Alla inlägg under januari 2009

Av Jenny - 30 januari 2009 09:32

Jag har aldrig haft halsbränna någonsin och vet därför inte va det är lr hur det känns. Men jag kan börja tro att halsbrännan börjar ge sig till känna nu i min gravida värld. fy fan säger jag. Det bränner i bröstet smakar äckligt i halsen o fy fan. man kan ju inte tänka på nåt annat än det där.. Men just för tillfället känns det bara som den vill visa sig på kvällarna. Så just nu har jag det inte men vi väntar o ser under dagen va som händer.


Idag är det fredag skönt med helg.. lr just det jag är ju fan ledig hela jävla tiden... men jag slipper vara ensam iaf Jonas är ju oxå ledig i helgen och vi har massa planer så det blir skoj! Jag skickar med en bild från idag på min lilla mage. Jag går in i vecka 25 plus idag, fredag...


Puss på er alla glada

Av Jenny - 29 januari 2009 20:20

Ja på fredag kväll kommer syster med familj hem från sköna gröna spanien.. JAg o Jonas kallar de familjen röfräs... de som känner de vet varför.. hela familjen har röd lätt hår.. t o m hunden.. såå fina är de allihop o vi har saknat de. MEn på fredag kommer de äntligen hem.. jeho

Av Jenny - 29 januari 2009 18:44

Haha ja så känner jag. jag har det verkligen så jävla tråkigt. fy  fan. oki jag har fått göra nåt idag iaf. badat lite granna..

Jag sitter här i soffan o väntar på att jonas ska äta upp sen ska vi till ikea o in handla lite fler lampor till visningen.. Förresten oj oj oj va fisksoppan blev god.. mm jag vill ha mer men fan bara för jag är gravid o fet betyder inte det att jag ska äta hur mycket som helst.

Jag ska börja mer lite mer bilder men det är så tråkigt när man bara har en mobilkamera utan blixt.. jätte fina bilder blir det jag lovar.. MEn senare idag lr imorn blir det iaf en ny mag bild för imorn går jag in i vecka 25plus. o enligt catta är det vecka 26. shit alltså detär en hel vetenskap om det där med vecka för vecka. SNart är det över iaf o vi har den lilla här hemma..


Har ni namnförslag till ensöt liten pojke uppskattas det väldans mycket.. puss påer alla glada


Av Jenny - 29 januari 2009 16:01

Nej men hej hej. Ja idag har jag tagit hela dagen på mig att skriva. MEn fan jag blir så himla himla trött av vatten gympan. Ja just det jag va på den där vatten gympan igen.. Ni ska få höra


Den här gången trodde jag ju att iaf bikini överdelen fortf skulle passa men kände på mig att shortsen jag hade sist kanske va lite för små..Så jag tog med mig ett par som är större.. rätt mycket större.. JAg kom i tid idag lite för i tid ungefär sisådär kvart över sju o vi ska vara där kl åtta. men så blir det när man får åka bajsbil.. bara tacka o ta emot.MEn iaf.. Så ska man in o byta om dåra. o ni som varit lr är gravida vet att man själv tycker att man luktar äckligt men ingen annan tycker det. Men vet ni.. idag luktade vissa tjejer äckligt alltså gamla trosor så jag höll på att spy.. tänk på attdet va på morronen då jag fortf mår illa. Det lukta nåt så fruktansvärt.. men det va inte jag. för jag använder inte gamla trosor.. Men jag sprang in i duschen för att slippa lukten sen skulle jag då ta på mig mina badkläder.. JAg kan ju säga så här. Fy FAN!!!! sluta skratta nu för det är mitt psyke det hanldar om..


Bikiniöverdelen som jag trodde fortf skulle passa. hahahahahhahaha shit säger jag tuttarna liksom välde ut på sidan.. men tur attj ag inte va den enda som fortf inte accepterat förstoringen på kroppen.. Så jag kände mig inte ensam shortsen som ska varamycket större än de andra jag hade på mig för två veckor sen. Satt ungefär som de andra SATT för två veckor sen. så nästa torsdag va fan ska jag ha på mig då. pyjamas byxor??? Jag har fan inte på nå badbyxor iaf för celluliterna trivs i vattnet de liksom lyser upp där nere.. det va min vatten gympa det. men skönt va det iaf. o så fic k ja träffa mysiga sandra..


SEn kom jag hem.. skulle fixa en massa .. men jag somna.. ja somna. man blir helt död av vatten gympa o nu sitter jag här några timmar senare o ska laga mig lite fisk soppa mm m 


puss på er alla glada

Av Jenny - 28 januari 2009 20:36

Att vara sjukskriven .. fan jag kan inte förstå vissa människor som VILL vara hemma. Oki om man har barn att ta hand om.. Men folk som bara vill vara hemma för att vara hemma. För att de är rädda att arbeta, rädda för att träffa människor. Jag fattar inte det. Jag får panik här hemma. alltså riktig panik. Jag döör av att inte få göra saker. Jag kan inte åka till stan fö rdå får jag ont. jag kan knappt gå fram o tillbaka till affären utan att få ont. Men fy fan.  jag döör av att bara sitta här o inte kunna göra någonting!!!! Sen när man har folk omkring sig som inte riktigt förstår o kan acceptera att jag är inte hemma för skojs skull o tycker att det är så roligt och skönt. jag är hemma för att jag måste!!!!! O tro mig jag hatar det. jag hatar det så jag spyr på det!!! Jag tänker så här. jag har varit hemma sen december.. DECEMBER  o jag föder i maj och ska vara hemma till det..


Sen då då sk aja gvara hemma ytterligare lite mer än ett år. oki jag har en liten söt pojke att ta hand om då. Men när i helvete ska jag kunna träffa vuxna människor. o få känna mig nyttig igen. Jag är duktig på att arbeta. jag älskar att arbeta!!1 Fy för att vara sjukskriven säger jag bara!!



Jag är glad att jag kan åka till  min mormor ibland men fan jag kan inte göra mer saker där egentligen.. men jag har mera sällskap. Jaja det blir nog bra till slut lr va säger ni alla glada människor där ute som får jobba o träna o promenera o shopppa?? haha låte rjag lite bitter idag. Ja jag är nog ltie bitter idag. fö rjag är så jävla uttråkad!!!Men vet ni en sak.. jag är söt ändå.. jeho. vilken tur jag har. haha.. nej nu ska jag göra någon nytta..

Av Jenny - 28 januari 2009 20:14

JA nu så va jag hemma igen då.. jätte skoj. verkligen jag lovar.. Vi har fixat det vi behövde iaf till lägeheten nu. Men han åkte o träna nu så första kvällen man ärhemma o har inte setts på flera dagar så går han ändå o tränar. jag lovar man känner sig så saknad och uppskattad.. Ja jag vet att jag är likadan. Fast jag skulle ändå inte priotritera träningen framför jonas. aldrig!!! Det är som ett drog beroende fy fan..


Jaså ni kommer o hjälpa mig Catta med familj tro mig det uppskattas.. jag är inte världens gladaste för tillfället men jag lovar att jag blir glad när du kommer hit. Så kanske man kan hitta på nå god lunch. hehe.. just nu ska jag iaf laga mig lite tonfisksallad med mandlar.. mmm smaskens..


Förresten jag ringde min chef idag o berätta anledningen till att jag inte fått sjuk lön o så vidare.. men han skyllde ifrån sig ska ni veta. gubb jäveln skyllde ifrån sig. så han fick höra några sanningens ord.. Hans ansvar för de anställda t ex. ja där har han brustit på många sätt o det fick han veta.. äckliga gubben. jag hoppas alla på dagis blir sjukskrivna lr blir gravida så sitter han där på sitt jävla arsle.. !!!!!!!!!!! 


Men annars så. är det skönt att vara hemma igen. hehe. o magen den rör på sig hur mycket som helst. spec när man ska försöka sova.. så jag får säga til han lite grann att försöka vara stilla hahah jag tror han ignorerar mig ..

Av Jenny - 28 januari 2009 11:53

Ja idag blir det hemfärd. jonas kommer och hämtar mig lite senare idag. Det känns lite tråkigt att åka hem det är ju så skönt med mormors sällskap o så får man träffa resten av familjen lite mer än när jag sitter där hemma i bromma. Men självklart har jag saknat jonas så det ska bli skönt att få komma hem o vara lite med han.. På söndag har vi visning och lördag ska ett gym ha öppet hus så vi ska stå där med allmax produkterna från proteinkungen och ge lite råd o smak prover... Så vi har alltså bara torsdag och fredag på oss att fixa hemma. Skura i alla hörn o vråer. spis och ugn.. tro mig det behövs. Sen alla fönster eftersom det varit en byggarbetsplats utanför oss ett tag..så ni kan förstå hur fönstrena har sett ut. Sen toalett, speglar, lister ja allt jävla skit. Sen ska man fixa snyggt i alla skåp och garderober för jag vet att jg iaf tittar i folks skåp när jag är på visnign.hehe o 'jonas måste fixa klart taket en sista målning. Det här är ju iaf minst två dagars jobb som ni förstår.. o vi har itne inhandlat allt vi ska ha. så det tar ju sin tid oxå. Och förstår ni där ute då... att jonas.. ja min egna lilla söta jonas.. han prioriterar sin träning. fattar ni.. sin träning. Tror han att jag som är gravid, extra trött väldigt ont i rygg och mage.. ska hålla på till sena natten då för han ska kunna träna. Aldrig i livet..


Nej fy säger jag. jag älskar träning o hade jag kunnat hade jag tränat varje dag. Men ibland måste man faktiskt prioritera det viktigare och i det här fallet är det våran lägenhet. två dagar har vi på oss att fixa allt. då är det skönt att kunna börja direkt när jonaskommer hem från jobbet.. Men nej då ska han träna. nej .. fy jag är lite arg. Men kan itne vara jätte arg eftersom jag saknar han nu. hehe. Men ska vi ha en visnign där inte lägenheten är klar.. så kan vi lika gärna skippa skiten.. det är va jag tycker iaf.. 


puss på er alla glada..


Trista... du blir frisk snart..

Av Jenny - 27 januari 2009 14:46

Alltså jag får panik så jävla förbannad är jag. Shit va förbannad jag är. Emil, chefen på förskolan solrosen i solna läser du det här så ja det är till dig. FATTA!!

Jag är en person som gillar att hämnas så tro mig jag kommer itne fortsätta vara tyst. alla kommer få reda på varför jag  inte är kvar på mitt jobb..


Nu ska jag ta det lite kort.. Först så bröt han vårt muntliga avtal för jag blev gravid. Sen beter han sig som en idiot o vågar inte prata med mig. 

Sen blir jag sjukskriven, han ggjorde så jag itne fick in min sjuklön.(har jag fixat nu). Häromdagen fick jag ett brev från försäkringskassan att jag itne är anmäld som sjukskriven. så jag ringer han jävla Emil och frågar varför. Nej han vidarbefodrar mig till lönekontoret åter igen.. För han inte vågar ta nåt själv. han är konflikt rädd. en väldigt dålig chef. Eftersom han inte vågar stå för nåt. utan gör saker bakom ryggen. men iaf. jag ringer lönekontoret. ja dåhar idiot jäveln inte ens skickat in mitt sjukintyg till lönekontoret. Men han va den första som fick skiten av mig när jag fick det av läkaren. Fattar ni. han jävlas med mig och tror att jag bara ska ta det. ALDRIG.. Hade han skickat in det direkt hade det inte varit nå problem med Fkassan nu. jag blir så jävla förbannad fattar ni. vilken jävla idiot att människor får bete sig så där. En som är chef oxå. Han har ansvar för människor, sina anställda. men han är så feg o mesig så han gör fan inte ett bra jobb. Jag tyckte det förut och som sagt va jag den enda som tyckte det. Men nu tycker jag fan som resten av mina fd kollegor!!! Jag vet att det va några som ville jag skulla stämma han på en gång för de själva ville ha bort han. jag borde fan gjort det... 


Jag är förbannad nu. puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards