappt o löst bara för jag gjort snitt.. Det känns som jagklarar av hård träning faktiskt. MEN jag måste ta det lilla lugna..


Snart kommer lilla ANna hem.. jag ska hyra henne några timmar så honfår igång mig på riktigt o jag inte gör nå fel.. Så Anna kom snart. hehe.'


kram kram

Av Jenny - 15 juni 2009 08:28

verkligen få sova ut!!!

Av Jenny - 14 juni 2009 22:24

tvungen att lägga mig i. Men den här gången jag kan LOVA er att det va mottagligt. Jonas gav mig barnet typ direkt jag satte mig brevid de. Jag sa inte ens nåt. haha. Stackarn. Men det va bra, för nu vet Jonas att Melvin KAN vara jobbig och att Man får ONT i hjärtat  och magen. Jonas såg alltså lite lessen ut när jag kom och hämtade Melvin. stackarn. Men man känner sig så maktlös när de bara skriker och skriker oavsett va man gör!!


MEn vi tog ut han i vardagsrummet och så satte jag mig med han i soffan. Han vilade lite på amningskudden. Sen decka han Ja han bara decka så där helt appropå. haha katastrof bebis. Så nu ligger han så sött i sin säng. jonas lagar sina matlådor!! JAg ligger i soffan och bara .. softar helt enkelt!!!  Borde egentligen gå och lägga mig och sova eftersom jag varit vaken sen halv fem imorse. Men jag vill fan inte sova.. JAg vill kunna sitta här o bara. ja just det. softa!!! 


Men så här kul tycker jag att det är när Melvin är så grinig sen helt bara så där plötsligt somnar..

Av Jenny - 14 juni 2009 21:01

haha ja flen. Där va vi från lördag till söndag. Hos Jessica och Erki (Erik). Vi blev dit bjudna för det skulle ju vara det där "fest i flen" o det kunde vi bara inte tacka nej tilll.. MEn vädret va inte det bästa så vi fastna hemma hos de. MElvin hade ju ont magen. Men när han träffar Jessica så är det som han slappnar av direkt. hehe. För det första han gjorde va att spy på henne. SEn fick han låna deras dotter Alice sitter. hahaha o där bajsa han så in i helvete. ursäkta språket. men katastrof va mycket bajs. haha helt segt och det luktade sour cream chips. ärligt alltså . ahha


 Vi blev servade hela helgen och det va hur skönt som helst.. TACK FAMILJEN!!


Det är skönt att man kan åka iväg så där utanför sthlm tycker jag.. Skönare luft.. Avslappnat, lugnare.. Usch o fy va skönt det kan vara!!! 


Nu skriker Melvin igen.. stackarn. jag sitter här i soffan o typ har bundit fast mig för att INTE gå in och lägga mig i när Jonas nattar han.. MEn då kommer det där kontrollbehovet krypande.. Men jag försöker. Skriker lite lätt in till rummet.. " snälla försök att ändra stälning på han lr nåt" Men jag sitter kvar här för att inte lägga mig i.. Så håll tummarna..


Usch stackars min prins.. han somnar till men så vaknar han upp igen och skriker.. Men imorn blir det till barnmorskan


Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards