Alla inlägg under januari 2009

Av Jenny - 22 januari 2009 13:33

Ja vi kom hem för ett tag sen från barnmorskan men jag va tvungen att sova sig lite. Jag va helt död  hahaha man är fan trött hela tiden när man är gravid. Men skönt att sova nu har hört att det kan bli lite svårt sen när pojken kommer.


Hos barnmorskan va allt bra. Jag följde kurvan bra kanske lite över medel.. haha men det visste jag ju redan som sagt. MEn inte mycket alls!!! oki!! Så fick jag massa papper jag ska  skicka in o så. Men sen en sak .. allltså har jag det här då vet jag inte va jag tar vägen. Jag sa till barnmorskan att det kliar hela tiden över hela kroppen fötterna fingertopparna ja o så. Det är ju vanligt att det kliar på magen o benen eftersom man växer o gror ju. Men hon ville ändå ta lite prover på mig. För det va nåt om leverförändrningar. Hon sa att det inte va så vanligt. Men jag hörde att jonas skrattade till lite o jag vet ju exakt va han tänkte.


"självklart kommer hon ha det där" För jag tänkte ju samma sak. så vi får se. jag ska ta proverna imorn tänkte jag så det blir klar fort.. Hahah jag säger bara så här. kan man  ha såmycket otur. Tur att jag ären glad människa o kan vara glad o söt ändå. jeho. 


Nej nu sk ajag åka o hämta en kille i skolan vi sk a hem o baka neger chokladbollar. MAn får inte säga det andra. Men för m ig heter det ju så eftersom det har hetat det sen jag va liten. o hallå det va länge sen. Men jag tror att man vISST kan lära gamla hundar sitta. hehe. puss på er



Mina tankar går till Catta o hennes famlij nu när de sitter på astrid lindgrens sjukhus med gnäll Trista.. puss på er. JAg tror det går hur bra som helst

Av Jenny - 22 januari 2009 07:49

Ja då va det dags igen då. Att ta sig till barnmorskan.. Men shit va svårt det är att få upp jonas. hehe. men fan det är hans sovmorgon när man ska upp halv åtta. Idag blir det att mäta magen o så.. Skoj för det är första gången. haha jag är nog över kurvan.. men vet ni. det gör inte nåt!!

Jag sitter här med mina knäckebröd.. Wasa havre.. mmm goda.. för nåt annat får jag inte im ig just för tillfället. Nej nu ska jag in o hoppa på  Jonte för om tio minuter måste vi åka.. 

Hoppas ni får en underbar dag idag människor.

Av Jenny - 21 januari 2009 23:09

vaffö dåda.. hehe.

Nu kom Jonas hem, han har varit på middag hos sin lillebror ja jag va oxå bjuden men jag hade helt enkelt inte ngn lust. Jag ville sitta här i min gråsvarta soffa o tycka synd om mig sjäv.. hehe. 


Nu ska vi mysa kram kram

Av Jenny - 21 januari 2009 18:13

Alltså vi tjejer blir aldrig nöjda. ärligt alltså. Jag har haft en alldeles underbar dag idag med Catta o Trista.. ja trista va en gnällunge som vanligt. hehe. men hon är söt ändå.. o hon kommer att lära sig att det där inte funkar hos mig. jag håller mig inte borta ändå. mohaha. Vi åt o hade det mysigt. Alltså det är faktiskt inte ofta man hittar ngn det klickar med. o Catta är fasiken som jag. haha stackars hennes sambo Kim om han måste stå ut med ngn som är som jag. hahahahahaha. Jag är fan stolt över Jonas att han orkar.

jaja men mer till ämnet. nu har jag haft en alldeles underbar dag. Klockan är nu kvart över sex o jag känner mig ensam igen. O ringer o tjatar på jonas att jag vill ha hemhan. men va fan hallå jag har ju haft att göra hela dagen ändå.. haha vi tjejer kommer nog aldrig ändra oss på den punkten.


Sen tänkte jag så här. Jag o Maija ska ju ha en myskväll på fredag. MEn igår på kvällen fick jag mig en snille ide. Att jag skulle ha en tjej kväll med massa tjejer. Men sen kom jag oxå på att det kanske va lite sent påtänkt folk vill ju planera nu för tiden. men det gör absolut inte  nåt jag o maija klarar oss. 


Usch jag har ätit massa idag. o den där himla Catta sa att min mage växer hela tiden. jävla unge på dig. hahahaha .. men ärligt det är sant shit va den växer. varje dag blir den större. O det är ändå 16 v eckor kvar jag kommer ju att se ut som en jävla michelin gubbe. jippi.. Jaja nog svamlat nu.


förresten fick en jätte fin mamma kjol av catta som jag ska pröva sen.. när jag känner för det.. Tack tjejen!


Puss på er alla glada mäniskor

Av Jenny - 21 januari 2009 11:43

Den här skötväskan ska vi faktiskt köpa.. lr jag har redan beställt den. Erkänn att det är tufft med en rosa väska till en söt liten pojke i svart vagn.. är det inte lite häftigt??

Nu måste jag klä på mig för Catta kommer strax.. 

Av Jenny - 21 januari 2009 11:01

jag trodde jag skulle få en tråkig dag idag me. Men det får jag icke.. Catta kommer hit o räddar min dag. Ni förstår jag får ju ont bara av att gå fram o tilbaka till affären den promenaden är ca 400 meter. Då kan ni tänka er hur jävla ont jag skulle få om  jag skulle ta mig ngn stans kommunalt. Alltså när jag fortf jobbade började jagl iksom att gråta på tunnelbanan för jag hade så ont. haha folk trodde jag va dum i huvet! Men iaf. Så Catta kommer hit o hon ska få tonfisksallad. mm smaskigt.. Haha ja nu är det så här att mitt liv just för tillfället handlar om mat. Jag  är ju fan hungrig.. Men ni som känner mig.. tala inte om för ngn att jag alltid är hungrig, Gravid lr ej..


Imorn ska jg till barnmorskan o mäta magen tror jag. oj oj hon kommer säga att jag är för fet för ett fuck. mohaha.. Sen på fredag har jag nåt att göra precis hela dagen så jaglängtar. Till lunchen kommer lilla Jojo o äter med mig o snackar skit. haha om hon nu hör va jag säger.. Döv som hon är. mohaha där fick du jojo.. Sen på kvällen kommer min Maija Kylmäkorpi hit Med sin Stella. Vi ska väl bara mysa lite kolla ngn film lr nåt.Vi båda är ensamma hemma iaf utan pojkarna.. Så vi ska väl ta igen lite gammal tid.. För tro mig. då har vi fan mycket att prata om!!! Typ va vi får berätta o va vi ska vara tysta om. mohahaha


Nej nu är jag så där svamlig igen men det är bara för jag blev så glad. Ni förstår inte hur jävla tråkigt det är att bara sitta här hemma i sin gråsvarta soffa o titta tv.. Kanaler nej det har vi heller inga för vi har ett skit tv bolag som heter FAst TV o de har inte trean o så.. KATASTROF!! IDag känner jag mig happy jeho.. Tack för dukommer o gör mig sällskap Catta min!!

Puss igen då på er alla glada.

En sak bara det finns en tjej där ute som har en blogg hon kallar sig för Michan här i mina kommentarer. Till henne vill jag bara säga LYCKA TILL o hoppas allt går bra o de blir nice.. hehe

Av Jenny - 21 januari 2009 10:32

Idag är det onsdag o jag har faktiskt precis vaknat mår lite illa så jag väntar med frukost.. Idag är jag trött på att blogga Men jag ska lägga ut en bild på mig o min käresta. Haha när vi va o campa med båten en natt i somras. han kommer döda mig. men hallå. Jag vill ju bara visa alla hur söt han är.. hehe..


Puss på er alla glada


Ps: vem vet det va kanske här jag blev gravid.. Ds

Av Jenny - 20 januari 2009 19:02

Ja nu va vi hos läkaren. Det gick väl bra men jag har ju börjat få ont i mina öron så jag måste börja med nässpray fan jag som ville vara ifrån det så mycket som möjligt. men men va gör man inte.

JAg blev sjukskriven fram till förlossning nu iaf. jätte kul verkligen .. verkligen jävla skit håla alltså. Jag säger så här. STACKARS DIG JONAS!!!!! Det är ju som sagt han som får ta all min energi o eftersom jag inte kan göra nåt överhuvudtaget på dagarna så blir det lite negativ energi.. haha det är bara att stå ut min sötnos... Du kanske kan fråga om Catta vill komma hit på dagarna o ta över lite.. mohahaha..


Vet ni va jag gör nu. Jo jag bakar havrerutor.. mmm va gott det är.. mm jag längtar. Det tar högst en kvart allt som allt att fixa de. men det tar ca fem minuter att äta upp allt. hahahahaha. ja även om man inte är gravid. Så det lär ta lite mindre tid nu.. jeha...


Nej nu ska jag titta lite tv.. vi höres ngn annan gång då. puss på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards