Alla inlägg under januari 2009

Av Jenny - 13 januari 2009 21:59

Jepp ni läser rätt Kylmikorpi. Imorn kommer det en hel finne och en halv finne hem till mig  o myser lite granna .. Vi ska väl svulla som vanligt så där som bara vi kan haha.. och kanske titta ngn film...


Just det jag har faktiskt inte spytt idag på hela dagen jeho. haha så jag hoppas jag har en bra dag imorn me när min maija ska komma..!!! 


Nej nu måste jag vila mig lite för shit va jag har varit duktig.. gå haha nej det kan jag fan inte göra för tillfället jonas får typ bära mig om jag ska till toaletten för ryggen .. ja den värker så in i helvete. ursäkta språket men så pratar jag. FATTA!!! 


kram på er igen

Av Jenny - 13 januari 2009 21:55

ja vi fick lite gjort idag ändå.. Fast vi låg hemma o tyckte synd om oss själva.. Först drog vi till tyresö för att få middag hos min söta mormor. kött o potatis.. sånt där som alla mormödrar lagar..O min älsklings moster hade sytt klart alla gardiner fan va glada vi är.. jeho. TAck Marita!!!


Sen ska ni få höra vi åkte sista minuten till ikea o inköpte oss lite saker inför fotograferingen. Blommor o ljusstakar o lite ljus så nu ska vi göra det hemtrevligt och säljtrevligt. hehe.. Men får vi inte det sålt så får vi inte det är inte så mycket att göra åt saken. Men lägenheten är fan fin!!!! Jonas hatar ikea ska ni veta alltså riktigt hatar. han blir retad av familjen för han hatar ikea så mycket. Men faktiskt t o m han blev nöjd med våra inköp. hehe hörrni klanen olsson vi kanske kan vända han!!!! Nu har vi fixat o donat och det ligger skit överallt. Men nu tänker jag ligga i soffan en stund o softa förstår ni det!!!

Kram på er alla glada


Av Jenny - 13 januari 2009 14:58

idag är jag lite uttråkad, skulle egentligen träffat min kära syster men det kom nåt i vägen o jag ville ställa upp. hoppas du fick en bra dag iaf min syster yster.

Jag försöker fixa odona här hemma för vi ska ha en fotograf hemma imorn som ska fota lägenheten inför våran visning men fan gardinerna är inte på plats. haha han får ta kort på ensida så får vi helt enkelt byta plats på gardinen i nästa hahahha erkänn smart. usch va mycket papper o skit man samlar på sig.. o det ska slängas lr läggas i hög. men vart ngnstans.. vart kan man lägga papper i hög jag hatar när det ligger papper o skit överallt.. haha men idag är jag lite gladare iafo snällare.. jeho. puss på er alla glada

Oj

Av Jenny - 13 januari 2009 10:58

Idag blev det sova länge. men fan jag kunde verkligen inte sova i natt.. Alltså när man är gravid så tänker man på precis allting.. Jobbigt.. O sen är jag lite lessen.. jag är elak .. jag är verkligen elak varför ska man behöva vara elak när man är gravid för.. VArför kan man bara inte vara sig själv.. ?? Oki att jag är uttråkad eftersom jag inte får promenera jag får inte träna jag får inte jobba..nej jag får inte göra nåt.. kanske man blir lite negativ. men varför måste man behöva bli elak för?? Vissa förtjänar det .... o ni där ute vet vilka som förtjänar de... mohahahaha. .men han.. han som är mitt hjärta.. jonas.. han förtjänar det inte!!! Han försöker så gott han kan ju.. o jag är elak ändå. Sen säger jag förlåt sen fortsätter jag. hahaha det är helt knäppt. ja men det är tur att han älskar mig då ra.. annars hade han stuckit för typ.. äh fem månader sen. hahaha.. JAg får hoppas att jag är lite gladare idag..


O vet ni vad alla glada människor jag har inte spytt idag. iaf inte än.. men vi hoppas på nada.. puss puss på er alla glada.



FAN

Av Jenny - 13 januari 2009 01:11

Klockan är hur mycket som helst o jag ligger här o kan inte sova!! Man blir så trött o irreterad!! jaja sånt r livet som gravid. Vi hörs osyns

Av Jenny - 12 januari 2009 16:18

Idag har jag haft en jätte mysig dag med Catta och hennes Trista.. gnällungen. haha nej hon är super söt!! De va här i dryga tre timmar men de timmarna gick fasiken fort.. det brukar tydligen göra det när man har trevligt!! Vet ni vad.. Catta åt.. o tyckte det va gott oxå.. haha iaf va hon sa!!? Hon har ngt bra i sig som gör mig glad det liksom pirrar i hela kroppen hahahahaha nejdå. men VI hade det mysigt..


Tack för en ännu bra dag!!!! 


Nu sitter jag här i soffan o väntar på jonas.. som vanligt i framtiden. ja träning o jobb är ju typ hans allt.. sen kommer jag.. Sorligt men sant!! jag ska kanske vila lite .. Ha en bra kväll ni där ute. kram kram

Av Jenny - 12 januari 2009 08:28

Fy fan för att vara sjukskriven.. man bara går o väntar på att någonting ska hända.. Men det värsta är att jag är sjukskriven nu. I maj föder jag o då ska jag vara mammaledig.. katastrof.. Jag som har sån där överskottsenergi o behöver mina rutiner vart ska jag ta vägen egentligen?? Shoppa??? Nej det är inte kul jämt. det ska jag göra när kroppen är sig lik igen.. jaja jag får väl vara hemma o vara hemma fru.. så himla skoj verkligen.. Men såklart skoj med bebis i huset som skriker o gråter o bajsar.. hehe..


Idag ska lill Catta komma hem till mig så jag är uppe med tuppen idag för att hinna spy o göra mig i ordning. ja jag måste nämligen planera dagen med att börja att spy.. annars går det utför resten av dagen.. JAg ska laga mat åt tjejen hon ska fan äta fattar ni.. haha.. o sen tänkte jag bjuda på en god smoothie vi får väl se om hon får i sig allting. Hon äter nämligen som en myra. haha nej förlåt myror.. hon äter mindre!!!! 


Sen vill jag bara säga GRATTIS till min älsklings moster MARITA OLSSON!!!! Grattis på födelsedagen!!!! 


En sak till Katarina Babic snart syns vi..


Puss på er alla glada.. jag ska försöka vara lite glad idag.. ursäkta mitt agg inlägg men det kan bli så ibland.. 

Av Jenny - 11 januari 2009 20:22

Jag hatar när folk tror de ska styra över andra. komma o bestämma.. o människor runt omkring vågar inte säga nåt för att de inte vill såra människans känslor. jag blir så arg!!! Är man ett gäng så har alla nåt att säga till om inte bara en jävla människa i det gänget. Nej som ni märker så är jag jävligt lack. o tro mig det va länge sen jag va så här jävla lack.!!! Fy fan säger jag för vissa beteenden hos människor!!!!!


Hoppas ni själva har en bra kväll jag ska sitta här o försöker tygla min aggression.. 

puss puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards