Alla inlägg under januari 2009

Av Jenny - 20 januari 2009 15:26

Ja nu har mäklaren med fotograf varit här o fotat lite granna. Fina bilder blev det. men till visningen måste vi ha lite mer ljus i lägenheten. Men det visste både jag o jonas.. Men det ordnar sig säkert!! De sa att lägenheten såg jätte fin ut. jeho. hehe.


Nu håller jag på o gör sjömansbiff, mm så gott det ska bli. Jag har inte ätit så bra idag men fan det är tråkigt att äta när man är själv o så snöar det för full så man orkar inte ta sig till affären heller. Men nu blir det iaf sjömansbiff om ca en timma.. såå gott. Sen ska jag och 'jonas till läkaren o titta min rygg o så.. JAg blir säkert fortsatt sjukskriven. hade helst velat jobba. men men. Allt det där får jag göra sen.. Nä nu ska jag vila lite medan det sjuder på spisen.. puss på er.. 


Du Catta det är alltid godast att äta gryta dagen efter så du kan nog få smaka lite imorn till lunch.. hehe.. 

Av Jenny - 20 januari 2009 13:06

Snart kommer mäklaren o jag måste hoppa in i duschen.. för som gravid behöver man duscha några gånger om dagen hahaha. Men iaf. alltså vi har ju en där kofällen som är så himla fin men eftersom jag inte klarar av lukten ligger denpå vinden så länge.Men vi ville ju ha den under fotografering o visnign. men fan i helvete vi glömde bort den igår. O nu ligger den inte här. o jag kan verkligen inte hämta den jag kommer alltså på allvar spy i hissen. Jonas säger att det inte gör nåt. att det funkar ändå. Men alltså den ärju så fin.. Den passar riktigt in här.. jaja vi får se va mäklaren säger. han k anske är snäll nog o tar ner den åt oss.. puss

Bild på mattan här nedanför. utan bord på. nu har vi ett högblankt vitt runt bord. oo va dumma vi r som glömde

Av Jenny - 20 januari 2009 11:32

Jag sitter här o tittar på gamla bilder. oo va skoj man hade. jag ska lägga upp lite. haha från technokryssningar o från lite fest i göteborg. oo va skoj..

1: en bild på mina vänner i göteborg. Anca den mörkhåriga är mitt hjärta för alltid!!!!

2: ÄR på mondaybar kryss o tror jag är hur het som helst. hehe.

3: Samma kryss men dagen efter så står jag o maija o dansar rumporna av oss.

4: JAg är hemma på besök från göteborg o är ute med vännerna o ännu en gång tror jag att jag är oemotståndlig.. hehe.

Av Jenny - 20 januari 2009 10:06

Usch idag fick jag gå upp o kräkas på morran.. Det är verkligen inte roligt ska jag tala om!! Så nu sitter jag här o mår illa o väntar på att lergiganet ska verka så illamåendet försvinner lite granna iaf..


Har precis pratat med min vän Anca från göteborg. Det är liksom min ängel det. haha men hon får aldrig prata det är alltid bara jag som pratar. Men TACK för att du lyssnar!  Idag ska vi fotografera lägenheten så jag måste sätta igång med att plocka undan nu. Men jag vill bara vila lite innan;) 


Ni får se sen hur det blev. fin fint hoppas vi visst. 


Av Jenny - 19 januari 2009 23:11

Ja nu tänkte jag gå och lägga mig. På kvällarna när jag blir trött så mår jag illa. Jag gick här i trosor o linne o kolla mig i spegeln hahahaha fy fan va jag ser ut. hahahaha Alltså jag skojar inte, Jonas han vänder liksom bort huvet o tror inte jag ser men jag ser.... HAN SKRATTAR hahaha men jag förstår han.. Fan va man ser ut. Alltså mina ben de är som stockar på riktigt med de där groparna i oxå. Sen mina vrister haha ja jag undrar vart fan de har tagit vägen. Det enda som kan se ut som mina vrister är märkena efter mina strumpor. Men det är skoj att vi har nåt att skratta åt här hemma iaf!!


Tuttarna ja de växer o knakar. Jonas kallar de för spenor hahahaha hahaha fan alltså va vi tjejer får gå igenom. men som sagt det är värt det!


Nä nu sticker jag o nanar. puss o godnatt

Av Jenny - 19 januari 2009 20:50

Ja som sagt så ska vi försöka med ett nytt försök imorn med att fota lägenheten. Så en än gång håller jag på med de där jävla gardinerna. Den här gången ska jag stryka de. Men för det första så har vi inte ngn strykbräda. katastrof . så det blir att stryka på golvet. Sen det här med linne tyg. Fy fan i helvetes jävla skit håla. jävla äckliga tyger säger jag..Aldrig mer linne tyger fy fan!! hahah .. Sen vårat strykjärn hahahahahaha det är oxå katastrof inte det bästa. Men man tager va man haver lr va et heter. Men till nästa lägenhet blir det både strykbord o nytt strykjärn!!!


jag har avklarat två så det är bara sex kvar. men jag vill vila lite emellan hehe.

Men tänk er min moster som fixat med allihopa. Men först va hon tvungen att sprätta upp det redan sydda. Så honär fan duktig hon. Stolt är jag över henne.


Nej nu ska jag fortsätta lite här i lägenheten. puss på er alla glada

Av Jenny - 19 januari 2009 20:09

'Jag orkar inte. När man har det jobbit och tufft då vill man ha ngn vid sin sida som stöttar en. men jag känner mig bara så ensam!! JAg måste verkligen försvara mig hela tiden och jag har tröttnat på det. Är det inte han jag bor med så är den ngn annan i familjen.. JAg är så trött på det. JAg borde få stöd istället för att behöva bråka hela tiden.. Usch va less jag är på det här nu

Av Jenny - 19 januari 2009 14:24

det bidde inge bullbak.. haha jag köpte en semla istället. Men vet ni .. jag är inte lat. utan jag och Catta bestämde oss för att ta en bakdag i veckan o jag tycker det räcker med en dag fylld av bak.. Man kan tröttna lite lätt annars. hehe.!! Så ni vet det kommer bli bakning av men med roligt sällskap istället för ensam. jeho.


Nu ska jag göra en himla god tonfisk baugette till lunch gott gott i gott gott. puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards