Alla inlägg under juni 2010

Av Jenny - 28 juni 2010 22:13

fullspäckad dag, eller inte! Nätterna har blivit lite jobbiga för mig och Melvin några dagar nu och det känns, tro mig! Han vaknar upp flera gånger och är ledsen men somnar oftast om, så i morse kl 6 efter att han vaknat upp några gånger i natt la jag han i våran säng och gav han en flaska välling. Jag ville nämligen sova minst en timma till!! Det fick jag, vi sov till nästan kl 9.. toppen vissa dagar! 


Jag såg solen och kände att vi absolut inte kunde sitta inne en sån vacker dag. Vi bestämde oss till slut att åka till sickla strand för lite bad, sol, mys och lek, där borta mötte vi upp Lena med sin lilla Folke som är 6 månader och Lenas vän Theresa som va en underbar barnvakt hehe! 


Vi hade en toppen dag och Melvin sprang runt där.. han fastnade speciellt för en kille i 30 års åldern som låg där själv och sola. Han skulle prompt dit hela tiden. Vet inte om han tyckte mamma skulle ragga lite haha. Nejdå absolut inte. Jag doppade mig och det va toppen great. Melvin som annars älskar vattnet va faktiskt lite rädd idag tyvärr men han fick sitta på stranden och titta på mamman sin som badade lite i den heta solen! med mig i vattnet fick jag även en liten flicka, så fort vi kom till vatten brynet va hon där och skulle visa alla trix och fix hon kunde. Jag visste inte vem hon va men hon va väl i ca 4 års åldern hur söt som helst. Hon ville gärna hålla handen oxå haha. Hennes föräldrar vet jag fasiken vart de va ngnstans men de visade sig inte under min vistelse nere vid vattnet i allafall. sen fick vi nog vid vattnet och tog oss tillbaka till tjejerna och lillkillen borta i gräset. 


Melvin va inte blyg alls för någon där borta i sickla och skulle gärna rota runt bland mat och kex som Theresa tagit med sig.. det är ju tur att hon är barnkär haha. Vi va där i några timmar tills vi alla fick nog och ville vidare.

  

Han fick ha på sig badshortsen för han ville det helt enkelt. Han hade ett äpple under hela dagen oxå som han lekte lite med, tuggade lite på haha ja det blev lite allt i allo det där äpplet!


Jag tänkte ta mig till sats i odenplan för lite träning men tog ett stop nere på ica först så vi kunde få i oss lite mellanmål. Där nere träffade jag min bonus syster Camilla bara så där.. jätte skoj att få se dig igen tjejen!! Jag ville ju att Melvin skulle somna på vägen mot sats eftersom han va dundertröt. Somna gjorde han fan inte så jag tog inte ens chansen att ta mig mot odenplan då klockan va rätt mycket. 


Det blev en timmas promenad istället med en pratande Melvin i vagnen! Sen tog vi oss till en annan ica borta i stan för lite middagshandling. Buss fick det bli på hemvägen då jag va som en jävla packåsna. Alltså samtidigt man blev mamma blev man en packåsna. Allt ska ju med och vi mammor tar med allt för alla problem vi kan hamna i!!! Ibland lite för mycket men tar man bort en sak ja det är då man typiskt behöver den!


Jaja efter ett bad med mamman sin ligger nu odågan och sover så gott. Jag har förflyttat mig och sitter faktiskt i soffan.. haha. Betalat äckliga räkningar har jag gjort oxå!


nu ska även jag ta mig till sängen för jag behöver lite sömn då vi ska upp tidigt imorrn bitti. Kram på er

Av Jenny - 27 juni 2010 21:40

Våran midsommarafton! Melvin gick och vilade medan Jonas åkte och hämtade upp min älskling, Marlon! Han sprang in här hos farfar och va i extas för att vi skulle få åka båt. Packade ner allt som skulle me.. hur jävla mycket mat som helst. Korv och pasta till ungarna plus en jävla massa godis. Hungriga skulle vi inte gå denna dag iallafall!


väl ute vi båten fick Melvin och Marlon springa omkring lite medans Jonas packade ner och fixade med båten

   

Egentligen ska hatten vara på Marlon och kepsen på Melvin. Men Marlon ville helst av allt inte ha hatten och eftersom Melvin inte säger emot brukar han byta. haha. Tess och M anlände med ännu mera mat, herregud skulle vi bli feta tänkte jag. Det va underbart att få se de. Midsommarafton med en massa sol!!! Vi började åka. Både Melvin och Marlon va fascinerade av att åka båt men samtidigt va de väldigt rädda så Marlon höll sig helst till Tess medans jag fick ta odågan. Tur att vi hade me paret skyman barnen bara älskade de!! 


Det va hur skönt som helst att åka där ute på vattnet, fridfullt, mysigt sällskap och snälla barn. Alltså det va en av våra bättre midsommarafton kan jag tala om! Vi stannade till där ute för att inta oss en varsin lunch som bestod av sallad för de vuxna, pasta och lite yogurt för de minsta. Barnen inklusive jag blev rastlösa där ute på vattnet så vi ville lägga till. Vi hittade en mysig plats som hade både sandstrand.. jippi.. hehe. och en fin klippa. Där la vi till. Medans killarna höll på med den där jävla grillen.. Weber grill.. Ja det va tydligen jätte viktigt för Jonas att ha en sån weber grill så vi hade varit och shoppat det kvällen innan. Men medans de höll på där så låg jag och Tess på stranden. Melvin och Marlon sprang omkring i den härliga sanden.. mm jag älskar verkligen sand. Den är lätt att få bort och fastnar absolut inte över allt.!!!! Vi hade det hur mysigt som helst verkligen. 


Vi flyttade oss till klipporna och fick i oss lite mat.. springa efter Melvin så han inte ramla i plurret va en hobby för alla vuxna.. hahaha.. Men som jag sagt innan. Tess och M är helt underbara mot Melvin och denna dag även mot Marlon!!


Vi hade det helt toppen, verkligen en lyckad dag som jag och Jonas sa till varandra när vi väl kom hem!! 


Vi åkte väl ut vi 11.30 tiden och kom hem runt 20.30 trötta va bara förnamnet .haha nu ska ni få höra.. Vi ställde bilen vid porten för att bära in allt som blev kvar.. rätt mycket plus alla jordgubbar.. mm vi blev för mätta. 


Morronen efter kom farfar och sa att vi hade glömt bilen utanför porten.. GLÖMT ja vi hade fan glömt bilen!!! Katastrof vi va fan trött.


Natten va obehagligt jobbig då Melvin skrek sig igenom den. Marlon vaknade som tur va inte. Men kl 6 när Melvin återigen började skrika tog jag upp han så inte Marlon skulle vakna. Jag la mig på soffan och somnade till, Melvin kom då och då för att vila lite med mig i famnen för att sen gå ner på golvet och leka lite. Halv nio på morran kom Marlon upp då va det bara för mig att vakna till!! För full rulle blev det fasiken här hemma

De sprang ut och in från balkongen.. den va toppen att leka på!

  

Ser ni här att Marlon återigen bytt hatt mot keps.. Denna gång ville han hellre ha Melvins fula badkeps haha.. Den är riktigt ful.. 

  

Allt som Melvin gör ska Marlon göra. Allt som Marlon gör ska Melvin göra!! Springa efter Marlon är nog det bästa Melvin vet!! 


till slut fick jag nog och vi körde hem monstret till sin "sjuka" mamma. Vi själva fortsatte som sagt mot åkersberga för en härlig dag där ute.

  

tog inte så många bilder. Det blev en där lean inte visade sig.. och eftersom jag inte vet om mamman hans vill ha han på nätet så fick det bli en rygg bild. Men ser ni storleks skillnaden? De är nästan lika gamla!!! jag tror det skiljer en månad.. Anledningen till att Melvin inte har någon tröja på sig är att han dreglar hur mycket som helst. Så han kunde lika gärna gå utan. 


Den här helgen har verkligen varit helt underbar!! Midsommardagen med Tess och M va den bästa!! Det va hur bra som helst precis hela tiden. Barnen va i sitt essä hela dagen. 


Söndagen har vi tillbringat med kalas firande ute i tyresö och ett möte på Proteinkungen!



  

Av Jenny - 27 juni 2010 21:33

Alltså när man bor som vi gör kan det bli lite lätt trångt och rörigt, men vi har ändå klarat det rätt bra och sluppit att gå varandra på nerverna. Har det varit nära till det så har antingen vi sovit i tyresö någon vecka eller farfar dragit på nå möte typ i bryssel eller nåt sånt. Vi klarar oss alltså rätt bra!!


Farfar är helt underbar och Melvin bara älskar han så att vi har bott här har betytt mycket för deras relation i framtiden, en relation som både jag och Jonas blir rörd av att se. Melvin verkligen springer fram(på sitt sätt) till farfar när han kommer innanför dörren eller på morran när han har vaknat. Ni ska se hans leende det brer ut sig över hela ansiktet och han sträcker fram armarna för att ge farfar en kram! 


Som sagt vi klarar oss rätt bra, det har inte försvunnit grejjer ingen som har flyttat på varandras saker. Vi har låtit varandras grejjer vara. Vi har ju även haft Jonas bror Fredrik här emellanåt. Absolut jätte trevligt så Melvin får träffa sin farbror lite. Men nu är det så här att farbror Fredrik har en tendens att flytta på saker och ting. inget säger han heller så man får ju leta arslet av sig.. Sen har han glömt bort eller så är det inte han. 


Nu fattas det hur mycket som helst för oss här hemma. eller fattas o fattas gör det väl inte. Det ligger väl här någonstans. Men borta är de i alla fall!


Så som sagt saker och ting har en tendens att försvinna lite lätt. Nu hade jag behövt sladden till kameran för att lägga ut lite härliga bilder från midsommar. Men den sladden är borta. Så det blir inga bilder tyvärr inte ännu iallafall!

Av Jenny - 26 juni 2010 19:30

hade vi en toppen dag igår. Men mer om det lite senare när jag har laddat upp lite bilder. Inge roligt utan ju! 


idag har vi haft fullt upp sen vi gick upp ur sängen eftersom kusin Marlon sov över. Efter vi han hos hans "sjuka" mamma så stack vi ut till åkersberga för lite mys, bus och lek hemma hos Martin, Kim och deras lilla Malcolm. Även Natha och Tomas va där med sin lilla Lean.. hm Melvin är störst.. men det är väl som det ska vara. lika gamla är de alla tre! Lean gjorde faktiskt Melvin ledsen några gånger då han ville ta stöd av Melvin för att ställa sig upp, melvin gick inte riktigt med på det och började skrika haha.


Men det va hur mysigt som helst att träffa de.. det blir inte så ofta tyvärr då Jonas och Martin tröttar ut varandra på jobbet hehe. Sen åkte vi för att hälsa på Martins föräldrar.. de är för härliga Melvin blev kär i "farmor Lena" på direkten!!


Självklart blev vi hungriga efter en heldag på vägen.. så vi stack till årsta för att ta en sån jävla god kebab.. jag åt väl halva talriken.. för herregud va de smockar på talriken med mat!! Nu ligger mina killar i badet för att sen den lilla ska få gå och sova. Jag och jonas ska väl mysa framför en film så här dagen efter midsommar!! Ont i huvet eller magen har ingen av oss då det blev nyktert för hela bunten som va med igår!! Men som sagt det kommer med lite bilder..


Nä nu ska jag plocka upp odågan ur badkaret så han kan få sig sin flaska.. Puss på er

Av Jenny - 25 juni 2010 09:52

Natten va inte ok, Melvin fick nå ryck och skrek ett tag. .Sen fick han komma upp i våran säng. Kl sex tyckte han sen att vi båda skulle slå upp våra vackra ögon för att vakna! Trött, jag? Absolut inte det är ju midsommar.. hehe.. Nej då det är bara att bita ihop sörrni.. lägga sig i tid kanske vore något i kväll.. 


Midsommar i år kommer att bli härlig. Båten ligger vid bryggan, Marlon är med oss. Tess och Mattias även de ska fira midsommar med oss!! 


Så som sagt det kommer att bli härligt. jag har gjort potatissallad här hemma så det stinker vitlök kan jag tala om. Grillat blir det och en jävla massa godis hehe!! Just för tillfället så ligger Melvin och vilar en stund, Marlon leker med alla hans leksaker här i vardagsrummet, jonas damsuger och jag ja jag sitter i min fåtölj med min data precis som det ska vara!!


Nä då vi ska strax dra iväg mot någon fin ö där vi kan grilla och bada. 


Hoppas ni får er en underbar dag alla där ute!! 


batterierna till laddaren laddas för fullt så det blir nog några bilder ska ni se.


Puss på er

Av Jenny - 24 juni 2010 12:30

Min plan va ju att Melvin skulle vara vaken till ett tiden. Då jag hade tänkt lägga han i vagnen ochjag själv promenera in till stan. Kl halv elva blev Melvin trött, jätte trött. Så som han såg ut är exakt så som jag känner mig. Stackars lill killen!!


Jag testade låta han vara vaken ett tag till men han gick här och fumla. så kl elva gick vi in i sängen och tio över sov han. Jag .. hm jag råkade somna jag med och kom upp vi tolv!! Nu sitter jag här i min fåtölj och bara softar. Ska väcka upp odågan om en stund så han får lunch i sig och vi kan ta bussen in till stan. Mm det blir bussen eftersom vi har en dejt med Tess! Det är inte heller jätte roligt att promenera en timma om Melvin är vaken.. så roligt är det inte att sitta i vagnen nämligen!!


Så idg får det bli bussen.. sen bussen hem då vi ska handla inför imorrn!! Men trötta är vi.. fattar inte varför eftersom vi har härliga nätter, oki jag vaknar några gånger per natt. Då Melvin pruttar, hostar eller vänder sig om vaknar jag tyvärr.. Ja jag sover jätte lätt.. vaknar bara någon tittar på mig!! 


Nä nog av mig.. Nu ska jag väl fixa ordning lite.. ingen lust men när vi väl är ute sen kommer det kännas toppen!! Puss på er alla glada

Av Jenny - 24 juni 2010 09:40

Ooo vilken härlig morron, jag och odågan sov till ca halv nio. Hur härligt som helst! Jag hade tänkt ta mig till sickla för att shoppa lite skor och kanske nå fint linne. MEN vi ska ju ändå träffa våran alldeles egna brottarfitta(Tess) senare idag! Vi ska träna och planera morron dagen.. för er som inte vet, MIDSOMMAR!! Det ska bli så härligt för nu va det ett tag sen vi sågs.. hon har ju jobbat jobbat och jobbat lite mer!! Men idag fick hon sluta tidigare för att träffa mig jippi!!


Så jag och fisen stannar här hemma för att sen börja stegen mot stan då Melvin får sova i vagnen.. Eftersom jag ändå ska till Sickla efteråt för att inhandla maten till imorrn kan jag lika gärna ta sko och allt annat shoppande samtidigt! Ibland är man bara för smart haha..


Vi har precis ätit klart våran frukost och idag fick Melvin äta sjläv!! Han är så duktig


Ser ni att när han vill stoppa smörgåsen i skålen så skakar han på huvudet, för han vet att han inte får!! haha men som om det skulle stoppa han!!


Jag förstår inte vad det är för fel på mig jag är så trött hela tiden. Alltså riktigt trött, huvudet är jätte tungt och en tendens till en liten migrän. Migränen slår aldrig ut och jag går omkring så här. Min energi som jag annars brukar ha.. glada pigga.. lite jobbiga jenny.. ja hon är borta.. O jag är mer tyst och bara slö!!! 


Dessie sa till mig igår att även om man inte är pollen allergiker så kan man bli trött av pollen och solen.. Den där skiten måste vara stark i år i sånt fall om det gör mig så här!! Plus att Melvin blivit allergisk fast man tydligen inte kan det när man är så liten!!


Jaja det går över och jag är ju lycklig/glad ändå. Det håller inte mig hemma.. Så vid ett tiden idag är det jag som tar på mig mina svettiga illaluktande promenad skor och går till stan för att träffa upp min Tess! Mina skor.. ja alla våra saker är ju på lagret med våra möbler. min tanke va ju att inte stanna här så länge som vi nu gjort.. Så alla sommar saker ligger fint där inne.. längst in oxå!!! haha ..


Jaja det blir att shoppa idag. puss på er alla glada

Av Jenny - 23 juni 2010 21:56

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards